vagos789 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Ο υπολογιστης μου(Win XP SP2 Pro) κανει το εξης κουλο και σπαστικο: Ξεκινάει και ενιότε βλεπω στην μαυρη οθονη τα στοιχεια της VGA κτλ, να ειναι κακογραμμενα,σαν να ειναι τα μισα σε αλλη γλωσσα κτλ Συνεχίζει με το logo XP που εχει κατι μαυρες γραμμουλες (αλλοιωμένο επισης εν ολίγοις). Στην οθονη που βγαινει μετα απο αρκετα restart και μου ζηταει να διαλεξω αν θελω safe mode κτλ, παλι εμφανιζεται το ιδιο προβλημα με τους χαρακτήρες κατα καιρους. Τελικα σβηνω τελειως το ρευμα,και μετα ξαναφορτωνω,αλλα ειναι θεμα χρονου μεχρι να μου κλεισει ξαφνικα... Τα φώτα σας!
vagos789 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Λοιπον η κατασταση εχει χειροτερεψει: Εκανα παρα πολλες προσπαθειες να μπω τελικα στα Win. Πλεον είδα και το logo φόρτωσης τους εμφανως αλλοιωμένο με καθετες μπλε γραμμες( φυσικα οταν το ειδα δεν φορτωσαν).
skullman Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Πιθανότατα πρόκειται για πρόβλημα της κάρτας γραφικών. Δοκίμασε να την βγάλεις και να την ξαναβάλεις στην μητρική. Ίσως να μην έχει κάτσει καλά και γι' αυτό να στα εμφανίζει αλλοιωμένα. Αν έχεις δεύτερο monitor επίσης, δοκίμασε να το βάλεις, μήπως έχει πρόβλημα το καλώδιο της οθόνης.
vagos789 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Χμ η προβληματικη καρτα γραφικων θα μπορουσε να αλλοιώνει τα χρώματα,όμως την γραμματοσειρα σε όσα εμφανίζει το BIOS της καρτας και της μητρικής;;
victz Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Kαρτα γραφικων μου ακουγεται και μενα. Η αλλοιωση των χρωματων καμμια φορα οφειλεται σε προβλημα του καλωδιου οθονης. Προβληματικη καρτα ομως, δεν "σχεδιαζει" σωστα τα περιεχομενα της οθονης
IKARIWTHS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 emena h ati 9700 otan kaike ta emfanize ola xalasmena kai sto bios kai sta windows
vagos789 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Thanx, ειχατε δίκαιο. Η εγγύηση επαιξε μπαλα και τωρα ειναι οχι απλως οπως πριν, αλλα καλυτερα,το λευκο της οθόνης φαίνεται είχε θαφτεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.