ARK Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Ti είναι το ΄΄Wait for Vertical Sync'' και στα πόσο να το ρυθμίσω? (Το έχω Always off). Επίσης τι είναι το ''Z Buffer Derth'' kai στα πόσο να το ρυθμίσω? (τόχω 16.24¨8bit stencil) Για καλύτερα γραφικά πως πρέπει να τα έχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@byZo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 To Vsync περιορίζει τα fps ανάλογα με το refresh rate της οθόνης σου(πχ στα 60hz δεν θα μπορείς να έχεις παραπάνω απο 60 frames per second). Αν βλέπεις σπασίματα στην οθόνη σε παιχνίδια (οταν πχ κάνεις μια γρήγορη κίνηση) θα διορθωθεί με το Vsync στο on. Προσοχή, μιλάω για σπασίματα και όχι για καθυστερίσεις που έχουν να κάνουν με αργό Hardware. Για το άλλο θέμα δεν ξέρω και πολλά αλλα νομίζω πως θα πρέπει να το έχεις στις αρχικές ρυθμίσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Για να εξαλειφθεί το γνωστό ως tearing δεν επαρκεί η ενεργοποίηση του vsync, αλλά χρειάζεται και ο συνδυασμός με triple buffering όπου αυτό δυνατό. ΄Οσων αφορά το Z buffer depth, συνιστάται όπου και όταν δυνατόν τουλάχιστον 24bit ή και περισσότερα, για να αποφεύγεται το λεγόμενο "z-aliasing". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.