Προς το περιεχόμενο

TV Tuner broadcast over WiFi...

denexo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

....παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : έχω ένα tv tuner(BT878 ) και θέλω να μεταδίδω τηλεόραση στο ασύρματο δίκτυο μέσα στο σπίτι. Αυτό που έχω καταφέρει είναι να μεταδίδω ένα κανάλι χρησιμοποιώντας το VLC media player. Αλλά θέλω να κάνω το εξής : να μπορώ από ένα υπολογιστή να βλέπω τηλεόραση ασύρματα αλλά και να μπορώ να αλλάζω κανάλια, ουσιαστικά δηλάδη να χειρίζομαι την κάρτα τηλέορασης του σταθερού υπολογιστή. Το VLC αυτό δεν το κάνει. Έψαξα για άλλο software του τύπου media broadcasting αλλά και πάλι δεν υπάρχει κάποιο που να κάνει αυτό που θέλω. Κάπου πήρε το μάτι μου το SageTV (server και client) αλλά δεν κατάφερα κάτι. Έχετε να προτείνετε καμία λύση;

Δημοσ.

Ειναι και αυτή μία λύση, αν και όχι η καλύτερη. Βασικά θα προτιμούσα κάτι με web interface, αλλά τι ζητάω και εγώ ο άνθρωπας.....

Δημοσ.

Δεν έχω δει κάτι που να μπορείς να ελέγχεις την κάρτα τηλεόρασης. Γιαυτό σου πρότεινα το VNC. Έτσι το έκανα κάποτε όταν το χρειάστηκα. Αν βρεις κάτι σφύριξέ το και από εδώ.

Δημοσ.
Αυτό που έχω καταφέρει είναι να μεταδίδω ένα κανάλι χρησιμοποιώντας το VLC media player

Φίλε denexo, θα σε παρακαλούσα, αν έχεις λίγο χρόνο, να βοηθήσεις λέγοντάς μας, πως το έκανες αυτό.Ας υποθέσουμε οτι έχουμε ένα wireless δίκτυο με 2 pc's και εσωτερικές ip's πχ 10.0.0.15 και 10.0.0.16 .Τι διαδικασία πρέπει να κάνει ο 10.0.0.15 σαν host (server),ωστε ο 10.0.0.16 να μπορεί μέσω web interface να βλέπει αυτό που "παίζει" στον άλλον?

Η ερώτηση γίνεται διότι προσπάθησα στο παρελθόν, αλλά ατυχώς...

Υπ'όψιν οτι υπάρχουν και firewalls και στους 2 υπολογιστές, οπότε πρέπει να ανοικτούν (φαντάζομαι) τα κατάλληλα ports...

Δημοσ.

Για να το διευκρινήσουμε δεν το βλέπεις μέσω web interface αλλά πάλι με το VLC. Για οδηγίες έχει πολύ ωραία guides με εικόνες τα οποία θα σε βοηθήσουν πολύ. Αυτό πάντως που ήθελα το κατάφερα με το Beyond TV και Beyond TV Client. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι άλλο i am all ears :) .

• 1 μήνα μετά...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

A.. twra gia kanali, mporeis na sthseis kana VNC kai na pai3eis... H mporeis na ftia3eis ena scriptaki pou na to trexeis apo ssh h telnet kai na sou to allazei. To streaming omws exei kai ena A lag kai tha allazeis to kanali sto spiti , alla sthn ousia tha sou allazei to kanali meta apo kana 20ari deyterolepta

...

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

exw to ekshs provlhma...

exw Skystar2 thn kanw streaming mesw tou Dreamdvb... sto gia switch exw ena D-link524... apo thn IP 10.0.0.190 kanw to broadcast... exw ena epipleon pc ensirmata enomeno panw sto switch... auto me to VLC vlepei mia xara to streaming xwris kamia apolitos rythmish... antitheta to laptop pou to exw me WIFI den vlepei to broadcast.... 10.0.0.254 einai to d-link... 10.0.0.255 broadcast... 10.0.0.191 to pc pou exw ensyrmata enomenw me to switch... 10.0.0.192 to laptop over wifi....

kamia idea ???

firewall...klp...einai disabled se ola ta shmeia... kai se XP kai se SWITCH ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...