nektarios1973 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 oxi re paidia ego tora milisa me to voi buster kai den me xreose katholou 4.66 euro eixa mesa prin ta idia exo kai tora
ipnotistis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δηλαδη προς Γερμανια θα χρεώνωμαι??? ΤΖΙΦΟΣ edit: Μολις πήρα και δεν χρεώθηκα.. εννοείτε προς Ελλάδα.. ουφ με κοψοχολιάσατε!!!!!!
ipnotistis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 χαχα, νεκταριε, και συ εξωτερικο θα πηρες.. Στην ελλάδα θα χρεώνει.. (?)
nektarios1973 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 oxi ellada pira kai tora molis dokimasa pali, den me xreose tipota
nektarios1973 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 me adsl 384 i sindesi einai mapa mapa me 384??? ego me isdn 64 milao teleia, pos ginete ayto ?
ee3509 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 εμένα ακόμα free παίρνει pantoleon, κάποτε εκθείαζες τον οτε, τι έγινε πως τα βλέπεις τώρα τα πράγματα ?
polaki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 me adsl 384 i sindesi einai mapa Mαπα ειναι φιλε μου το DSLAM της περιοχής σου, ή ο ISP που έχεις.. Ξαναλέω το traffic που κάνει το πρόγραμμα ειναι 10kb upload και 10kb download, αρα καλύπτεσαι κανονικά.
dimpap04 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Καλησπέρα στο Forum, Θα ήθελα να ρωτήσω ποιο είναι το πρόγραμμα με την εντελώς ελεύθερη τηλεφωνία μέσω του δικτύου και πως λειτουργεί. Θα σας ήμουν ευγνώμων αν με βοηθούσατε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
polaki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Οχι παιδιά κυριλέ ειναι τελικά, δεν χρεώνει ακόμα!!
pantoleon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Αν έχεις μάτια θα δεις ότι αυτό το τόπικ είναι πιο παλιό απ'αυτό στο όποίο αναφέρεσαι.Εγώ τα ξεκίνησα και τα 2. Αν έχεις μυαλό θα καταλάβεις επιτέλους το νόημα του τόπικ μου για τον ΟΤΕ. Επίσης,δεν εκθείασα ποτέ τον ΟΤΕ.Μην διασπείρεις ψευδές ειδήσεις.Όποιος ξεκινά ένα τόπικ δεν το κάνει για να εκθειάσει ή να εκβαραθρώσει κάτι.Μερικές φορές το κάνει και για να καταλάβει μερικά πράγματα και μέσα απ'την συζήτηση όλοι οι συμμετέχοντες να κερδίσουν κάτι.Πέραν της ολοκλήρωσης μιας συζήτησης δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω έριδες κι αντιδικίες. Πάνω απ'όλα η συζήτηση. Ελπίζω να κατάλαβες τώρα, αλλιώς να διαβάσεις όλα τα ποστ στα τόπικς καθώς και να συλλάβεις τα συμπεράσματα αν δεν σου είναι δύσκολο.Θα σε οφελήσει. Λυπάμαι αν ήρθες σε άσχημη θέση αλλά δεν φταίω εγώ.Εγώ απλά ξεκαθάρισα την θέση μου μιας και με διαβάλεις.Άλλη φορά,σε παρακαλώ, να σκέφτεσαι πριν γράψεις κάποια κακία ή εξυπνάδα. Υ.Γ. Όλα τα τόπικς και τα ποστς έχουν ημερομηνίες.Συμβουλεύσου τα.
ee3509 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 χαχαχα, έχεις πολύ πλάκα τελικά. . http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=128659 . Φυσικά οι υπόλοιποι φίλοι μας μπορούν να δουν και μόνοι τους το topic που λέμε, καθώς και αν το ύφος σου είναι δικαιολογημένο. . συνέχισε αδιάλειπτα . Ο μικρός αόμματος, άμυαλος, συκοφάντης, άφρων και εις δυσχερή θέση μικρός σου φίλος.
pantoleon Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Το κάνεις αυτό γιατί δεν θα διαβάσει κανείς ως εκεί που λέω: Δεν έχω καμμιά αγάπη για τον ΟΤΕ ξαναλέω για πολλοστή φορά.Δεν τον γουστάρω.Αυτό το ποστ ήταν μια αντίδραση όμως στο πώς και με ποιό μένος μισείτε τον ΟΤΕ.Παρασύρθηκα κι εγώ κι όταν σε μια συζήτηση σκέφτηκα αυτά που έγραψα πιο πάνω ένιωσα την ανάγκη να τα μοιραστώ μαζί σας. Αυτός δεν είναι ο σκοπός των φόρουμ? Έμεση ψυχανάλυση και λύση αποριών.Τώρα έχω επιχειρήματα στα χέρια μου γι'αυτά που αρχικά πίστευα! Προσωπικά χρησιμοποιώ Τελεντομ (0,10 ευρω κάθε κλήση για σταθερά Ελλάδος με απεριόριστο χρόνο ομιλίας-η κοπέλα μου είναι μακριά... ) και Voip buster (κακή ποιότητα δυστυχώς και καθυστέρηση με την 384 που έχω και στην περιοχή που είμαι). Απλά δεν πιστεύω ότι θα εκλείψει ο ΟΤΕ όπως δεν έχει εκλείψει σε άλλες χώρες.Μάλιστα νομίζω ότι διάβασα πως στην Γαλλία τώρα επιτράπηκαν οι ιδιωτικές εταιρίες τηλεφωνίας και παροχής ίντερνετ αλλά μάλλον κάνω λάθος..... Τέσπα,αυτά. Δεν υπάρχει λόγος να κοροϊδέυετε.Πώς θα μάθω αν δεν ρωτήσω?Κι αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος.Και πάλι όμως βλέπω κακία και μένος.Αφού έχετε βρει την λύση γιατί τσαντίζεστε?Ψυχραιμία.Συμφωνώ μαζί σας.Απ'την αρχή απλά απ'αυτά που είχα ακούσει μου είχαν δημιουργηθεί απορίες. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!Τα λέμε. Δίκιο δεν έχω?Δεν κατάλαβες τότε,θα καταλάβεις τώρα?.... Το ότι αυτό το τόπικ είναι πιο παλιό δεν σου βαράει κανένα καμπανάκι? Έλεος παλιέέέέέ!!!
ipnotistis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Ηρεμιστε ρε παιδια, τί όφελος έχει να τσακώνεστε? Εδώ ερχεστε για να μάθετε, σωστα? Όπως έκανε και ο φίλος Pantaleon, όπως και ο ee3509.. Πάντως αυτό που έμαθα τελευταία (γνωστός ειναι νομικός) είναι πως ο ΟΤΕ αδυνατεί να πουλάει τις γραμμές ακριβότερα απ'ότι ο ίδιος χρεώνει σε άλλους παρόχους, και αυτό ΔΙΑ νόμου. Ας μην βγαίνουμε off topic τωρα όμως.. To VoipBuster μια χαρα μου δουλευει.. ποιος μας παραπλάνησε??? (sic) xaxa
zaxoys Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 κανείς δεν παραπλάνησε ,αν διάβαζες προσεκτικά θα έβλεπες οτι χρέωνε για κάποιες ώρες όταν πόστ-αραν κάποιοι και τώρα ξαναείναι δωρεάν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.