Προς το περιεχόμενο

Πέφτει η σύνδεση όταν ανοίγω/κλείνω το φως του μπάνιου!

NickTheGreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οπότε πάρε και κάμια γνώμη ενός ηλεκτρολόγου' date=' για να σου πει τι ακριβώς συμβαίνει... Θα ρωτούσα τον άνδρα μου (είναι ηλεκτρολόγος), αλλά λείπει στην δουλειά του! Υπάρχει η πιθανότητα το καλώδιο του τηλεφώνου να περνά μαζί με του ηλεκτρικού ρεύματος δίπλα-δίπλα και να επηρεάζεται το ένα απ'το άλλο!

Οπότε να περιμένεις να συμβεί και το αντίθετο: να κάνεις σύνδεση και να ανοίγει το φως στο μπάνιο!!! :lol:[/quote']

Ο καλύτερος ηλεκτρολόγος για τέτοια ζητήματα είναι ο Τσάκωνας :)

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω θα σου προτεινα 1 να αλλαξεις (για δοκιμη) modem 2 να δεις αν η ασφαλεια της μπριζας του modem ειναι ιδια με του μπανιου (αλλαξε μπριζα) .γιατι ολα αυτα ....μπορει να ειναι ευσθητο και με καποια επαγωγη να πεφτει η γραμμη.

το σπιτι ειναι παλιο?

Δημοσ.

to idio pathaine kai mia fili pou eixe esoteriko modem ston ipologisti tis...apoti fainetai otan anavei i lampa prokalei anastatosi sta magnitika pedia kai trelainei to modem..psakse na deis an mporeis na to monoseis i kati tetoio..mporei kai to ups na voithisei...rota enan ilektrologo tespa...kai kommeno to mpanio!!!!

Δημοσ.

Kalimera,

To provlima einai sxedon sigoura hlektrologiko.Otan anaveis tin lampa,exeis mallon auksomeiwsh tashs. H USB suskeues einai arketa euesthites stis metavoles taseis. Isws i lampa travaei arketo reuma (stigmiaia), h' o diakoptis exei kapoio provlima kai ti stigmi pou ton patas uparxei simantiki auksomeiwsh tashs.Proteinw (me seira eukolias)

a) allakse lampa

B) vale ena aplo,koino,ftino, eswteriko modem. To provima tha lithei sigoura

P.S. gia kalo k gia kako tsekare kaaaapoia stigmi tin elektrologiki sou grammi...pote den ksereis.....

Δημοσ.

Μπράβο ρε παιδιά σας ευχαριστώ πολύ. Με κάνατε και έσκασα στα γέλια. Μου έφυγε και ο πονοκέφαλος.

Τελικά επειδή είμαι και ηλεκτρολόγος να κοιτάξεις τη γείωση και τις διαρροές από την ηλεκτρική εγκατάσταση του μπάνιου.

Εγώ έχω δει χειρότερα. Κάθε φορά που άνοιγα τη βρύση άναβε η λάμπα. Και μη χειρότερα να λέμε.

Δημοσ.

Όντως η γείωση. Το παραλείψαμε όλοι ως ευκόλως εννοούμενο αλλά σιγουρέψου ότι η πρίζα σου είναι σούκο ή τριπολική ανάλογα την υποδοχή στον τοίχο. Διαφορετικά ούτε πολύπριζα με noise filter θα παίξουν.

Δημοσ.

nomizo to provlima vriskete sto diakopti kai oxi sti lampa...

ayto tha to deis an bgaleis ti lamba kai anigokliseis to diakopti..

aytos prepei na kanei spinthirismo i mikro stigmieo vraxikikloma.

opote diakopti alakse kai oxi lamba!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...