cozzyzz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Υπάρχει κάτι τέτοιο? κατα προτίμηση να τα κάνει mp3. Αλλα να είναι free. Εdit: μπας και κάνει κατι τέτοιο το nero7? Γιατί έχει πολλά πρόσθετα εργαλιάκια μέσα.
runner1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 DVD AUDIO EXTRACTOR!Τα "βγάζει" σε ότι μορφή επιλέξεις και μέσα στις επιλογές έχει και mp3!
zavlakas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Mε το PgcDemux μπορεις να κανεις demux τον ηχο απο το DVD και με το BeSweet μπορεις να τον επεξεργαστεις...
MasterX Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Θέλω και εγώ κάτι τέτοιο... Βρίσκω ενδιαφέροντα μουσικά κομματάκια σε DVD και θέλω να τα κρατήσω σε WAV ή MP3. Κανένα άλλο πρόγραμμα ξέρει κανείς;;
MasterX Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 @zavlakas Αυτό μου ακούγεται πιο πολύπλοκο.. Προτιμώ τις απλές λύσεις
scarface Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 vriskeis ena audio editor (iparxoun polloi free) pou na ipostirizun record... pas sto ixo ton windows kai ixografisi(record) kai epilegeis to sterio mixer... pezeis ton dvd eno taftoxrona ixografeis apo ton audio editor sou... kai thats it
sotris99 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 όταν έχω όρεξη θα κάνω έναν οδηγό με free proggies...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.