Προς το περιεχόμενο

Ut2007

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The latest issue of PC Games Hardware (German) cites PC hardware requirements from a source at Epic Games

Here are some of the details he provided:

- minimum: 2.8GHz, 512mb Ram,Geforce6

- for high details: 3-4GHz, 1Gb Ram, Nvidia 6800GT/ultra or 7800GT/GTX SLI

- Dual-core Processor use: Multi-Threading is supported and should provide much better performance.

- 64 Bit version available with better textures

- Renderers: Shader-3.0, Fallback-Mode for Shader 2.0 maybe a dx8 renderer.

- HDR: yes

- physics: Novodex-Physik-Engine.

- Ageias PhysX Processor supported.

http://www.ggmania.com/?smsid=20097

• Απαντ. 399
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Nvidia 6800GT/ultra or 7800GT/GTX SLI

- Dual-core Processor use: Multi-Threading is supported and should provide

(molis xtes paragila tin 6600GT gia anavathisi kai kala mou..) :???:

kapote eipa oti kathe toso theloun na mas ta pernoun..bgazontas games..pou katargoun,

to hardware mas ..i istoria epanalamvanete.

Δημοσ.

Geforce 7800?

4GHz processor??

Dual core processor???

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

Έχε γειά PC-gaming. Περάσαμε 15 υπέροχα χρονάκια μαζί. Φύγαμε για κονσόλες.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν υπαρχει ακομα ακριβης ημερομηνια κυκλοφοριας, αναμενεται στο τελευταιο τριμηνο του 2006 για PC και PS3.

Εγω παντως δεν βρισκω τις απαιτησεις υπερβολικες :shock: , θελει ενα high-end PC.

Καλυτερα απο το Doom 3 που απαιτουσε καρτες γραφικων που δεν υπηρχαν ακομα για τα καλυτερα δυνατα γραφικα ;-) .

Δημοσ.

distixws posoi apo mas exoun hi-end pc???xereis poso kostizei ena tetoio?eidika an valeis kai dual core.theloun na mas ta paroun pili xodra.pondaroun trela stous gamers...nomizame oti mia 6600gt kanei kala th doulia ths.meta irthe h 6800....7800....7900....kai h ati mia apo ta idia...as min milisw gia epexergastes ktl...mallon apo ps2 to kovw gia kana ps3 tsiparismeno sto mellon...pc gia doulia kai kana manager...:)

Δημοσ.

to pc einai mono gia emulators kai manager apaixtos.terma ta games sto pc.

egw me to pc pou exw,me internet , programata,video,epeksergasia ixou,egrafes,ktl,tin bgazw gia ta epomena 5 xronia xalara!

tha doso meta apo 10 mines pou pira to pc mou,alla 2500 gia kainourio,gia na pekso UT2007?me 300eyropoula tha parw psx3,kai to pc na pa na g.......ei!

Δημοσ.

1. Δεν λέω καλά τα γραφικά αλλά τι τα θέλουν τόσο καλά για ένα τέτοιο game. Με τέτοια γραφικά δεν θα κοιτάς τον εχθρό αλλά θα χαζεύεις το περιβάλλον και τα effects.

2. Τα μοντέλα γιατί είναι τόσο λάθος;; Πάνε να φτιάξουνε ένα sifi game και αρχίζουν...... βάλε ένα σωληνάκι από δω, βάλε μια –και καλά- φουτουριστική βλακεία από δω, μια από κει. Το έχουνε κάνει χοντροκομμένο και πολύ υπερβολικό. Εντάξει είπαμε ότι έχουνε μαζευτεί όλα τα αποβράσματα του γαλαξία αλλά αυτό το υφάκι «γαμάω και δέρνω» έχει καταντήσει ξεφτίλα.

3. Οι απαιτήσεις είναι υπερβολικές αλλά το game από ότι άκουσα θα βγει τις τέλη 2006 με αρχές του 2007. Μέχρι τότε βλέπουμε.

Δημοσ.

Τι λετε ρε.

Εγω ακουσα μεταξυ μαρτιου-ιουνιου.

Αλλωστε δε λεει πως χρειαζεσαι οπωσδηποτε dual core 4GH επεξεργαστη.Απλα αμα δε βαλεις θα σου κολλα και θα χανεις...

Δημοσ.
Τι λετε ρε.

Εγω ακουσα μεταξυ μαρτιου-ιουνιου.

Πρώτον θα σε παρακαλούσα αν απευθύνεσαι με μένα κομμένα τα "ρε".

Δεύτερον: "In a conference call with industry analysts, Zucker confirmed that Unreal Tournament 2007 for the PC will be released in the winter." Δήλωση της Midway 23.02.06

Δημοσ.

Μη μου λες να μη σου λεω "ρε", γιατι ειχα πει "ρε" σε εναν βλαμμενο λεωφορειατζη και με κατεβασε απο το λεωφορειο και μου τον θυμισες.

Και ετσι κι αλλιως δεν το ειπα σε σενα, αλλα σε ολους, και απο τοσους που το λενε ετσι κι αλλιως, σε μενα κανεις την παρατηρηση?Να πας να τα πεις στο αφεντικο σου αυτα.Μονο να κανουνε καποιοι τους ευγενικους, "Πρώτον θα σε παρακαλούσα αν απευθύνεσαι με μένα κομμένα τα "ρε"", να το παιζουμε και ειρωνες δηλαδη...Μιλαει δηλαδη λες και ειναι δασκαλος, τωρα μου θυμισες και μια δασκαλα μου που το παιζει και ειρων, αι στο καλο, ενα σωρο αντιπαθητικους μου θυμισες.

Αμα εχεις προβλημα να μην λες τιποτα και να αγνοησεις το μηνυμα, οχι να λες "Πρώτον θα σε παρακαλούσα αν απευθύνεσαι με μένα κομμένα τα "ρε"", λες και μιλουσα σε σενα...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΥΓΟυτε εμενα μου αρεσουν οι "υβρεις", αλλα τι να κανουμε, εχω συνηθισει να βλεπω σπανια καποιον που να μην θελει να ακουει ουτε ρε, γιαυτο και που και που γινομαι και εγω "υβριστης".

Δημοσ.

Μπά, κρίνοντας από τις εικόνες που πόσταρε ο privateer, οι απαιτήσεις που πόσταρε στην αρχή μου φαίνονται λίγο μικρές.

Σίγουρα θα θέλει double-core processor και σίγουρα θα θέλει πολύ καλύτερη κάρτα από την 7800. Σιγά μην καταφέρει μιά 7800 να τα βγάλει πέρα με τα γραφικά που βλέπουμε.

Ίσως αν το σύστημα έχει και Ageias PhysX Processor, τότε ίσως η 7800 να είναι αρκετή. Αλλά μόνη της με τίποτα.

Το σίγουρο είναι ότι όποια στιγμή και αν βγεί στη κυκλοφορία, θα θέλει το high-end σύστημα εκείνης της στιγμής.

Αν βγεί τώρα, θα θέλει 7800. Αν βγεί του χρόνου θα θέλει 8800. Ή 9800. Έτσι το βλέπω να πηγαίνει το πράγμα.

Έτσι πάντως το PC-gaming απλώς οδεύει πιό γοργά προς το θάνατό του, μιάς και σπρώχνεται ακόμα περισσότερο ο κόσμος στο φτηνό gaming= κονσόλες.

Αλλά όπως έχω ξαναπεί στον εαυτό μου, μεγάλες κουβέντες να μή λέω, μεγάλες μπουκιές να τρώω.

Πάντως ωραία τα γραφικά του, αν και σε τέτοιο παιχνίδι είναι δώρο άδωρο μιάς και σιγά να μή κάθεσαι να θαυμάζεις τα γραφικά, όταν σου την πέφτουν 2 από πίσω, ένας μπροστά, και η ενέργεια αγγίζει πάτο.

Στην ουσία, θα δώσεις ένα κάρο λεφτά για καινούργιο σύστημα για να εξαγοράσεις υψηλό framerate ώστε να απολαύσεις το gameplay του και όχι τα γραφικά του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...