caveneo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Λοιπόν παίδες έχω τα μηχανήματα που έγραψα στον τίτλο και όλα είναι τζετ. Το Plextor PX-116A δουλεύει σε Ultra-DMA 4, παρακαλώ (σφαίρα), στο μεταξύ δεν έχω δει άλλο DVD-ROM να υποστηρίζει το Ultra-DMA 4. Όλα είναι σε Ultra-DMA 2 (όπως τα DVD-Recorders). Τις ταινίες από το DVD Shrink τις περνάει τακ τακ μέσα. Στην χειρότερη περίπτωση άντε να κάνει 20 λέπτα. Τις περισσότερες φορέσ κάνει 10 με 15 λεπτά. Καλά για το NEC3500AG δεν μπορώ να πώ, είναι κορυφαίο. Έγραψα σερί 13 DVD με το DVD Decrypter με το Verify ενεργοποιημένο και δεν έκανε κανένα λάθος (ταχύτητα εγγραφής 16χ -πραγματική 15,4χ, τα DVD είναι της Taiyo Yuden) Πολύ καλό Recorder. Άμα βρείτε DVD-ROM που να υποστηρίζει Ultra-DMA 4 πέστε μου γιατί θέλω να μάθω αν είναι μόνο το δικό μου ή το έχουν και άλλοι. Τα Plextor που είναι serial-ATA τί λένε?
tolier Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Το δικό μου AOPEN 1648/AAP PRO με το τελευταιο firmware δουλεύει επίσης σε UDMA-4
qspock Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Η αποψη οτι ριπαρει γρηγορα επειδη ειναι UDMA-4 ειναι λανθασμενη. Εχεις την εντυπωση οτι η ταχυτητα UDMA-2 δεν ειναι υπεραρκετη για 10-15 λεπτα ριπαρισμα? Λαθος, φτανει και περισσευει. Απλα τα περισσοτερα drives εχουν κλειδωμενες ταχυτητες στο ριπαρισμα. To NEC ας πουμε, αν το ξεκλειδωσεις στηνοντας αλλο firmware θα ριπαρει τα DVD+R και DVD-R γρηγοροτερα απο οποιοδηποτε αλλο drive. Τα Asus DVD-ROM ειναι UDMA-5. Αλλα επαναλαμβανω οτι δεν παιζει ρολο...
FELIX Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 asus dvd-e616p2 ultra dma 5 einai omws pio argo apo to plextor px-116a kai pio grhgoro apo to 3500ag ta exw kai ta 3 sto idio pc. to plextor einai taxytero kai diabazei kalytera ta xalasmena dvds den exei na kanei malon to dma me thn taxythta
caveneo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 ΟΚ ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Ήταν διαφωτιστικές. Πάντα υπάρχει καιρός για να μαθαίνουμε πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.