Προς το περιεχόμενο

Πέφτει η σύνδεση όταν ανοίγω/κλείνω το φως του μπάνιου!

NickTheGreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μιας και το καναμε ηλεκτρολγικο το θεμα δεν μου λετε γιατι πεφτει το ρευμα οταν βαζω την ηλεκτρικη σκουπα?

Άναξε την έχοντας το διακόπτή της στο min

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ απλά έχω λυθεί στο γέλιο.

Ασυμβατότητες modem με WC, ιονιστή με PC.

Εγώ πιστεύω θέλει και γνώσεις φενκ σούι ή πως λέγεται. Κάθε μέρος του σπιτιού έχει τη δική του "αύρα". Ειδικά η τουαλέτα από αύρα πρέπει να έχει μπόλικη......

edit: τώρα το είδα ο φίλος από πάνω 1ο post στο insomnia και δίνει οδηγίες για ηλεκτρική σκούπα. Χωρίς παρεξήγηση, απλά μου έχετε δημιουργήσει μια φευγάτη διάθεση, μου φτιάξατε τη μέρα νά 'στε καλά παίδες!

Δημοσ.

Πάντως υπάρχουν και χειρότερα....Εμένα η ADSL μου έχει ασυμβατότητα με τον καιρό ας είναι καλά ο (Π)ΟΤΕ. Μην γελάτε καθόλου όποτε βρέχει δεν συγχρονίζει η γραμμή. Τουλάχιστον ο φίλος μπορεί να το ελέγξει εκείνος, να μην ανοιγοκλείνει το φως. Εγώ τι πρέπει να κάνω.. μου λέτε?

:-D

Δημοσ.

ine toso na gelas alla kai sovara.xereis ti einai na exeis adsl kai kathe bradi na min sigxronizei.kai meta apo apiro psaximo apo ton texniko tou ote to provlima na dimiourgitai otan edie o ilios kai anave mia pinakida katastimatos kai xesigxronize.toso gia gelio alla kai toso tragikes atixies pou mporoun na ginoun kai na psaxnesai mia zoi na deis ti exei ginei.

Δημοσ.

Σε κάθε περίπτωση - και στο λουτρό αλλά και στο mivrowave- χρειάζεται επειγόντως έλεγχος ηλεκτρολογικής εγκατάστασης. Δεν είναι καθόλου αστείο. Το σπίτι φίλου έγινε σχεδόν κάρβουνο εξαιτίας συνεχιζόμενης πτώσης τάσης... Σχεδόν όλες οι συσκευές κάηκαν, εκτός απ' αυτές που είχαν εσωτερική ασφάλεια...

Δημοσ.
Ρε παιδιά μπορεί κανείς να μου το εξηγήσει?Έχω ένα 56αρι USB modem το οποίο έχω στο δωμάτιό μου (κι όχι στο μπάνιο :) ) και σχεδόν κάθε φορά που κάποιος ανοίγει/κλείνει το φως του μπάνιου η σύνδεση κόβεται!!!Τι να κάνω?Και μην πει κανείς να καταργήσω την τουαλέτα!

α)Μήπως θα μπορούσες να μου συστήσεις τον ηλεκτρολόγο σου;

Β) Μήπως στο μπάνιο έχεις λάμπες φθορισμού;

γ) Μήπως έξω από το σπίτι σου περνάει καλώδιο υψηλής τάσης;

Μα τι ρωτάω ο μ.......ας σίγουρα μετά από τόσο καιρό φαντάζομαι ότι θα έχεις αλλάξει modem και όχι τουαλέτα.

Δημοσ.

Όταν εργαζόμουν σε τεχνική υποστήριξη είχα δει ένα mouse που όταν άναβε το φως του δωματίου σταματούσε να δουλεύει, ενώ με το φως κλειστό δούλευε φυσιολογικά.

Όλα να τα περιμένει κανείς πια.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση δεν είναι τόσο αυτές οι τρελές περιπτώσεις όσο το πως στο καλό τις ανακαλύπτουν.

Δημοσ.
Πάντως υπάρχουν και χειρότερα....Εμένα η ADSL μου έχει ασυμβατότητα με τον καιρό ας είναι καλά ο (Π)ΟΤΕ. Μην γελάτε καθόλου όποτε βρέχει δεν συγχρονίζει η γραμμή. Τουλάχιστον ο φίλος μπορεί να το ελέγξει εκείνος' date=' να μην ανοιγοκλείνει το φως. Εγώ τι πρέπει να κάνω.. μου λέτε?

:-D[/quote']

Αν τηλεφωνήσεις στο τεχνικό τμήμα του ΟΤΕ την ίδια απάντηση θα πάρεις... Ότι όταν π.χ. πέφτει η ταχύτητα, οφείλεται στις καιρικές συνθήκες!

Έτσι μου απάντησαν 2 φορές όταν η ταχύτητα έτρεχε σαν μια απλή σύνδεση! Οπότε τώρα ξέρω, ότι βρέξει-χιονίσει... άστα! :lol:

Άσχετο αλλά σχετικό: Που το ξεθάψατε βρε παιδιά το θεματάκι; Ήταν όντως το πιο αστείο με απίστευτες απαντήσεις αλλά κι ο άνθρωπος πήρε και τις λύσεις που έπρεπε! ;)

Δημοσ.

malon kanoun mpanio oi grammes otan brexei.stin adsl den fteei to nero alla to rixnoun ekei.mipos ftaine kai ligo ta dslam.an bebea peftei otan brexei nai fteei kai auto alla as lisoun to thema dslam kai as afisoun mia fora to mina pou brexei na sournomaste.

Δημοσ.
malon kanoun mpanio oi grammes otan brexei.stin adsl den fteei to nero alla to rixnoun ekei.mipos ftaine kai ligo ta dslam.an bebea peftei otan brexei nai fteei kai auto alla as lisoun to thema dslam kai as afisoun mia fora to mina pou brexei na sournomaste.

To mono pou vlepw ego otan vrexei einai tin taxitita mou na vouliazei san imiipogio.Mallon tha einai epidi o kosmos den vgenei ekso kai to rixnei sta tilefona.Mia fora mono eixe katsi gamata pou kopike to tilefono apo oli tin perioxi mou kai eixa DSL!! mono pou anti gia ta 40 pou tha eprepe na pianw(384) epiana 58kb/s stathera! distixos afou stiaxtike to provlima tou til ton ipia kai piga stin thesi mou :<

Δημοσ.
To mono pou vlepw ego otan vrexei einai tin taxitita mou na vouliazei san imiipogio.Mallon tha einai epidi o kosmos den vgenei ekso kai to rixnei sta tilefona.Mia fora mono eixe katsi gamata pou kopike to tilefono apo oli tin perioxi mou kai eixa DSL!! mono pou anti gia ta 40 pou tha eprepe na pianw(384) epiana 58kb/s stathera! distixos afou stiaxtike to provlima tou til ton ipia kai piga stin thesi mou :<

ta kala den kratane gia panta distixos.isos menoun mesa isos kati me to nero.edo kovoun kai ravoun kalodia .skavei i dei kovei ton ote skavei o ote kovei tin deh.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...