Προς το περιεχόμενο

Πέφτει η σύνδεση όταν ανοίγω/κλείνω το φως του μπάνιου!

NickTheGreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

popo ayto moy thimise ena skiniko enos filou pou rotise ton patera toy pote tha paroyn ena DVD-Deck kai tou apantaei

-an den vgalei h pitsos kai h izola pou einai eggyhsh dvd den vlepeis...

ta sxolia dika sas

ax ayth h palia sxolh

Δημοσ.

Pfff thimame to pc enos filou mou.To pernei kainourio.Den doulepse, tou to allazoun, den doulepse.Tou stelnoun allo kai to dokimazoun,douleuei,to paei o texnikos spiti tou kai to vazei. den doulepse. O texnikos tou leei oti mallon menei mesa se ilektrikinitira kai exei parei mexri tora 4 pc telios kamena.Telika o ionistis dipla apo tin thesi gia to pc ta ekege ola. :P

Pantos einai sovaro provlima to na min mboreis na pas toualeta otan katevazeis me 56k.Pos tha peraseis tin ora sou gia 1mb arxio? Toualeta-tros-pineis kai ena kafe kaneis kai ena tsigaro kai etimo to arxio sou.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Κλασσικη περιπτωση βλαβης!

"Αριστο συνδεσε το ψυγειο με την αντισταση του φουρνου το πλυντηριο με την τοστερια και τον απορροφητηρα με το καλοριφερ!"

Αρε ρε Τσακωνα αθανατε!

Που το θυμήθηκες αυτό ρε θηρίο , το έβλεπα και είχα λιώσει στα γέλια.... ποπο τι μου θύμισες?

Δημοσ.
Και γω που δεν έχω πολύμπριζο με λαμπάκια θα μυρίσω τους όνυχές μου;

Με το πολυμετρο στην θεση ΩΜ, απο την γειωση μιας πριζας,σε μια σωληνα νερου.Αν η ενδειξη ειναι 0 (μηδεν) ΩΜ,τοτε εισαι ΟΚ.

Δημοσ.
Με το πολυμετρο στην θεση ΩΜ, απο την γειωση μιας πριζας,σε μια σωληνα νερου.Αν η ενδειξη ειναι 0 (μηδεν) ΩΜ,τοτε εισαι ΟΚ.

oi gioseis den ginontai pia stous solines nerou.

Δημοσ.

μιας και το καναμε ηλεκτρολγικο το θεμα δεν μου λετε γιατι πεφτει το ρευμα οταν βαζω την ηλεκτρικη σκουπα?

Δημοσ.
μιας και το καναμε ηλεκτρολγικο το θεμα δεν μου λετε γιατι πεφτει το ρευμα οταν βαζω την ηλεκτρικη σκουπα?

Προφανώς έχεις μικρή ασφάλεια, και μόλις ξεκινά η σκούπα τραβάει πολύ ρεύμα και πέφτει. Εναλλακτικά, ρίξε μια ματιά για βραχυκύκλωμα στη σκούπα.

Respect σε όλο το υπόλοιπο thread. Καλό είναι να το ξαναδιαβάζουμε που και που...:P

Δημοσ.

Μάλλον τρέχει το καλώδιο του τηλεφώνου στο ίδιο κανάλι ή κοντά στο καλώδιο ρεύματος του μπάνιου. Όταν είναι ανοιχτό οι παρεμβολές σου κάνουν την ζημιά.

Δημοσ.

Μήπως έχεις την καινούργια σύνδεση WC-cable και σταματάει οταν τραβάς καζανάκι...

Για μεταφορά δικτύου μέσω ACDC είχα ακούσει...

αλλά και για μεταφορά μέσω δικτύου ύδρευσης... μπράβο η ΕΥΔΑΠ την πέρασε την ΔΕΗ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...