kolobaki Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Γεια χαρα σε ολους! Μπαινω κατευθειαν στο θεμα. Η καθηγητρια της πληροφορικης του σχολειου μου,ειπε πως ο server εχει κολλησει ιο και ετσι ολοι οι υπολογιστες ειναι εκτος. Ηρθε ο τεχνικος στο σχολειο και ειπε πως για να το φτιαξει θελει 600ευρα.Υπαρχει τροπος να λυθει το προβλημα χωρις να στοιχισει τιποτα; Ευχαριστω οσους ασχοληθουν με το θεμα μου.
aSiMaS Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 kala plaka mas kaneis? H kathigitria pliroforikis sou den kserei na petaksei ton io apo ton server??
ANEMOS-V Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Γεια χαρα σε ολους!Μπαινω κατευθειαν στο θεμα. Η καθηγητρια της πληροφορικης του σχολειου μου' date='ειπε πως ο server εχει κολλησει ιο και ετσι ολοι οι υπολογιστες ειναι εκτος .[/quote'] mpas kai exei varethei na xalate tous ypologistes kai sas to pe etsi ? :grin:
manosone Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 ASIMAS-Μην το ψαχνεις.Το παιδι δεν κανει πλακα.Οσοι ειναι "καθηγητες πληροφορικης" νομιζεις οτι τα ξερουν?Εγω ειχα ενα και μου εκανε δικτυα και ηταν μαθηματικος.Ασε. Kolobaki-Πρεπει να το δει καποιος απο κοντα η να μας πεις ακριβως τι εχει ωστε να βοηθησουμε.Χωρις το προβλημα δεν υπαρχει λυση.Ρωτα την,ψαξε οσο μπορεις και καποιοα λυση θα βρουμε.
kolobaki Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Ενταξει.Θα ρωτησω τη καθηγητρια να μου πει περισσοτερα πραγματα και το μεσημερακι θα ρθω να σας τα πω.
kolobaki Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 [url']http://www.michaelhorowitz.com/removespyware.html[/url] Παιδια αυτη τη διευθηνση που δινει ο jv τη κοιταξατε??
gv Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 esy na tin koita3eis ... me auta pou grafei exo ka9arisei ious pou oute ta av den mporousan na ka9arisoun ...
JiKL Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 opos ta lene ta paidia einai...oi kaloi mathites einai klaseis anoteroi apo tous kathigites pliroforikis!(tous perissoterous etsi?)
silverthan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δηλαδή όποιος είναι καλός μαθητής ξέρει από pc?
JiKL Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 silverthan me pareksigises..ennoo oi kaloi mathites se auta ta mathimata(efarmoges se programmatistiko perivalon,pliroforiki ktl ktl)...ante na to po allios autoi pou asxolounte me ipologistes ktl ktl!OK tora???
polaki Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Η άποψη μου είναι αφήστε να το κάνει ο τεχνικός....Δικά σας λεφτά είναι? Γιατί να μην πληρωθεί ο άνθρωπος? Στο κάτω κάτω ας πρόσεχε το σχολείο ποιόν προσλαμβάνει. ΕΛΕΟΣ! Από πίτα που δεν τρώτε, αφηστε την να καίγεται. Αυτό έλειπε να γίνουμε καλοί σαμαρίτες για το ΣΧΟΛΕΙΟ και την οποιαδήποτε ΕΤΑΙΡΙΑ!!!!!ΞΕΚΟΛΑΤΕ! Αν ήταν γνωστού, θα πήγαινα τρέχοντας.... Απο κει και πέρα να προτείνεις να πάρουν 3-4 τηλέφωνα σε εταιρίες να έρθει κάποιος με 100 ευρώ την ώρα. Μια φορά 6 ώρες δεν παίζει να του πάρει, οπότε αμέσως αμέσως κάνεις το χρέος σου χωρίς να μπλεχτείς. Επειδή έχω μπλεχτεί και ο server MONOΣ του είχε κάψει mobo πιο πριν (οταν πήγα δεν αναβε τίποτα και είχαν φουσκώσει κάτι πυκνωτές), και μετά μου λέγανε ότι το έκανα εγώ για να την βγάλουν καθαρή και να δικαιολογήσουν τη μαλακία τους με την έλλειψη UPS... Οι καλές πράξεις σε εταιρίες τέλος. Ας πληρώσουν τον κατάλληλο ανθρωπο να το αναλάβει ΥΠΕΥΘΗΝΑ.
sikaztarek Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 kala plaka mas kaneis?H kathigitria pliroforikis sou den kserei na petaksei ton io apo ton server?? nomizw oti an eixame na proteinoume mia lysh 8a htan protimotero...
sikaztarek Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Η άποψη μου είναι αφήστε να το κάνει ο τεχνικός....Δικά σας λεφτά είναι? Γιατί να μην πληρωθεί ο άνθρωπος? Στο κάτω κάτω ας πρόσεχε το σχολείο ποιόν προσλαμβάνει. ΕΛΕΟΣ! Από πίτα που δεν τρώτε, αφηστε την να καίγεται. Αυτό έλειπε να γίνουμε καλοί σαμαρίτες για το ΣΧΟΛΕΙΟ και την οποιαδήποτε ΕΤΑΙΡΙΑ!!!!!ΞΕΚΟΛΑΤΕ! Δε συμφωνώ. Θα προτιμούσα τα παιδιά να πήγαιναν μια εκδρομή από το να πλήρωναν τον καθένα που δεν ξέρει πόσα θέλει για μια επισκευή. Και ναι, αν ήξερα, και είχα την άδεια από τους υπευθύνους του σχολείου, θα προσπαθούσα να το έφτιαχνα. Γιατί αν δεν ενεργοποιηθούμε για τα σχολεία και ειδικά όταν είμαστε μαθητές, τότε για που θα ενεργοποιηθούμε; Μόνο στις καταλήψεις. Δε συμφωνώ. Κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.