headbanger Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 λοιπόν έχουμε και λέμε...πρόσφατα πήρα το telindus 1130 apo ton pOTE :S πρόβλημα 1ον: το 1ο hop σε τracert εξαντλεί πάντα το χρονικό περιθώριο!!! 2ο:δεν μπορώ να κατεβάσω ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ είναι σε σελίδα.. 3ο: ναι μεν άνοιξα τις πόρτες για τα Ρ2Ρ προγράμματα και λειτουργούν ..αλλά είναι το μόνο πράγμα που κατάφερα να λειτουργήσει... 4o:το steam κολλάει όταν πάει να συνδεθεί:S.. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι οτιδήποτε θέλει άμεση επικοινωνία δεδομένων στραβώνει..καμιά ιδέα ή κανένα how to από την αρχή θα ήταν ανεκτίμητοι καθώς ο ΟΤΕ δν αναφέρει τίποτα πουθενά..ούτε οδηγίες για το router και το πως να συνδεθώ στο νετ δν μου έδωσαν.. έχω δοκιμάσει πολλούς συνδιασμούς μπας και δουλέψει αλλά τζίφος..πχ έκλεισα firewall toy royter/windows/soft alla tzifos..
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 mou fenetai paraxeno auto.klise firewall kai dokimase na kliseis otidipote firewall iparxei sto pc kai antivirus.kanto reset sta default kai xanasetare to me pppoa vcmux.den mporo na fantasto kati allo pou se kovei apo to proto hop.dokimase na kaneis tracert me to ping plotter giati poles fores tin tracert tin entoli tin kovoun oi provider apo dos.
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 ti thes na kaneis tester?kalos irthe sto forum.port forward thes?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.