Προς το περιεχόμενο

Ut2007

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 399
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στο e-shop αλλάξανε ημερομηνία σε 30/11.Πλαισιο μου είπαν πως περίμεναν 50 κομμάτια για σήμερα αλλά τελικά δεν ήρθαν.Παπασωτηριου,Microland πάλι τίποτα.Η centric πάλι που κάνει υην διανομή έχει διαφήμηση σε περιοδικό για Νοεμβριο αλλά δεν είδα ut3 στο site τους.(http://www.centric.gr -μηπως να κάνουμε κανα τηλ εκεί να μας πούνε σε ποιους το δώσανε;Θα μας πούνε; )

Δημοσ.

Μόνο ένα παράπονο έχω. Γιατί το ripper δεν το έχουν ξαναβάλει μετά το Unreal Tournament I. Ήταν το αγαπημένο μου όπλο...

Αααχχ,αυτό ήταν όλα τ λεφτά!!Στην αίθουσα της πληροφορικής στην σχολή που έκανα τ ecdl,γινόταν πανικός στα διαλείματα...Το είχα βρεί το παιχνίδι σένα pc που καθόμουν,κ μετά τ πέρασα σ όλο τ δύκτιο... :-D,να βλέπετε 3 αίθουσες τώρα,που έκαναν μάθημα, από 15-20 μαθητές να λειώνουν για 20λεπτά στο ut..χαχα ααααααλλλλληηη φάση λέμε..

Τώρα που το σκέφτομαι,πρέπει να πάω να σικώσω κανά χρήμα,γιατί είμαι ταπί για ταπί,κ δν έχω να τ πάρω τ παιχνίδι:o...είναι ένα θέμα κ αυτό..:shifty:

Δημοσ.
Στο e-shop αλλάξανε ημερομηνία σε 30/11.Πλαισιο μου είπαν πως περίμεναν 50 κομμάτια για σήμερα αλλά τελικά δεν ήρθαν.Παπασωτηριου,Microland πάλι τίποτα.Η centric πάλι που κάνει υην διανομή έχει διαφήμηση σε περιοδικό για Νοεμβριο αλλά δεν είδα ut3 στο site τους.(http://www.centric.gr -μηπως να κάνουμε κανα τηλ εκεί να μας πούνε σε ποιους το δώσανε;Θα μας πούνε; )

Όπου πήρα, μου είπαν "από βδομάδα". Ψήνομαι τρελά να το παραγγείλω από play.com , (In stock) μπας και το έχω τη Δευτέρα... Τι λέτε;

Δημοσ.
θελω τη δόση μου

θελω τη δόση μου

θελω τη δόση μου

θελω τη δόση μου

...

:P

πρόλαβα να τ κρατήσω τ κουτί στα χέρια μ,για κάποια δευτερόλεπτα...πήγα να τ πληρώσω...με τν visa electron από τν millennium bank της ελλάδας που έχω,κ ενώ μπορώ να τν χρεισιμοποιήσω παντού..μ είπαν όχι στο μαγαζί(GAME)...ΕΜΕΙΝΑ....γιατί δν είχα χρήματα πάνω μ...κ δν έχω κ τν κάρτα ακόμα από τν τράπεζα εδώ(ελεος 2.5 βδομάδες περιμένω) ακόμα.γρρρρ...κ έτσι τ αποχαιρέτησα προσωρινά..:cry:

μλ*** τράπεζες...δν μ άφισαν να παω να πάρω κάποια χρήματα από τν λογαριασμό μόνο με τ στοιχεία μ,ενω τ είχα κάνει πριν 2.5 βδομάδες αυτό...

Γιατί....

ΘΕΛΩ τν δόση μ!!

Δημοσ.
e peste sto theio re guys na sas to ferei mexrh na to parete alios

τσου!:X

κουβέντα για μαιμουδιάρικα!πόσο μάλλον για παιχνίδια που τα περιμένουμε πώς κ πώς!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...