Προς το περιεχόμενο

Start up programmes

pkoutsias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξέρει κανείς μήπως μπορώ να τρέχουν αυτόματα κατα την εκκίνηση των SuSe 9.3 Pro 2 προγράμματα με cedega? Τα προγράμματα αυτα δεν έχουν έξτρα επιλογες, απλά πατάω άνοιγμα με... cedega όταν θέλω να τα τρέξω!

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Στο site τους έχει μια λίστα με τα υποστηριζόμενα παιχνίδια.

Δυστυχώς δεν μπορώ να πώ δημόσια πως το απέκτησα...καταλαβαίνεις πιστεύω... Θες μήπως ένα pm?

An ta programmata htan konsolas, h kalyterh lysh 8a htan na ta valeis kapou sto /etc/rc.d h isws /etc/init.d

Alla profanws milas gia kapoia GUI pou theleis na trexoun otan anoigei to KDE, etsi?

Loipon, ftiakse apo ena bash script gia to ka8ena me thn entolh p.x.

/usr/bin/cedega /winprogs/prog1.exe

kanta executable kai riksta sto ~/.kde/Autostart/

Το cedega παιζει πολλα παιχνιδια.Κ Warcraft 3 ROC k TFT.Επισης παιζει οσα παιχνιδια λεει στο σιτε της η transgaming.Το μονο προβλημα το ειχα στην αρχη που απο βλακεια μου δεν ειχα βαλει drivers για την nvidia μου στο Ubuntu.Κατα τα αλλα αυτο που προτεινει ο sleepless9 δεν ξερω αν θα δουλεψει μιας κ μιλαμε για emulation windows προγραμματων.Δεν ξερω καν αν γινεται αυτο που θες εσυ.Υποθετω οτι το γουγλαρες κ δεν βρηκες τπτ.Ισως καποιος πιο σοφος να εχει την λυση?

Τα σέβη μου

Δεν εχω καταλαβει κατι:γιατι θες να τα κανεις να τρεχουν στην εκκινηση?Δηλαδη καθε φορα που ανοιγει ο υπολογιστης σου θα βαλεις να τρεχουν παιχνιδια?Καπου χανω...

Το cedega μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να τρέξει προγράμματα των windows. Αν και καλύτερα για αυτή τη δουλειά να χρησιμοποιείς το κλασσικό wine ή το crossover office (που όμως είναι εμπορικό). Πιστεύω πως κάποιο πρόγραμμα θέλει να τρέξει. Όπως και να χει τον τρόπο που πρότεινα (αυτόν με το .kde/Autostart) τον έχω ήδη χρησιμοποιήσει γιατί ήθελα να τρέχει με την εκκίνηση ένα προγραμματάκι που το λένε today και μου έλεγε ποιός γιορτάζει κλπ. Απλά έκανα ένα σκριπτ που είχε την εντολή

/usr/bin/wine /fake_c/progs/today.exe

και το έβαλα στο Autostart. Εφ'οσον το πρόγραμμα τρέχει όταν το καλείς ανοίγοντας μια κονσόλα μέσα από το KDE, θα τρέξει κι έτσι. Δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις...

Ναι αλλα το κοπελι θελει να τρεχουν παιχνιδια, οχι ενα προγραμματακι που σου λεει ποιος γιορταζει!Δεν θα κολλαει ο υπολογιστης του αμα βαλει πχ 3 παιχνιδια να τρεχουν μολις ανοιξει ο υπολογιστης του?

Δεν θέλω να τρέχω παιχνίδια... Προγράμματα θέλω να τρέχω! Χρησιμοποιώ το cedega γιατί το wine βγάζεί περίεργες γραμματοσειρές...Ευχαριστώ για τις απαντήεις! Θα δοκιμάσω και θα σας πώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...