Προς το περιεχόμενο

Win Me and config.sys

Tipos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζει κανένας πώς μπορώ να βάλω μια εντολή στο config.sys των Windows ME ? ¨Όσες φορές δοκίμασα το διαγράφει από μόνο του.....<BR>Συγκεκριμένα θέλω να προσθέσω το device=c:\windows\command\Ansi.sys για να έχω υποστήριξη ansi characters Στα Windows 95,98 δουλεύει κανονικά ...<BR>

Δημοσ.

Metetrepseto me edit.com,pou vriskete sto dir windows\command.Pantos kaliteri lisi tha itan na to kaneis apo dos me edit.<P>------------------<BR>Εγκατάλειψε την πεπατημένη, όποτε μπορείς, και χάσου μες στο δάσος. Κάθε φορά που το κάνεις, είναι βέβαιο ότι θα βρεις κάτι που ποτέ πριν δεν είχες ξαναδεί. Ακολούθησέ το, εξερεύνησέ το και, πριν το καταλάβεις, θα έχεις κάτι υπέροχο να απασχολεί το μυαλό σου.

Δημοσ.

Loipon file an kai den ksero an ennooume to idio pragma,pisteuo pos prepei trekseis to msconfig.pas start=>run=>msconfig<BR>dialegeis thn kartela enviroment kai ftiaxneis mia kainourgia variable.Elpizo na boithisa. <P>------------------<BR>Live To Win Dare To Fail

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έπιασε τίποτε από αυτά.......<BR>Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι στο StateMgr το οποίο εκτελεί την επαναφορά συστήματος η το Pchealth . θα δοκιμάσω προσωρινή απενεργοποίηση αυτών και επανεκκίνηση μήπως γίνει τίποτε. Αλλά νομίζω ότι στα Win ME όταν βάζεις στο Config.sys η στο Autoexec.bat εντολές πρέπει να το δηλώσεις και κάπου αλλού, διότι τα windows το βλέπουν σαν παραβίαση συστήματος και το επαναφέρουν αυτομάτως.<BR>Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω που αλλού πρέπει να το δηλώσω.......<P>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...