Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στο τοπικο δικτυο του σχολειου μου

kolobaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους!

Μπαινω κατευθειαν στο θεμα.

Η καθηγητρια της πληροφορικης του σχολειου μου,ειπε πως ο server εχει κολλησει ιο και ετσι ολοι οι υπολογιστες ειναι εκτος.

Ηρθε ο τεχνικος στο σχολειο και ειπε πως για να το φτιαξει θελει 600ευρα.Υπαρχει τροπος να λυθει το προβλημα χωρις να στοιχισει τιποτα;

Ευχαριστω οσους ασχοληθουν με το θεμα μου.

Δημοσ.
Γεια χαρα σε ολους!

Μπαινω κατευθειαν στο θεμα.

Η καθηγητρια της πληροφορικης του σχολειου μου' date='ειπε πως ο server εχει κολλησει ιο και ετσι ολοι οι υπολογιστες ειναι εκτος

.[/quote']

mpas kai exei varethei na xalate tous ypologistes kai sas to pe etsi ? :grin:

Δημοσ.

ASIMAS-Μην το ψαχνεις.Το παιδι δεν κανει πλακα.Οσοι ειναι "καθηγητες πληροφορικης" νομιζεις οτι τα ξερουν?Εγω ειχα ενα και μου εκανε δικτυα και ηταν μαθηματικος.Ασε.

Kolobaki-Πρεπει να το δει καποιος απο κοντα η να μας πεις ακριβως τι εχει ωστε να βοηθησουμε.Χωρις το προβλημα δεν υπαρχει λυση.Ρωτα την,ψαξε οσο μπορεις και καποιοα λυση θα βρουμε.

Δημοσ.

Ενταξει.Θα ρωτησω τη καθηγητρια να μου πει περισσοτερα πραγματα και το μεσημερακι θα ρθω να σας τα πω.

Δημοσ.

silverthan me pareksigises..ennoo oi kaloi mathites se auta ta mathimata(efarmoges se programmatistiko perivalon,pliroforiki ktl ktl)...ante na to po allios autoi pou asxolounte me ipologistes ktl ktl!OK tora???

Δημοσ.

Η άποψη μου είναι αφήστε να το κάνει ο τεχνικός....Δικά σας λεφτά είναι? Γιατί να μην πληρωθεί ο άνθρωπος? Στο κάτω κάτω ας πρόσεχε το σχολείο ποιόν προσλαμβάνει. ΕΛΕΟΣ!

Από πίτα που δεν τρώτε, αφηστε την να καίγεται. Αυτό έλειπε να γίνουμε καλοί σαμαρίτες για το ΣΧΟΛΕΙΟ και την οποιαδήποτε ΕΤΑΙΡΙΑ!!!!!ΞΕΚΟΛΑΤΕ! Αν ήταν γνωστού, θα πήγαινα τρέχοντας....

Απο κει και πέρα να προτείνεις να πάρουν 3-4 τηλέφωνα σε εταιρίες να έρθει κάποιος με 100 ευρώ την ώρα. Μια φορά 6 ώρες δεν παίζει να του πάρει, οπότε αμέσως αμέσως κάνεις το χρέος σου χωρίς να μπλεχτείς.

Επειδή έχω μπλεχτεί και ο server MONOΣ του είχε κάψει mobo πιο πριν (οταν πήγα δεν αναβε τίποτα και είχαν φουσκώσει κάτι πυκνωτές), και μετά μου λέγανε ότι το έκανα εγώ για να την βγάλουν καθαρή και να δικαιολογήσουν τη μαλακία τους με την έλλειψη UPS...

Οι καλές πράξεις σε εταιρίες τέλος. Ας πληρώσουν τον κατάλληλο ανθρωπο να το αναλάβει ΥΠΕΥΘΗΝΑ.

Δημοσ.
Η άποψη μου είναι αφήστε να το κάνει ο τεχνικός....Δικά σας λεφτά είναι? Γιατί να μην πληρωθεί ο άνθρωπος? Στο κάτω κάτω ας πρόσεχε το σχολείο ποιόν προσλαμβάνει. ΕΛΕΟΣ! Από πίτα που δεν τρώτε, αφηστε την να καίγεται. Αυτό έλειπε να γίνουμε καλοί σαμαρίτες για το ΣΧΟΛΕΙΟ και την οποιαδήποτε ΕΤΑΙΡΙΑ!!!!!ΞΕΚΟΛΑΤΕ!

Δε συμφωνώ. Θα προτιμούσα τα παιδιά να πήγαιναν μια εκδρομή από το να πλήρωναν τον καθένα που δεν ξέρει πόσα θέλει για μια επισκευή. Και ναι, αν ήξερα, και είχα την άδεια από τους υπευθύνους του σχολείου, θα προσπαθούσα να το έφτιαχνα. Γιατί αν δεν ενεργοποιηθούμε για τα σχολεία και ειδικά όταν είμαστε μαθητές, τότε για που θα ενεργοποιηθούμε; Μόνο στις καταλήψεις. Δε συμφωνώ. Κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...