Stilewag Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Έχω nForce4 και την 6800GT. Στο site τις NVidia λέει μονο για Windows 2003 64-bit. Να τους βάλω η θα πάω ξανά για format; Έχω βρει κάτι που νομίζω πως είναι drivers για την mainboard (από το site της ASUS), αλλα όχι και για την VGA.
billpeppas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Ρε man, θα σε βαρέσω... Αν διάβαζες τα 2 θέματα που έχω γράψει για τα Windows 2003 Server Series, θα έβλεπες ότι βάζεις τους drivers των κανονικών 32BIT Windows XP. Βεβαίως αν πρόκειται να τα βάλεις, διάβασε τα 2 threads που περιγράφουν το installation, το configuration, και το finalization.
Stilewag Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Ρε c... πέτυχα ένα post που είχες κάνει με ένα zip που περιείχε 2 .txt. Τα διάβασα (όλα καλά), αλλα δεν είδα μέσα ότι πρέπει να βάλω τους 32-bit των ΧΡ :-/ (έλεγε απλά "βάζουμε τους drivers"). Επίσης για την Audigy 2 ZS δεν χρειάστηκε να βγάλω εκείνο το startup διότι δεν υπήρχε μετά την εγκατάσταση. Έχω ήχο κανονικά (νομίζω δεν πέτυχε το enable sound acceleration, αλλα θα το ψάξω λίγο πριν ποστάρω). Έβαλα και όλα καλά. Thanks υπάρχει η φήμη οτα τα 2003 πιάνουν καλύτερες αποδόσεις σε games. Για να δούμε PS: καλύτερος αυτός ο avatar.
Inkjjl Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 billpeppas dineis se parakalo poly ta 2 links pou les????Thanx man!
billpeppas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Windows 2003 Setup Finalization --> http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=81020 Το Setup Process Guide χάθηκε. Δεν το βρίσκω πουθενά on net. Από Δευτέρα που γυρνάω ( πάω Αθήνα για κάτι δουλειές ) [ δεν παίζει να προλάβω να μπω net ] το βρίσκω στον δίσκο μου και το ανεβάζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.