merez Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Χάλασε κάποιο τμήμα του κυκλώματος σε ενα Seagate SATA ΗDD. Γίνεται να αλλάξει πλακέτα ή κάτοιο τέτοιο για να μη χάσει τα δεδομένα του?
Sorath Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δεν νομίζω. Καταρχήν, οι δίσκοι είναι αεροστεγώς κλεισμένοι. Στην περίπτωση που ανοίξουν καταστρέφοντε, αφού ένας κόκκος σκόνης μπορεί να κάνει την ζημιά. Πως ξέρεις ότι έχει χαλάσει η πλακέτα;
merez Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Γραντζουνίστηκε από κάτω κ νομίζω ότι ξηλώθηκε κάποιο τσιπάκι. Δε συνέβη σε μένα, αλλά σε ένα φίλο ο οποίος μένει κ μακριά, οπότε δεν τον έχω δει το δίσκο...
Founes Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 ΝΑΙ!!! γίνεται να την αλλάξεις με κάποια ίδιου δίσκου μέχρι να κάνεις το back-up σου. To έχω κάνει αυτό με seagate που είχε πάρα πολύ συμαντικά δεδομένα για το γραφείο μου...
deathlok Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 oi plaketes alazoun alla prepei na einai apo oloidio disko.(to oti tha kerdisi ta dedomena tou den einai 100% sigouro)
gv Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Χάλασε κάποιο τμήμα του κυκλώματος σε ενα Seagate SATA ΗDD.Γίνεται να αλλάξει πλακέτα ή κάτοιο τέτοιο για να μη χάσει τα δεδομένα του? ginetai ... vres tin idia plaketa ... psa3e sto ebay
urezin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 oi plaketes alazoun alla prepei na einai apo oloidio disko.(to oti tha kerdisi ta dedomena tou den einai 100% sigouro) Nomizo prepei na einai idias h paraplhsias seiras Einai kai thema tuxhs
merez Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Γιατι ebay? To παιδι πιο πολυ τον νοιαζουν τα δεδομένα παρά τα λεφτά... Αν γίνεται, θα πάει στο πλαίσιο να πάρει έναν ίδιο 200αρι Seagate Ο παλιός θα αλλαχτεί με RMA η μπα..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.