Προς το περιεχόμενο

ATI 9550 + VPU Recovery

antonisg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερίζω το forum.Αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με μια 9550 που μόλις αγόρασα.Έχω δει το topic με το vpu recovery αλλά μάλλον αναφέρεται σε άλλες κάρτες.Ξεκινώ αναλυτικά:

Processor:3,00 gigahertz Intel Pentium 4

Μητρική:ASUS P4R800-V DELUXE

Memory:2x512mb DDR 400

2 σκληροί 80+160gb

Κάρτα club 3d 9550 256MB (απο e-shop 68?)

Μέχρι τώρα είχα μια 9250 και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Αγόρασα την 9550 και απο τότε αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα στο Grand Theft Auto,όπου σε οποιαδήποτε ανάλυση και αν το βάλω,κολλάει ή πετάει το vpu recovery.

Εβαλα πρώτα την κάρτα σε AGP 8x και μετά κατέβασα τους ATI Catalyst 5.10,έχω και DirectX 9.0.Στο παιχνίδι μέσα είτε θα κολλάει και θα βγαίνει το vpu είτε θα βγάζει στην οθόνη no signal ενώ ο υπολογιστής συνεχίζει να δουλεύει κανονικά.

Υπάρχει κάποια λύση;Τι μπορώ να κάνω για να εξαλειφθεί το πρόβλημα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω δοκιμασει με αλλα παιχνιδια ακομα,και το GTA το εχω σπασμενο (αν παιζει ρολο αυτο).

Με θερμοκρασιες γενικα στον υπολογιστη δεν εχω προβλημα μιας και εχω αλλαξει ψυκτρα,εχω 2 120αρια στο κουτι και η καρτα εχει δικο της ανεμιστηρακι το οποιο δουλευει κανονικα.

Οι drivers που εχω ειναι οι τελευταιοι;Υπαρχει καποιο hotfix για το προβλημα που βλεπω το αντιμετωπιζουν και αλλοι με ati καρτες;

Edit:Ερωτηση κρισεως..χρειαζεται συνδεση με το τροφοδοτικο το ανεμιστηρακι της καρτας;Ειδα μια υποδοχη πανω στην καρτα αλλα δεν εχω βαλει καλωδιο..

Τα ίδια και με το AOE trial,μετά απο λίγα λεπτά όλη η οθόνη γεμίζει καρέ και βγαίνει το vpu recovery.Δεν παίζει κανένα παιχνίδι,σαν να μη δουλεύει η κάρτα.Το GTA τώρα δεν ξεκινάει καν να παίξει.

Ετρεξα το dxdiag και τα βγάζει όλα εντάξει.Ανάλυση τώρα έχω 1280x1024 και 60hz refresh rate.Τι μπορεί να φταίει,βοηθήστε γιατί αρχίζω να απελπίζομαι..

Εχω κατεβασει τους 5.10,αυτοι δεν ειναι οι τελευταιοι;

Τωρα βλεπω στην προσθαφαιρεση προγραμματων οτι υπαρχουν μεσα οι drivers της asus 9250 που ειχα πριν.Τους βγαζω και αυτους και βλεπουμε τι θα γινει.

Τίποτα απολύτως δεν έγινε και πάλι...αρχίζω να απογοητεύομαι γιατί δεν βλέπω λύση.Κατεβάζω τώρα τους 5.5,γιατί ενώ αυτοί είναι οι τελευταίοι,στο site δίνουν/προτείνουν τους 5.1;

Και γώ με μια X850XT PCIE είχα πρόβλημα με τους 5.10.Γύρισα σε OMEGA (http://www.omegadrivers.net) και όλα καλά.Να κάνεις απεγκατάσταση ότι driver έχεις ρίξει και μετά βάλε τους νέους.Καλή τύχη.

Και εγώ omega έχω βάλλει τους τελευταίους και είμαι άψογα με μια 9600xt.Μέχρι και κάποιες εκδόσεις πριν έπρεπε να βάλλω το agp 4x.Αν δεν σου φτιάξει και με τους omega δοκίμασε να κατεβάσεις το agp στο 4x.

Εβαλα τους τελευταιους omega,το GTA το οποιο εχω και τεσταρω,τουλαχιστον τωρα ξεκινησε γιατι πριν ουτε καν αρχιζε.Εβαλα αναλυση 1280χ1024 και κολλουσε λιγο,το κατεβασα στο 1152χ864 ,τα details στο very high και μετα απο λιγα λεπτα κολλησε παλι,εβγαλε το γνωστο no signal.Βλεπω να την πουλαω την καρτα οσο οσο,αλλα το θεμα ειναι τι παιρνω με αυτα τα λεφτα ~70Ε;Και το πιο κυριο ποια που να μην αντιμετωπισω παλι τα ιδια;

Και το AGP στο 4x και ανάλυση 1024x768 τα ίδια πάλι..Θα την επιστρέψω πίσω τελικά.Αν πάρω την ίδια κάρτα σε nvidia υπάρχει περίπτωση να έχω τα ίδια προβλήματα;

exw tin idia kartoula ena xrono kai den exw antimetwpisei kapoio provlima mexri twra. vevaia den paizw polla paixnidia sto pc.. tin eixa agorasei 50eura egw. kalitera na tin epistrepseis, min poulas kati pou isws 8a dimiourgisei provlima..

Θα την επιστρεψω και θα πουλησω αυτη που θα μου δωσουν που θα ειναι κλειστη στο κουτι της,αν δεν μπορεσω τελικα να κανω την αλλαγη στο μαγαζι με μια αναλογη nvidia.

Αν παρω μια Asus θα εχω τα ιδια προβληματα ή επειδη και η μητρικη ειναι asus λετε να δουλεψει σωστα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...