Προς το περιεχόμενο

AISXOS OTE+OTEnet, 384, 18kb/s! apo ftp NTUA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όχι άγχος με τις συνδέσεις παιδιά.Οί περισσότεροι έχουμε δυναμική σύνδεση άρα είναι δυνατόν να δούμε ταχύτητες από 0,.. έως 384+.Μιλώ γιά όσους έχουν 384/128,οπότε ο ΟΤΕ είναι καλυμένος άρα τα παράπονα στον...δήμαρχο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε συνομιλια που ειχα με τεχνικο του ΟΤΕ πριν ενα χρονο, για προβλημα ταχυτητας παρομοιο με το δικο σου, μου ειπε πως 25KB/s μεγιστο ειναι αποδεκτα και κανονικα απο πλευρας ΟΤΕ σε 384 γραμμη.

Ψιλομαλωσαμε, του εθεσα το παραδειγμα αγορας αυτοκινητου που υποσχεται 200 τελικη αλλα δινει 130 πραγματικα και μου απαντησε να κοιταξω τους ορους που υπεγραψα.

Τελικα εκαναν αναβαθμιση μετα απο 2 μηνες και οι ταχυτητες εφτιαξαν.

Ειναι νομικα καλυμενοι απο μεριας τους, αλλα πιστευω οτι μας κοροιδευουν ασυστολα, ειδικα αν εισαι γνωστης της τεχνολογιας dsl.

Κοιτα να δεις αν εισαι ενταξει απο μεριας σου(firewall, trojans, ports κλπ) παρε τηλ. τον ΟΤΕ πες τους το προβλημα και ζητα τηλ. τεχνικου στην περιοχη σου και ΥΠΟΜΟΝΗ.

Αν το DSLAM εχει μπουκωσει τοτε ολοι σερνονται μεχρι να γινει αναβαθμιση, η οποια συνηθως παιρνει μηνες...

file geovard epeidh esy eisai pathitikos katanalwths pou ta trwei ola xwris na sikwnei kefali den simainei pws eimaste oloi to idio. xwris pareksigisi alla mhn mas les gia agxh kai gia ote pou einai kalimenos.

Δεν μού λές το νύχι σου μύρισες καί κατάλαβες ότι είμαι παθητικός καταναλωτής? (Πάλι καλά δηλαδή πού δεν εννοείς τίποτα άλλο περί παθητικού!)

Αν θέλεις όντως να μην έχεις άγχος με συνδέσεις, πλήρωσε κάτι πατραπάνω καί άλλαξε τύπο σύνδεσης.Επαναλαμβάνω ο ΟΤΕ το λέει ξεκάθαρα.Δεν σε εξασφαλίζω με dynamic, αλλά άμα είσαι τυχερός θα τρέχεις με 384.

re paides, to katevasma apo ftp ntua htan ena aplo paradeigma, genikws einai xalia h sindesh an kai exei veltiwthei kapws teleutaia, pianw 20kb! gioupi!, apo ntua katevaza me flashfxp kai me flashget, den eimai kapoios arxarios, kserw ti paizei, . Euxaristw gia to endiaferon sas pantos

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...