SoTiRiS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Προχτές με πήρε ένας φίλος απο Βρυξέλλες (pc σε σταθερό), μιλήσαμε κανά μισάωρο, χωρίς σπασίματα, κολλήματα, echo κλπ, η επικοινωνία ήταν άψογη.
pantoleon Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 InVaDeR1 ---------> Μόνο με IP phone. Πάρε ασύρματο/-α να κάνεις δουλειά σου.
peppasko Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 mia erotisoula.epidi prospatho na kano ena til. alla den ginetai tipota moy lete thn morfi toy arithmoy poy prepei na pliktrologiso px. gia athina mipos kano kapoio lathos?thanks (moy vgazei :the other party ended the call)
neperios_1984 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Σε Cisco router πάντως η FXO χρησιμοποείται για να συνδέσεις τον router σε PSTN ή PBX ενώ η FXS για να συνδέσεις μια αναλογική τηλεφωνική συσκευή (τηλέφωνο ή fax) πάνω στο router όπου κάνει ψηφιακό το σήμα τους. Sculper όντως φαίνεται να το χεις ψάξει το θέμα... Μήπως τυχαίνει να χεις ασχοληθεί και με cisco configuring; Anyone; Γιατί έχω να κάνω μια υλοποίηση και μου χει φάει τη ζωή... Και ουσιαστικά αφόρα κλήσεις απο υπολογιστή σε PSTN τηλέφωνα... Σκέφτομαι να βάλω και 512 DSL και να βάλω και DSL phone, αλλά δεν ξέρω απο θέματα ποιότητας πως είναι το πράγμα... Echo, packet loss, latency κτλ κτλ... Θέλει ψάξιμο... Όποιος έχει τις γνώσεις καλό είναι να ποστάρει γιατί είναι ένα θέμα με μεγάλο ενδιαφέρον και απο απόψη κόστους (για πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε τις μονοπωλιακές τιμές που μας προσφέρει ο πΟΤΕ)...;
dazzlestef Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 mia erotisoula.epidi prospatho na kano ena til. alla den ginetai tipota moy lete thn morfi toy arithmoy poy prepei na pliktrologiso px. gia athina mipos kano kapoio lathos?thanks(moy vgazei :the other party ended the call) 00302109618*** Panta bazeis to prothema ths xwras meta to topiko kodiko (px athina 210) kai meta ton topiko arithmo. An thes kinhto tote 0030 kai meta ton arithmo tou kinhtou.
peppasko Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 00302109618*** Panta bazeis to prothema ths xwras meta to topiko kodiko (px athina 210) kai meta ton topiko arithmo. An thes kinhto tote 0030 kai meta ton arithmo tou kinhtou. thanks. to provlima telika itan to antispyware
dazzlestef Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Telika mia fora plironeis ta 10 euro me visa? meta den erxete kathe mina stin karta logariasmos? perneis se kinita free? Happy new year!
pantoleon Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Χμμμ,5 ευρώ δεν είναι?? Επίσης,οι τιμές του ΟΤΕ δεν είναι μονοπωλιακές,αλλά αντίμονοπωλιακές!! Θα εξηγήσω σε άλλο ποστ.
567agdop Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το voip γιατι οταν θελω να καλεσω καποιον αριθμο σταθερου τηλεφωνου εντος ελλαδος καλει αλλους αριθμους ασχετους. Μηπως θελει καποια ρυθμιση....... ;-) ;-)
greekparot Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Παραξενο μου ακουγεται αυτο που λες. Καλεις σωστα; Δηλαδη: 0030+αριθμο τηλεφ; π.χ 0030210ΧΧΧΧΧΧ; Ερωτηση δικη μου τωρα: Εχω ADSL over ISDN (OTEnet) με modem/router Speedtouch 530i. Τι εξοπλισμο θα χρειαστω για να μην μιλαω με ακουστικο/μικροφωνο, αλλα με καποιο σταθερο τηλεφ.ή ασυρματο; Μπορω με καποιο τροπο να χρησιμοποιησω τον ηδη υπαρχοντα τηλεπ.εξοπλισμο που εχω στο σπιτι ή θα πρεπει να αγορασω ip-phone;
greekparot Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Απο το πολυ το ψαξιμο βρηκα τελικως αυτο: http://www.onevoip.gr/index2.htm Ενας φιλος εχει το τηλεφωνο που εχει μεσα αυτη η εταιρια και ειναι κατ'ευχαριστημενος μου λεει. Συνεργαζεται και με Skype & VoipBuster.
gerontas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Απο το πολυ το ψαξιμο βρηκα τελικως αυτο: http://www.onevoip.gr/index2.htm Ενας φιλος εχει το τηλεφωνο που εχει μεσα αυτη η εταιρια και ειναι κατ'ευχαριστημενος μου λεει. Συνεργαζεται και με Skype & VoipBuster. Είναι πράγματι εξαιρετικό. Μόνο μειονέκτημα, ότι δεν δέχεται συντομεύσεις για τις Επαφές του Voipbuster (ή τουλάχιστον δεν τάχω καταφέρει εγώ να τις δεχθεί). Συνεργάζεται ωστόσο άψογα με το πρόγραμμα και διαχειρίζεται τη λίστα των κλήσεων χωρίς κανένα πρόβλημα. Με το skype, η διαχείριση τόσο των επαφών, όσο και της λίστας των κλήσεων είναι πολύ καλή.
greekparot Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Τελικα παραγγειλα απο το ΠΛΑΙΣΙΟ το easy blue box. Πιστευω οτι θα μπορεσω να το συνδεσω επανω στο netmod που εχω.
567agdop Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 ρε παιδια υπαρχει αλλος τροπος για να αγορασω μοναδες για το voipbuster εκτος απο πιστωτικη καρτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.