xtrmsnpr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 EXW VARE8EI AUTA OLA 8ELW PERISSOTERA 8ELW KI ALLOUS SKOTOMOUS απόγνωση τν gamer:-D
NickTheGreek-07 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 mia erwtisi gia opoion to exei.Giati exei mono na rythmizeis tin analysi kai oxi AA kai details ? Thanx.
pappous_soulis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Ή μου δίνεται το UT3 ή αρχίζω τα ναρκωτικά!
NickTheGreek-07 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 pes kanenos theiou na sto ferei pros theou dld.
Toufas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 btw, o theios me to cd key tou original doulevei kanonika ara an perimenete filo na sas to stilei, me to cdkey kanete doulia mexri na erthei.
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 mia erwtisi gia opoion to exei.Giati exei mono na rythmizeis tin analysi kai oxi AA kai details ? Thanx. έχει εμένα,για details.Δν έχει επιλογές όπως τ παλιά δλδ. Ή μου δίνεται το UT3 ή αρχίζω τα ναρκωτικά! Οχιιιι ρε.Άμα θέλεις στο χαρίζω.
gdp77 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δεν μου ήρθε... Κρίμα... Από Δευτέρα πλέον... Τα έχω πάρει στο κρανίο λέμε...
Harkon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 στάθηκα μάλλον τυχερός. Τρίτη έκανε dispatch κ σήμερα γυρίζοντας απ τη δουλειά ένα πακετάκι με περίμενε.. οεοεοεοεοε αν κ δεν ήρθε ακόμα η 8800, θα το λιώσω και θα αναφέρω.
pappous_soulis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Με βρήκε συμφορά... Το play-asia λέει απο 3 Δεκεμβρίου θα'ναι διαθέσιμο...καλά Χριστούγεννα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 kalh xronia...kai eutuxismenos o kainourios pasxas...
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 στάθηκα μάλλον τυχερός. Τρίτη έκανε dispatch κ σήμερα γυρίζοντας απ τη δουλειά ένα πακετάκι με περίμενε..οεοεοεοεοε αν κ δεν ήρθε ακόμα η 8800, θα το λιώσω και θα αναφέρω. Δν χρειάζετε κ τόσο καλή κάρτα για να παίξει!Με τν 8500gt 512mb που πάει μέχρι 1024,παίζω όλα στο τέρμα.H cpu παίζει ρόλο εδώ.
gdp77 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 στάθηκα μάλλον τυχερός. Τρίτη έκανε dispatch κ σήμερα γυρίζοντας απ τη δουλειά ένα πακετάκι με περίμενε..οεοεοεοεοε Εμένα Τετάρτη έκανε dispatch.... Την πάτησα γιατί είχα παραγγείλει πρώτα από play.com και μετά ακύρωσα για να παραγγείλω από game.co.uk. Με βρήκε συμφορά...Το play-asia λέει απο 3 Δεκεμβρίου θα'ναι διαθέσιμο...καλά Χριστούγεννα.. Δεν έχει επιλογή να ακυρώσεις την παραγγελία; Το game.co.uk το έχει ετοιμοπαράδοτο και σε πολύ καλή τιμή 24-25 λίρες...
NickTheGreek-07 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 mimpws lew.... mimpws einai LIGO palouki to game meta to 3o lvl diskolias ??
gdp77 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Κάποιος, με multicore cpu, μήπως μπορεί να μας κάνει ένα screenshot του task manager, την ώρα που τρέχει το παιχνίδι, να δούμε το utilization των πυρήνων;
Harkon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 παίδεις το παιχνίδι τα σπάει!!!! έχω μονοπύρηνο ακόμα επεξεργαστή οπότε δε μπορώ να βοηθήσω, αλλά σύντομα... και πιστεύω πως θα δω και διαφορά στο παιχνίδι καθαυτό. λίιιιιγο τα μενού είναι παράξενα και κάνουν λίγο νερά... παίζω καμ-παίν δηλαδή και βγαίνω και δεν έχει επιλογή continue αλλά μόνο new. αν πας όμως σε άλλο μενού επιλογών και ξαναβγεις, εμφανίζεται η επιλογή και συνεχίζεις την καμπάνια σου κανονικά. ισως ειναι μονο στο δικο μου ισως κανω εγω κατι λαθος απ την βιασύνη μου αλλα και πάλι τα σπάει! καλό gaming παίδες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.