Harkon Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 ouch ouch ouch! ζημειααααααααααα!!! ετσι να γουστάρουμε!
Cain Novacaine Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Ζητήθηκαν πολλά από την Epic σχετικά με αλλαγές μετά το Demo.Δεν άλλαξαν τα περισότερα(όπως τα in game menus που είναι χάλια σε σχέση με ut2k4)Να δούμε πόσα patch θα χρειαστούμε παλι.
Barret Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Kala dld tha exei campaign san tou gears of war h opws ta klasika tournaments, dld px mia pista deathmach ktl mia assult ktl....
Cain Novacaine Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Kala dld tha exei campaign san tou gears of war h opws ta klasika tournaments, dld px mia pista deathmach ktl mia assult ktl.... http://utforums.epicgames.com/showthread.php?t=577132&highlight=campaign Check εδώ.
pappous_soulis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Ζητήθηκαν πολλά από την Epic σχετικά με αλλαγές μετά το Demo.Δεν άλλαξαν τα περισότερα(όπως τα in game menus που είναι χάλια σε σχέση με ut2k4)Να δούμε πόσα patch θα χρειαστούμε παλι. ΤΙ?! Προσωπικά το μενού του UT3 το θεωρώ απ'τα πιο καλοσχεδιασμένα και ωραία μενού που έχω δει σε παιχνίδι. Μόνο οι πενιχρές επιλογές για τα γραφικά με χαλάνε. Θα'πρεπε να είναι πιο αναλυτικές,αλλά τέσπα.
Cain Novacaine Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 ΤΙ?! Προσωπικά το μενού του UT3 το θεωρώ απ'τα πιο καλοσχεδιασμένα και ωραία μενού που έχω δει σε παιχνίδι. Μόνο οι πενιχρές επιλογές για τα γραφικά με χαλάνε. Θα'πρεπε να είναι πιο αναλυτικές,αλλά τέσπα. To μενού για multi ειναι GtP.Δες το menu στο ut2k4.More user friendly.
gdp77 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 55 euro στο Πλαίσιο η τιμή... Τσιμπημένη για παιχνίδι που ουσιαστικά δεν έχει single player. Τέλος πάντων, γνωρίζει κανένας κάτι για το κλείδωμά του; Ελπίζω να μην έχει κανά starforce (το οποίο σου μαμάει το σύστημα με το έτσι θέλω...)
pappous_soulis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 To μενού για multi ειναι GtP.Δες το menu στο ut2k4.More user friendly. A! Σ'αυτό συμφωνώ.Το έχουν κάνει σαν τα σκατομενού του Gears of War :S
Barret Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 +1 gia to menu tou UT07. Lito kai moderno. Apla opws leei o pappous den dwsan katholou epiologes gia ta grafika. Akoues ekei na xakaroume ta ini files. Ti einai re file to crysis?
EKTELESTES Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Εμ, όχι σαν το 1ο UT που του άλλαζες τα φώτα στις ρυθμίσεις ε?? ^^Ωραίο είναι πάντως το παιχνιδάκι, φέρνει μνήμες του 1ου UT.
Cain Novacaine Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 A! Σ'αυτό συμφωνώ.Το έχουν κάνει σαν τα σκατομενού του Gears of War :S Consoladiko στήσιμο. Για το ini δειτε link εδώ. http://www.esreality.com/?a=post&id=1457729
telegamesvg Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 55 euro στο Πλαίσιο η τιμή... Τσιμπημένη για παιχνίδι που ουσιαστικά δεν έχει single player. Τέλος πάντων, γνωρίζει κανένας κάτι για το κλείδωμά του; Ελπίζω να μην έχει κανά starforce (το οποίο σου μαμάει το σύστημα με το έτσι θέλω...) Τι τσιμπημενη ...ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ειναι ...τι στιγμη που στo Play.com εχει 39ευρώ !!!! http://www.play.com/Games/PC/4-/601818/Unreal-Tournament-III/Product.html Τωρα τελευταια το Πλαiσιο στα Games ειναι ακριβο και σε σχεση με την Ελληνικη αγορά...
pappous_soulis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Τι τσιμπημενη ...ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ειναι ...τι στιγμη που στo Play.com εχει 39ευρώ !!!!http://www.play.com/Games/PC/4-/601818/Unreal-Tournament-III/Product.html Τωρα τελευταια το Πλαiσιο στα Games ειναι ακριβο και σε σχεση με την Ελληνικη αγορά... 37 ευρώ μαζί με μεταφορικά απο play-asia.com.
gdp77 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Το θέμα είναι δυστυχώς το πότε θα σου έρθει... Τι να κάνω που είμαι τρελαμένος και το θέλω στις 23 ? Τωρα τελευταια το Πλαiσιο στα Games ειναι ακριβο και σε σχεση με την Ελληνικη αγορά... Δηλαδή από πού μπορούμε να αγοράσουμε το UT III (Ελλάδα) σε λογικότερη τιμή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.