pappous_soulis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά να κανονίσουμε να μπούμε μια μέρα όλοι οι insomniaks (όσοι το αγοράσουν ) σε κανα server να τα κάνουμε λίμπα. Στυλ Crysis beta Apo play asia kanei giro sta 35 euro. hell yeah
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 I'm in! (όταν το πάρω ) BF2, TF2, Crysis και τώρα UT3. Οπότε ανάλογα με το τι όρεξη έχω, βάζω διαφορετικό fps πάλι για online. Μόνο ένα παράπονο έχω. Γιατί το ripper δεν το έχουν ξαναβάλει μετά το Unreal Tournament I. Ήταν το αγαπημένο μου όπλο...
Exoskeletor Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 man to ripper htan ayto pou petage diskous? Etsi etsi na blepo ta patch na erxonte
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Yup. Για να γίνεται της τρελής σε κλειστούς χώρους κι έκανε και τα καλύτερα headshots. (θα έπρεπε να τα λένε headslices)
Harkon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 έεεεεεεεεετσι! κ έκανε κ τα καλύτερα bounching στους τοίχους! επίσης προτιμούσα το rocket launcher όταν με δεξί έριχνε εκείνη τη βλακεία που έσκαγε. για τώρα , flank rules! πάντως κ εγώ μέσα για insomnia team
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 έεεεεεεεεετσι!κ έκανε κ τα καλύτερα bounching στους τοίχους! επίσης προτιμούσα το rocket launcher όταν με δεξί έριχνε εκείνη τη βλακεία που έσκαγε. Είχα ξεχάσει ότι το παλιό έριχνε τις ρουκέτες σαν grenade launcher με το δεξί... Μάλλον πάμε για Insomnia team στο πρώτο UT.
Remiel Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 I'm in! (όταν το πάρω )BF2, TF2, Crysis και τώρα UT3. Οπότε ανάλογα με το τι όρεξη έχω, βάζω διαφορετικό fps πάλι για online. Μόνο ένα παράπονο έχω. Γιατί το ripper δεν το έχουν ξαναβάλει μετά το Unreal Tournament I. Ήταν το αγαπημένο μου όπλο... Χμμμ άφησες έξω το COD4 .Και εγώ μέσα για κάποιο απο τα παραπάνω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Χμμμ άφησες έξω το COD4 .Και εγώ μέσα για κάποιο απο τα παραπάνω. Δεν το ξέχασα. Απλά δεν το έχω και δεν ψήνομαι να το πάρω.
Exoskeletor Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 apo play asia to cod4 oute 30 euro de kanei Alla oso uparxei to Hamachi no problemo
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Μόνο ένα παράπονο έχω. Γιατί το ripper δεν το έχουν ξαναβάλει μετά το Unreal Tournament I. Ήταν το αγαπημένο μου όπλο... A ni egw sto post mou to eipa "Scissor" xD Vsk, adinaton na itan kai "to agapimeno" sou re c..Itan para polu adinamo..Apla lipei se olous tous palious, einai ali8eia =/ Egw prosopika .. dn mporousa na pw oti exw ena agapimeno oplo .. Alla ean epelega ta 3 me ta most kills 8a itan 1) Impact Hammer(Se strimogmenes pistes ekana PAPADES!) 2) Minigun kai 3) Flak Cannon .. Vevea kai ola ta alla opws to Launcher kai to Sniper rockaroun! As min milisw gia to Redeemer! xD Exoskel8or h agapimeni m pista .. htan oi 2 pirgoi .. "Facing Words" nmzw .. kt tetio pou itan sto diastima! Kai sta 1on1 pou ekana ta pio apistefta sta net, itan mia me dio asanser kai lavirin8o sto katw meros (Makari na eiparxei gt se afti 8a se peksw kai 8a se bgalw 30-3 ! Grrr j/k ) Respect FPShooters! Koritsi_Gia_UT!
WizNick Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Para polles wres kapsimatos stin Facing Wolds! Kai stin alli me ta 2 kastra, kati me lava itan to onoma tis nomizw.
Exoskeletor Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 emena tha bgaleis 30-3 lady? gia na to do ayto.. me redeemer?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Vsk, adinaton na itan kai "to agapimeno" sou re c..Itan para polu adinamo.. 2 λέξεις, ricochet headshot.
gdp77 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Τα νεύρα μου... Ούτε Πλαίσιο, ούτε Παπασωτηρίου το έχουν, παρά την αναγραφόμενη "23/11" ημερομηνία στα site τους... Και είχα ψηθεί να το παίξω σήμερα, γυρνώντας από δουλειά... Θα κάνω ντου στις αποθήκες του Πλαισίου λέμε...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Ξέρουμε αν παίζει σε κανένα Media Markt Φαλήρου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.