Προς το περιεχόμενο

p900 maps and memory

COUPE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφου προμηθευτικα gps reciever απο ελληνικο μαγαζι επιτελους το συνδεσα και μπωρο να πω οτι εργαζεται τελεια. χρησιμοποιο χαρτη route 66 .θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει κατι καλυτερο απο θεμα software και αν υπαρχουν χαρτες θαλασσης. επισης πηρα μια memory card 512mb αλλα δεν θελει το κινητο να την δει με τιποτα μου βγαζει μυνημα οτι εινα κατεστραμενη η οτι δεν υπαρχει, η καρτα δουλευει γιατι την δοκιμαζω σε αλλες συσκευες sony και δουλευει. ουτε θεμα format ειναι και υποθετο μηπως το λογισμικο δεν βλεπει πανω απο ενα οριο μηπως γνωριζει κανεις κατι.

Δημοσ.

το Ρ900 εχεις? αν ναι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν δεχεται κάρτες μνήμης μεγαλύτερες απο 128 μεγαμπαιτ. το Ρ910 παίρνει οτι καρτα μνήμης θες. πιθανότατα θα χρειαστει να το αναβαθμίσεις σε Ρ910 εφόσον οι άλλες συσκευές δεν έχουν πρόβλημα με την κάρτα

• Moderators
Δημοσ.

Η να δοκιμασεις να του κανεις ενα update με firmware του P910(..εγω παντως δεν το δοκιμασα).Οσο για χαρτες δοκιμασε το tomtom αν και απ οτι ξερω το route 66 ειναι μακραν καλυτερο.

Δημοσ.

εαν το αναβαθμισω σε P910 τι προβληματα υπαρχουν, το εχει κανει κανεις η θα ειμαι ο πρωτος.

• Moderators
Δημοσ.

Ο πρωτος δεν θα εισαι,αρκει να ριξεις μια ματια σε σχετικα forum.

Εχω δει να λενε πως λειτουργησε μια χαρα και πως δεχεται και ανγνωριζει 1gb μνημη κλπ και αλλους να λενε πως τα παιξε το p900 τους.Δεν το εψαξα πολυ το θεμα,αλλα προτιμω να μην ρισκαρω(το χω και 1 το ατιμο,μην μεινω χωρις τηλ).Μπορω να σου πω μερικα forums αν"ψηνεσαι".

• Moderators
Δημοσ.

Αν και δεν εχω το p910 συμφωνα με τα παρακατω

http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-p910-en.shtml

http://www.mobiledia.com/reviews/sonyericsson/p910/page4.html

υποστηριζει μεχρι 1gb.

Το εχεις και δεν σου αναγνωριζει παραπανω απο 250 mb?

Αυτοι που εκαναν update το p900 με firmware p910 λενε επισης πως υποστηριζει 1gb.

Δημοσ.

επειδή έχω Ρ910 σηκώνει ότι του βάλλεις. τώρα εχει 1 γιγαα κάρτα πάνω. το θέμα είναι ότι οταν πέρασα το ρούτε 66 πάνω για να δω τι λέει σαν προγραμμα βαζον τάς το να μου σχεδιάσει μια διαδρομή (φάληρο- σύνταγμα) μου σχεδίασε μια διαδρομή μέσα από τα στενα.

Δημοσ.

Shmeiosh to upgrade p900 -> p910 xalaei to bluetooth tou kinhtou Me ligs logis sn to ksnete den tha paizei to bluetooth hands free sas Milao ek peiras kai exei eipothei kat epanalhpsi sto myphone

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...