POG Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Mia kali lisi einai na afiseis tin lampa tou mpaniou sinexos anameni !! H mporeis na mathis "tiflo sistima" (katourima - Xesimo - skoupisma - mpanio) ola sta tifla
chpetros Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Μπράβο ρε μεγάλε αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Είναι τέλειο. Τυφλό σύστημα μπανιου. Ρε παιδιά τελικά χρειαζόμασταν αυτό το τόπικ για να ξεσκάσουμε λιγο. Τι ανέκδοτα και σαχλαμάρες. Τυφλό σύστημα μπάνιου αυτό είναι!!!
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Eχμ.. μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείς την λύση της "πάπιας" ?
206CC Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 lol ..... mprabo se olous ..... xaxaxaxa oles h parapano liseis einai ligo akribes ... tha sou protino kati ftino ala apotelesmatiko. 1)bgale thn priza tou modem kai girisethn apo thn alh meria 2)mpoeis na baleis ena piknoth keramiko 300v kai ano ,kai me ayton braxikiklose oudetero kai fash. 3)kitakse thn giosh . ean den exei giosh sosth symbenoun tetia problhmata.
MariaTs. Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Να'μαι πάλι! Ο άντρας μου ο ηλεκτρολόγος λέει πως αν η λάμπα είναι φθορίου και δεν έχει πυκνωτή, φυσικό και επόμενο είναι να κάνει παρεμβολές στο μόντεμ και σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Προτείνει να αλλάξεις και να βάλεις φωτιστικό με πυκνωτή. Διαφορετικά ισχύει αυτό της προηγούμενης απάντησής μου! :wink: ΥΓ.: Να'στε καλά γελάσαμε και σήμερα!!!
getty Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Τι σκαρφίζεται κανείς για να μην την ακούσει επειδή είναι άστοχος στο κατούρημα... "Δεν άνοιξα φώς γιατί έχω αφήσει download"
NickTheGreek Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την τεράστια συμμετοχή.Τα δοκίμασα όλα εκτος της πάπιας! Μπρίζα δεν έχει το modem γιατί είναι όπως είπα USB. Χωρίς πλάκα το φις από το πολύμπριζο που είναι συνδεμένος ο υπολογιστής,ηχεία κτλ, δεν είχε γείωση,έβαλα ένα άλλο με γείωση και προς το παρών έχω συνδεσή και τουαλέτα συγχρόνως!!!Yeahhh!!!
MariaTs. Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Μπράβο! Να'σαι καλά πάντως' που η ερώτησή σου έβγαλε τρελό γέλιο! Όπως κατάλαβες είναι ευπρόσδεκτες κι άλλες παρόμοιες απορίες σου!
Costinio Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 οκ κι εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με το usb σκληρό. έκανε στιγμιαίο reset όταν έβαζα άλλη συσκευή στο πολύπριζο που είναι τα καλώδια του υπολογιστή! παλιότερα όταν έβαζα μια λάμπα και τώρα που έβαλα ένα κολλητήρι lol
deepdish Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 εχω λυθει στα γελιαααα!!!!!!!!!! παλι καλα που λυθηκε το προβλημα αλλιως θα επρεπε να διαλεξεις αναμεσα στο κατουρημα η το ιντερνετ...
marios1957 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Pandws mia kai syndeetai to mpanio sto internet me to modem vale firewall na mhn sou katevazei ola ta skata pou kikloforoun [/b'] .... Το καλύτερο,συμφωνείτε;
NKod Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 xalara...eimai sti douleia kai mono pou den klaiw apo ta gelia... na ste kala paides... kati tetoio threads einai pou sou ftixnoun ti mera!!! Pantws na ypothesw oti to provlima pou eixe o filos, einai ayto pou leme... "kwlokatastasi"...
sensiro Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 mporis na kanis to exis::: na paris ena statheropiiiti tasis i ena ups gia to pc.... i idia fasi paratirite otan anavis ta fota px sto domatio kai exis anixta ta ixia .....den akous ena....ixo sto ixio!!! ptosi dinamikou ..... opote vale ups!!!!!!!!!!!!!
NKod Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 sensiro to problima lithike... apla gia xavale kratietai ligo anoixto
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 paidia ilikrina to exo diabasei kai kleo apo ta gelia.to kalitero topic pou exodiabasei.parakalo na ginei sticky stin toualeta e signomi sto forum.pou kai pou xriazontai kai ta asteia.i fantasia ton xriston petaei.pantos kalou kakou pera apo to firewall bale kai ena antivirus min kolisei to modem tipota mikrovia opos kane kai ena port forward apo tin toualeta ston teneke kai oxi sto pc sou.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.