Προς το περιεχόμενο

ίδια ερώτηση, πολλά Forums/Fora

Stilewag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια ερώτηση. Ρωτάω στο Insomnia. Περνώ απάντηση (η παραπάνω από μια). Θέλω extra γνώμες. Ρωτάω και σε άλλο Forum. Γιατί? Άλλοι χρηστες, άλλη "οπτική" (point of view) του θέματος.

Πως θα το βρίσκατε αυτό? Ότι είμαι αχάριστος? Ότι δεν εκτιμώ την άποψη σας (αυτών που απάντησαν)?

Δημοσ.

Aν το κάνεις επειδή δεν είσαι ικανοποιημένος από το προηγούμενο φόρουμ,τότε έχει καλώς.

Αν το κάνεις ταυτόχρονα σε δυο-τρία και το έχεις σύστημα,τότε είσαι κουραστικός πρώτα για τον εαυτό σου,και μετά για τους αναγνώστες,αν τυχόν μπαίνουν στα ίδια φόρα που μπαίνεις και συ.

Εμένα γενικά μου κάνει κακή εντύπωση αυτό.

Δημοσ.

Προσωπικά είμαι μέλος σε 2-3 ελληνικά φόρουμς, όμως το κόλλημα μου είναι το ινσόμνια (γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε). Έχω άμεσσα απαντήσεις στις απορίες μου και ειλικρινά με έχουν βοηθήσει πολύ οι παλιές καραβάνες!!!

Στα άλλα φόρουμς απαντήσεις δεχόμουν συνήθως μετά από 2-3 μέρες κι όταν κάτι σε 'καίει' δεν κάθεσαι να περιμένεις! Έτσι λοιπόν ο γούγλης με έβγαλε στα μέρη του ινσόμνια! Να σου πω την αλήθεια, έκανα την σύγκριση και αυτό ήταν!

Τρως ινσομνιο-κόλλημα!!! peace1.gifcheezy.gif

Δημοσ.
Aν το κάνεις επειδή δεν είσαι ικανοποιημένος από το προηγούμενο φόρουμ' date='τότε έχει καλώς.

Αν το κάνεις ταυτόχρονα σε δυο-τρία και το έχεις σύστημα,τότε είσαι κουραστικός πρώτα για τον εαυτό σου,και μετά για τους αναγνώστες,αν τυχόν μπαίνουν στα ίδια φόρα που μπαίνεις και συ.

Εμένα γενικά μου κάνει κακή εντύπωση αυτό.[/quote']

όχι ταυτόχρονα, με διαφορα ημερών ανάμεσα στα διαφορα Forums (διότι κάποιος ίσως το βρει μετά από λίγο).

και εμενα αυτήν την αίσθηση μου δημιουργεί την "κακή εντύπωση", και "γιαφτο" ήθελα να το ρωτήσω.

MariaTs,

Μερικές φορες είναι θέμα τύχης. Αυτός που έχει την απάντηση τυχαίνει να μην δει την ερώτηση. Και δεν μπορώ να την επαναφέρω παραπάνω από 1 φορα :-/

Αν και τις περισσότερες φορες που θέλω να ρωτήσω το ίδιο θέμα σε ένα άλλο forum είναι διότι τελικά δεν πείρα καθόλου απάντηση (δηλαδή ούτε ένα reply, η τουλάχιστον ένα reply που να δίνει λύση στο θέμα -- όχι ότι θέλω να φανώ αχάριστος σε εκείνους που προσπάθησαν να απαντήσουν, το κίνητρο μετράει)

Δημοσ.

οποιος γυριζει μυριζει και οποιος καθεται βρωμαει!

γιαυτο λοιπον δεν ειναι κακο να ρωταμε σε πολλα φορα.

ισα ισα καλο ειναι να μαζευει κανεις πολλες αποψεις και να βγαζει τα συμπερασματα του.

αλλωστε κατι τετοιο δεν ειναι ουτε παρανομο ουτε κουραστικο οπως λετε.

ο μονος που κουραζεται ειναι ο κακομοιρης που το ποσταρει 200 φορες και πρεπει να διαβαζει και ολες τις απαντησεις.

εσεις, αν δεν σας αρεσει, απλα μην ασχολειστε η απαντηστε σε ενα φορουμ της αρεσκειας σας και τελος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...