nemos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Εχεις δίκιο - παραπάνω νόμισα ότι έγραψες πως έπαιξε το mp3 με άλλο player (xine?) αλλά αυτό που γράφεις είναι ότι έσκασε.... Τί να πω, φίλε μου........ Το φορητό σου αντιστέκεται σθεναρά στο open source........ Αν δεν μπορέσεις να δεις φως......... ίσως να πρέπει να δεις και το Slackel........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δεν είδα τί λέει το readme, αλλά μου φαίνεται καλή περιπτωση...... http://www.marvell.com/drivers/driverDisplay.do?dId=120&pId=10 http://www.marvell.com/drivers/driverDisplay.do?dId=107&pId=10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 ................ωχχχχχχχ - μόλις διάβασα λίγο το readme...... ελπίζω να σου δώσει τα φώτα του κάποιος γνώστης μήπως τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα και μάθω κι εγώ κάτι παραπάνω.............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Τους nameservers βάλτους είτε με κενό ανάμεσα είτε με κόμμα. Δε νομίζω να είναι κάτι άλλο. Δε θυμάμαι ακριβώς τώρα πως συντάσεται. Και έναν να βάλεις θα δουλέψει νομίζω. Δοκίμασε με έναν και μετά βλέπεις για τους υπόλοιπους πως θα τους γράψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geokok1981 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Τους nameservers βάλτους είτε με κενό ανάμεσα είτε με κόμμα. Δε νομίζω να είναι κάτι άλλο. Δε θυμάμαι ακριβώς τώρα πως συντάσεται.Και έναν να βάλεις θα δουλέψει νομίζω. Δοκίμασε με έναν και μετά βλέπεις για τους υπόλοιπους πως θα τους γράψεις. Εβαλα και εναν ..τιποτα....τους εβαλα και ολους....παλι τιποτα....για να ειμαι ειλικρινης κατι αλλαξε οταν τους εβαλα ολους..με τον ενα ο broswer εβγαζε αμεσως πως η σελιδα δεν βρεθηκε κτλ...με ολους απλα εψαχνε επ' απειρον....... Πάντως τα ping δεν περναγανε... Δεν γινεται παιδια....μια βδομαδα το παλευω.........όσο για το slackel που λεει ο nemo ηταν απο τα πρωτα που εβαλα και είχε αλλο προβλημα, ελεγε προβλημα με vesa και δεν ξεκιναγε καν..... Πως γίνατε όποτε δοκιμαζω το Linux να έχω λάθος υπολογιστή......?!!! Δεν με θελει σας λεω........ Παιδια πάντως είναι προφανες γιατι το linux δεν έχει πιασει στα desktop. Σιγα μην κατσει τωρα ο καθενας να σκασει και να παιδευεται πως θα ακουσει τραγουδια και πως θα μπει στο ιντερνετ όταν με τον βασιλη είναι μερικα κλικ μακρια....μην κοιτατε εμας που μας τρωει ο κ***ς μας....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Σήμερα για δοκιμή δοκίμασα μια έκδοση Knopper 3.8.2 αν θυμάμαι καλά. Έκανα κανονικά κλήση με dialup, μπήκε κανονικά αλλά ίντερνετ τίποτα. Δεν ξέρω τι φταίει. Πάντως με το Mandriva που έχω δεν είχα συναντήσει ποτέ πρόβλημα ούτε με ήχο ούτε με ίντερνετ. Μήπως να σκεφτόσουν και την επιλογή της κανονικής εγκατάστασης μιας διανομής Linux; (Παιδιά ούτε κι εγώ είμαι κανένας έμπειρος στο λετουργικό Linux) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Τί να πω ρε παλικάρια... Iσως, τελικά, το pc μου και όλα τα υπόλοιπα pc που έχω δουλέψει στην δουλειά + σε φίλους να είναι αυτά που με έχουν βοηθήσει με την συμβατότητά τους να αποκτήσω πολύ θετική ιδέα για τα livecd και να μάθω 5 πράγματα με τα οποία έχω βοηθήσει κι άλλους. Αλλωστε, η βασική ιδέα των livecd είναι -1ον- ο έλεγχος άν το hardware που έχουμε μπορεί να ανεβάσει Linux GUI και -2ον- το να έχουμε πρόχειρο ένα πλήρες + γνωστό σε μας περιβάλλον εργασίας όποτε το χρειαστούμε... Σε καταλαβαίνω απόλυτα geokok - σου λέω μόνο πως έχω βρεθεί στην θέση σου τουλάχιστον 3 φορές (πριν ανακαλύψω το Knoppel) και έχω μαζέψει τα βρεμένα μου κι έχω επιστρέψει τρέχοντας στην στοργική αγκαλιά του Μπίλι. Από την άλλη σε προτρέπω να συνεχίσεις να ψάχνεσαι - στην τελική δοκίμασε σε κάποιο άλλο desktop pc με πιο mainstream hardware έστω και για το gamoto του να δεις πώς παίζουν όλα αυτά τα livecd που κατέβασες - δεν μπορεί να μην σερφάρεις από κανένα λόγω hardware!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Βασικά και εγώ τα έχω καταφέρει μόνο με το Suse 9.3 live να σερφάρω και αυτό μόνο γιατί έχω ένα εσωτερικό isdn μοντεμάκι της crypto. Όσο ήμουν μόνο με το netmod δεν τα κατάφερα ποτέ. Με το Suse 9.3 live dvd όλα πάνε πρίμα Και επειδή όλα πήγαιναν καλά με το 9.3 σκέφτηκα ότι λογικά όλα θα ήταν καλύτερα με το καινούργιο το 10. Αμ δε. Μαύρο χάλι άραχνο και σκοτεινό η κατάσταση εκεί :grin: Μου ξεκινάει με την οθόνη μετατοπισμένη κατα ένα-δύο πόντους προς τα δεξιά. Πάω να την φτιάξω μέσω του λειτουργικού και παίρνω τα @@ μου. Πρέπει κάθε φορά να την φτιάχνω από τα κουμπιά της. Κάτι που μου την δίνει αφάνταστα. Κατά τα άλλα δεν μπορώ να πώ. Μια χαρούλα δουλεύει και εντός δευτερολέπτων φτιάχνω και την σύνδεσή μου και σερφάρω. Α ξέχασα το χειρότερο των χειροτέρων ώ και μη χειρότερα. :-x Το 10 δεν θέλει να δεί δίσκο. Έναν που έχω σε fat 32 και τον βλέπω μια χαρά με το 9,3 αυτό το 10 δεν ξέρει τίποτα. Και το άσχημο είναι ότι εκεί έχω τα my favorites και με το 9,3 κάθε που μπαίνω τα κάνω εισαγωγή στον firefox για να μπορώ να σερφάρω χωρίς να μου λείπει τίποτα. Αλλά που θα πάει θα τον τρομάξουμε κάποια στιγμή τον μπιλάκο. :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geokok1981 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Και να θελω να ψαχτω εδω δεν μπορω..μονο το laptop έχω...όσο για εγκατασταση δεν μπορω να ρισκαρω να παει τιποτα στραβα με την ηδη υπαρχουσα των windows γιατι παει ολη η δουλεια και μετα..... Τι να πω ρε παιδια... Ένα τελευταιο μονο ετσι για την τιμη τον οπλων.... Συμφωνα με την εικονα που εχω βάλει που φαινονται τα στοιχεια ip, gateway κλπ απο ipconfig/all (νομιζω είναι στην δευτερη σελιδα του post) ποια θα είναι η σωστη αντιστοιχια με αυτα που ζηταει sto config της καρτας an του πω "οχι" σε αυτόματη εκπομπη dhcp???Δηλαδη ποιο παει που?? Έτσι για να ειμαι σίγουρος οτι δεν φταιει δικια μου κουλαμαρα.... Thanks όλο το team για τις φιλοτιμες προσπαθειες...... Ελπιζω κάποτε να είναι πραγματικα εύκολο να βάλεις linux και με μερικα κλικ να μιλαμε για το ποιο open source προγραμμα να βαλουμε (να πρωτοβαλουμε μαλλον) στο τρελο μας λειτουργικο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Αυτό ακριβώς δε σου έγραψα πιο πριν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geokok1981 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Αυτό ακριβώς δε σου έγραψα πιο πριν; έχεις δίκιο ...σορρυ αλλα τα έχω παιξει ελαφρώς...από τι βλέπω (και ευτό εβαλα κιολας) όσον αφορα την broadcast address αντιστοιχει στην "πρεπιλεγμενη πυλη" των windows (μονο αυτη είναι ίδια με την ip αλλα τελειωνει σε 250 όχι σε 255.....) αχχ.....απονη ζωη ..μας πεταξες στους δρομου την ακρη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Όχι, η προεπιλεγμένη πύλη είναι μια κανονική διεύθυνση IP και γι'αυτό τελειώνει σε 250. Όταν το τελευταίο νούμερο τελειώνει είτε σε 0 είτε σε 255, τότε είναι ειδική διεύθυνση IP που χρησιμοποιείται για broadcast (είμαι σίγουρος για την 255). Οπότε λάθος IP έδωσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-NetHawk- Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Λοιπον μολις εβαλα το σλακελ(?) και σαν αρχαριος στο λινουξ ειπα και εγω να αρχισω να το ψαχνω λιγακι...Υπαρχει καπου καποια σελιδα,pdf ή οτιδηποτε τετοιο απο οπου μπορω να βρω βοηθεια????Προς το παρον θελω να σεταρω το ντι ες ελ μοντεμ μου για να μπω ιντερνετ...Ζηταω πολλα???? Edit:Λοιπον το μοντεμ συγχρονιστηκε αλλα απο εκει και περα τι???Στα Windows αναγνωριζεται το μοντεμ ως wan adapter...Τα φωτα σας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geokok1981 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Όχι, η προεπιλεγμένη πύλη είναι μια κανονική διεύθυνση IP και γι'αυτό τελειώνει σε 250. Όταν το τελευταίο νούμερο τελειώνει είτε σε 0 είτε σε 255, τότε είναι ειδική διεύθυνση IP που χρησιμοποιείται για broadcast (είμαι σίγουρος για την 255). Οπότε λάθος IP έδωσες. Για κατσε γιατι μπορει να βγαλαμε λαυρακι.... Λες οτι πρέπει να βάλω κάτι που ια τελειώνει σε 0 ή σε 255 έτσι??? Μα από ipconfig/all το μόνο που έχω να τελειώνει σε 0 είναι η subnet mask.....τώρα τι κάνω???? Πες μου ένα προς ένα τι να βάλω σε αντιστοιχία με αυτό που βλέπω στην εικόνα μου από windows....λέτε ρε παιδιά...λέτε???? :-P (επειδή δεν μου αρέσει να καταθέτω τα όπλα, δοκίμασα και το ubuntu....στην εκκίνηση κολλάει στο "detecting hotplug...."...ακόμα περιμένω απάντηση από το forum τους.....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Τα παρακάτω είναι βασισμένα σε υποθετικές IP: KNOPPIX->Network/Internet->Network card configuration -Use DCHP Broadcast? -No -Please Enter IP Address for eth0 -192.168.0.1 -Please enter network mask for eth0 -255.255.255.0 -Please enter broadcast address for eth0 -192.168.0.255 -Please enter default Gateway -192.168.0.254 -Please enter Nameservers -195.170.0.1 έχεις και pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.