nestorn Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Στην ουσία' date=' θα δώσεις ένα κάρο λεφτά για καινούργιο σύστημα για να εξαγοράσεις υψηλό framerate ώστε να απολαύσεις το gameplay του και όχι τα γραφικά του.[/quote'] Πολύ σωστό αυτό που είπες panther....Σιγουρα το gameplay του Unreal δεν ευνοεί αυτούς που θέλουν να θαυμάζουν τη θέα.... ...Να προσθέσω οτι αγοράζεις ίσως και το "feel good" συναίσθημα ..... Αλλά σε άλλα games που χρησιμοποιούν την μηχανή γραφικών του θα απολαύσουμε φοβερά γραφικά... Ίσως αν το σύστημα έχει και Ageias PhysX Processor' date=' τότε ίσως η 7800 να είναι αρκετή. Αλλά μόνη της με τίποτα.[/quote'] Νομίζω οτι η 7800 δεν είναι και αδύναμη κάρτα...Σε καμμία περίπτωση δεν υπάρχει κάποιο game ως τώρα που να την εκμεταλλεύεται στο έπακρο ενώ φυσικά θα πεθάνει και αυτή πρίν της ώρας όπως όλες οι graphics cards... Τέλος η κάρτα της Ageias δεν νομίζω οτι θα μειώσει τις απαιτήσεις του παιχνιδιού σε gpu αλλα μάλλον σε cpu, καθώς θα ελαφρώσει τον επεξεργαστή απο μέρος του φορτίου που έχει όσον αφορά τους physics υπολογισμούς...
StavrosD Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Μάλλον θα πάνε αρκετοί στο PS3, αφού είναι πιο οικονομικό από αναβάθμιση του PC.
godlike Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Μη μου λες να μη σου λεω "ρε"' date=' γιατι ειχα πει "ρε" σε εναν βλαμμενο λεωφορειατζη και με κατεβασε απο το λεωφορειο και μου τον θυμισες. Και ετσι κι αλλιως δεν το ειπα σε σενα, αλλα σε ολους, και απο τοσους που το λενε ετσι κι αλλιως, σε μενα κανεις την παρατηρηση?Να πας να τα πεις στο αφεντικο σου αυτα.Μονο να κανουνε καποιοι τους ευγενικους, "Πρώτον θα σε παρακαλούσα αν απευθύνεσαι με μένα κομμένα τα "ρε"", να το παιζουμε και ειρωνες δηλαδη...Μιλαει δηλαδη λες και ειναι δασκαλος, τωρα μου θυμισες και μια δασκαλα μου που το παιζει και ειρων, αι στο καλο, ενα σωρο αντιπαθητικους μου θυμισες. Αμα εχεις προβλημα να μην λες τιποτα και να αγνοησεις το μηνυμα, οχι να λες "Πρώτον θα σε παρακαλούσα αν απευθύνεσαι με μένα κομμένα τα "ρε"", λες και μιλουσα σε σενα... :mrgreen: ΥΓΟυτε εμενα μου αρεσουν οι "υβρεις", αλλα τι να κανουμε, εχω συνηθισει να βλεπω σπανια καποιον που να μην θελει να ακουει ουτε ρε, γιαυτο και που και που γινομαι και εγω "υβριστης".[/quote'] Όπως θες φίλε μου. Έπρεπε να σε αφήσω να εκφραστείς ελεύθερα. Δεν έπρεπε να σου απαντήσω καν. Να το κάνουμε με όλους αυτό, ο καθένας να μπορεί φέρεται όπως θέλει. Αυτό δεν γίνεται φίλε μου όμως. Ή θα είμαστε κόσμιοι ή θα φερόμαστε σαν τσοπάνηδες που με φωνές προσπαθούμε να υποστηρίξουμε την γνώμη μας. Εξάλλου δεν με ξέρεις για να μου λες “ρε” και ούτε σου έχω δώσει αυτό το δικαίωμα. Φιλικά πάντα.
Isle Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 [φιλικα] Εχεις λιγο δικιο, αλλα το πηρες πολυ στα σοβαρα, αλλωστε, δεν μιλουσα σε σενα, αλλα σε ολους. Κανονικα δε μου αρεσει να βριζω, αν και το ρε(μωρε-μωρος) δεν ειναι βρισια και λεγετε φιλικα, ακομα και αν δεν ξερεις τον αλλον, αλλα οι πιο πολλοι μιλανε ετσι και εχω μαθει. [/φιλικα] Απο τη μια εχεις προβλημα που σε λεω "ρε", και απο την αλλη με λες τσοπανη. :mrgreen: τσ τσ τσ...
privateer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 GameTrailers has posted a new video interview with Mark Rein from Epic Games. Besides the interview, they also show footage from Unreal Tournament 2007 from the recent press event. The game looks pretty damn smooth! Check it out! http://www.gametrailers.com/player.php?id=9577&type=mov
privateer Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 UT 2007 Trailer http://media.pc.ign.com/media/746/746632/vids_1.html
pseira Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 hehe ego 500 euro gia vga den dinw pantws...mia fora edwsa 470 kjai pira 6800GT , alla ayto giati pira to fpa pisw Ksana m@l@kies den exei... 1000 fores me ligo xamilata settings kai 500 euro sto portofoli
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Το παιχνίδι θα βγει μέσα στον ερχόμενο νοέμβριο! Είναι όντως αρκετά απετιτικό!
privateer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 ut2007 delayed to q1 2007 http://www.gamespot.com/news/6154971.html
Isle Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Μμμμμ... Τουλαχιστον θα ειναι καλυτερο οταν βγει.
fragment_ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 μη γκρινιάζεται! και μια απλη καρτα μπορητε να παίξετε. άλλοστε η κάρτα που θα χρησιμοποιεί το ps3 δεν συγκρίνεται με μια 7800 η 7900 πιστεύω. άλλοστε όσο εχει ολο το ps3 εχει μια καλη κάρτα. τι να το παίξεις στο pc με μια απλη κάρτα τι να το παίξεις σε ps3 το ιδιο θα είναι. τωρα αν κάποιος ειναι απαιτητικος και του περισευουν κανει οτι γουσταρει *αν σκευτειτε το ιδιο ειναι απ' ολες τις πλευρες
fragment_ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 (molis xtes paragila tin 6600GT gia anavathisi kai kala mou..) :???: kapote eipa oti kathe toso theloun na mas ta pernoun..bgazontas games..pou katargoun' date=' to hardware mas ..i istoria epanalamvanete.[/quote'] . i 6600gt den ine kai kamia kainouria as prosexes eksalou kani kala tin doulia tis
privateer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Unreal Tournament 2007 Trailer http://gamedata.box.sk/leech.php?id=movies&f=169_ut2007_ot_pc_082206_hd.zip
christos_0b Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Εμ μα το θεμα ειναι οτι και high-end pc να εχεις παλι προβληματα θα αντιμετωπισεις... Ασε που εαν δεν εχεις τουλαχιστον "balanced,medium" γραφικα θα ξενερωσεις οποτε καλυτερα να μην παιξεις καθολου UT.Ας κρατησουμε τα pc για κανα strategy για κανα MMO game με λιγοτερες απαιτησεις και τα υπολοιπα σε consoles.Αμα αυτο γινει απο τους περισσοτερους gamers να δεις πως θα στρωθουν να βγαλουν games με τα ιδια γραφικα και details αλλα με λιγοτερες απαιτησεις-ποιο "ελαφριες" engines... Υ.Γ :Privateer δεν σχολιαζεις ποτε και τπτ απο αυτα που postareis γιατι?
dterzakis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Υ.Γ :Privateer δεν σχολιαζεις ποτε και τπτ απο αυτα που postareis γιατι? Το ίδιο θα σχολίαζα όταν τελείωνα threat..... Όσο για την κάρτα Ageias επιβαρύνει σε κάποιο βαθμό την λειτουργία της κάρτας γραφικών γιατί τα test δείχουν ότι συνολικά τα frames πεφτουν με την κάρτα αυτή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.