Προς το περιεχόμενο

Ποια διανομή (live) να βάλω?

geokok1981

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κι εγώ διαβάσει ότι οι κάρτες της Nvidia είναι πιο συμβατές με Linux... αλλά η Gigabyte 9200 που έχω στο pc μάλλον δεν τα λαμβάνει υπόψη της αυτά ;-)

Το Slackel ανεβαίνει με την μία - στο Knoppel χρειάζεται η παράμετρος xmodule=ati -ή- xmodule=radeon στην αρχή - δοκιμάζεις και βλέπεις τί γίνεται.

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ασε ...τα ιδια και εδω....μολις τρεξω το knoppix σρο σημειο λιγο μετα το "init" αρχίζει να εντοπιζει και μολις φτασει "start card...κάτι δεν θυμααι τι αλλά ειναι γενικο..." σταματαει να δουλευει ο σκληρος και το cd....και περιμενα ,,,,,περιμενα......περιμενα......

Δεν με πάει το linux μου φαινεται....

Δημοσ.

Λοιπόν δοκιμασα και το slax. Είχα το ίδιο πρόβλημα. Κόλλαγε εκεί που εντοπίζει τις pcmcia. Δοκίμασα με "slax nopcmcia". Πρός μεγάλη μου έκπληξη φώρτωσε. Έκανα login,έκανα xconf και ..........δεν έκανα startx γιατί εκεί έβγαλε πάλι λάθος....ένα κατεβατό,,,fatal error, vesa και δεν ξερω και εγω τι αλλο...

Ε εντάξει αφου δεν με θέλει μια δεν το θέλω δεκα...τι να κάνω όλη μερα διανομες κατεβαζω και καιω cd......

Δημοσ.

oxi file moy,

egw exw forhto Acer me karta grafikwn ATI.

Shmera dokimasa 3 ekdoseis live kai exw pa8ei plaka, eixa kairo na balw kai na dw to linux kai omologw oti pleon exei kanei almata sto 8ema anagnwrishs syskeywn. To mono poy den exw psaksei akomh einai pws gyrizw to plhktrologio gia na grapsw ellhnika (o logos poy grafw greeklish).

loipon ebala

SUSE 9.3 (teloio!!!)

slax (poly kalo - alla mallon me tipota den yposthrizei ellhnika - moy fainetai pio elafry)

ubuntu (den to exw dei poly akomh alla fanhke poly kalo)

ta leme...

Δημοσ.

ωραια ρε παιδια ...εγω πως θα το βαλω!!!!!!!??????

clevo το κουτι ati x700 pentium mobile 2.0 1gb ram.....80 σκληρο, μοντεμ ethernet, wifi bluetooth, irda , card reader και μια θυρα για καρτες επεκτασης...

τι κανω λαθος δηλαδη??

νομιζα πως ηταν η ati αλλα εσυ τα ετρεξες....$%^% %^#$@$

Και κατι ακόμα ....το αρχειο που κατεβαζω για καψιμο είναι αυτό που καταλήγει σε .iso έτσι γιατί είχε και κατο άλλα μικρου μεγέθους (1kb ή άλλα 30 mb)

Δημοσ.
Εχω κι εγώ διαβάσει ότι οι κάρτες της Nvidia είναι πιο συμβατές με Linux... αλλά η Gigabyte 9200 που έχω στο pc μάλλον δεν τα λαμβάνει υπόψη της αυτά ;-)

Πιο συμβατές όσον αφορά τη 3D επιτάχυνση. Δηλαδή όταν βάλεις τους εμπορικούς drivers των δυο εταιριών και παίξεις κανένα παιχνίδι θα φανεί η διαφορά.

Δημοσ.

λοιπον ......Το knoppix τρεχει!!!!!!

αλλα με nopcmcia ενεργο.....

τι ειναι ρε παιδια το pcmcia ?τι συσκευες αφορα??

Χρειαζομαι βοηθεια με δυο προβληματα....

• Τα audio player τρεχουν τα αρχεια αλλα ηχο δεν εχω (εκανα setup sound αλλα ελεγε οτι δεν υποστηριζει το kernell νομιζω..ή κατι άλλο ..τες πα...μηπως φταiει το pcmcia?)

• την καρτα δικτυου την βρηκε (στις εντολες στην αρχικη οθονη ελεγε network card ethe0 ..νομιζω παλι...) αλλά οταν παω να σεταρω ρωταει dhcp broadcasting? λεω ναι μου λεει failed λεω οχι μου βγαζει εκατο φορμες να γεμισω που δεν ξερω ....ειμαι σε δικτυο συνδεομαι μεσω lan ethernet του πανεπιστημιου....

Αν μου λυσετε αυτα windows δυσκολα ξανα...πολυ ωραιο περιβαλλον καμια επαφη με εντολες (ισως επειδη δεν εκανα καμια εγκατασταση ή κατι τετοιο..) αν είχε κ λιγο μεγαλυτερη αναλυση απο 1024*768 θα πεταγε.....

Δημοσ.

@ geokok1981

# Κατ' αρχήν...

http://www.webopedia.com/TERM/P/PCMCIA.html

Εχει να κάνει μάλλον με το card-reader του φορητού σου. Μόλις του πεις να μην το εντοπίσει προχωράει στο ανέβασμα του περιβάλλοντος - δεν γνωρίζω πώς μπορείς να το λύσεις σαν θέμα αφού δεν έχω ασχοληθεί με card readers.

# Σύνδεση στο Internet...

[Υποθέτω ότι το Knoppix που δοκίμασες είναι το ίδιο με το Knoppel 0.5/0.6]

- Αν θέλεις να συνδεθείς με dialup υπάρχει το kppp (το βρίσκεις στα μενού του Internet/Networking/...) το οποίο είναι σαν να φτιάχνεις σύνδεση στα Win. Κάποια εσωτερικά ή/και USB modems μπορεί να μην αναγνωριστούν (χρειάζονται drivers - πονεμένη ιστορία) - τα com παίζουν κατά 99.9999% με λίγο παίδεμα που μπορεί να περιλαμβάνει reset του modem ή άνοιγμα/κλείσιμο του kppp.

- Αν θέλεις να συνδεθείς με κάποιον proxy server υπάρχει ο wizard για την ρύθμιση της κάρτας δικτύου (άν δεν την βρίσκει χρειάζονται drivers - πονεμένη ιστορία άν είναι η 1η σου επαφή με Linux). Ουσιαστικά απαντάς στις ερωτήσεις που σου κάνει - πρέπει να ξέρεις άν ο proxy σου σηκώνει dhcp, κι άν όχι, να ξέρεις κάποια διαθέσιμη ip, dns server, subnet mask και το default gateway - ΤΑ ΙΔΙΑ όμως πρέπει να ξέρεις για να συνδεθείς και με Win! Το broadcast δεν ξέρω σε τί χρησιμεύει (είπαμε: Linux μεν, αλλά είμαι πάντα βολεμένος στα Win...) - δεν το πειράζω στον wizard ή βάζω το default gateway.

# Σχετικά με τον ήχο...

Με την έκδοση 0.5 του Knoppel υπήρχε η επιλογή μεταξύ kernel 2.4 και 2.6 - ο 2.4 στα 2 από τα 3 pc που δοκίμαζα δεν έβλεπε κάρτα ήχου - με τον 2.6 όλα ΟΚ. Αν δεν έχεις επιλογή kernel (θεωρώ ότι έχεις καινούργιο Knoppix), δεν παίζουν τα ηχεία σου και είσαι σίγουρος ότι το volume είναι ανεβασμένο (...) μάλλον έχεις την αντίστοιχη διανομή με το Knoppel 0.6, στο οποίο νομίζω ότι υπάρχει μία εντολή που λέγεται alsaconf - πρόκειται για έναν wizard ο οποίος αναγνωρίζει την κάρτα ήχου σου.

## Σημαντικό - το άφησα για το τέλος ##

Εγώ σου μίλησα για Knoppel και Slackel που υποστηρίζουν απροβλημάτιστα ελληνικά για να μην πάθεις πλάκα και χαθείς - το Slax στο ανέφερα απλά και μόνο για να δεις τί μπορεί να κάνει ένα livecd - όσο με ρωτάς για απορίες σου στα 2 πρώτα δεν με ενοχλείς καθόλου (το αντίθετο θα έλεγα - κι εγώ μαθαίνω ακόμα) αλλά μην με μπλέκεις με διανομές τις οποίες έχω δει ελάχιστα και πρέπει να τις τρέξω για να καταλάβω τί πρόβλημα έχεις. Τα livecd τα χρησιμοποιώ κατά 90% για ασφαλές σερφάρισμα και η προτίμησή μου είναι το Knoppel 0.5 το οποίο, άν και δεν υποστηρίζει πλήρως ελληνικά, με καλύπτει σε αυτά που θέλω να δω online. Η Slackel, άν και είναι πολύ νέα διανομή και καταναλώνει πολύ μνήμη για να δουλέψει (αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παίζει καλά και γρήγορα - το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει!), έχω δει μέχρι στιγμής ότι στέκεται επάξια δίπλα στο Knoppel, γι' αυτό και στην πρότεινα. Ακουσέ με και μην μπλέκεσαι με άλλες διανομές άν δεν δεις πρώτα αυτές.

[Ενδεικτικά σου γράφω το εξής: έχεις σίγουρα ακούσει για το Ubuntu Linux - άν και υποστηρίζει ελληνικά και είναι μία πολύ καλή διανομή ΔΕΝ στην προτείνω γιατί πιστεύω ότι ο χρήστης που βλέπει στην 1η του επαφή με Linux το gnome (όλα τα παραπάνω παίζουν με kde) θα χαθεί και θα τα παρατήσει. ΠΑΝΤΑ κρίνω από τον εαυτό μου έτσι? - εννοείται ότι κάνεις ό,τι θέλεις - μην με βάζεις μόνο να σου βρω λύσεις σε προβλήματα άλλων διανομών].

Δημοσ.

καταρχας ευχαριστω που καθισες και εγραψες ολο αυτο το κατεβατο για να με βοηθησεις :grin: !!!!

Θα βάλω το knoppel αφου το προτεινεις και το ξερεις καλυτερα!!!(μαλλον αυριο..)

Μεχρι να το κανω σου αναφερω πιο αναλυτικα τι αναφεροταν στο knoppιχ μπας και βοηθησουν για το knoppel.

Για τον ήχο:

Έλεγε οτι ο πυρηνας δεν υποστηριζει και θα πρεπει να έχω kernell νεότερο του 2.2 (ότι γραφω είναι με καποια επιφυλαξη...)

Για το δικτυο:

Συνδεομαι μονο μεσω lan με καλωδιο ethernet στο δικτυο του πανεπιστημιου. Στα windows:

Χρειάστηκε μόνο η mac-address για να μπω.

Με ipconfig/all τα παρακατω(ίσως σε σενα λενε κατι παραπανω απο οτι σε μενα..)

Στο knoppix:

Στο αρχικό περιβάλλον εντολών καθώς φορτώνει, εκεί που αρχίζει και λέει τι βρήκε λέει και αυτό:

network card eth0. Dhcp broadcast (backgrounding).

Μέσα από το knoppix όμως με εντολή /sbin/lsmod/ (ή καπως έτσι..) δεν φαινόταν ή εγω δεν έβλεπα την καρτα....θα έλεγα eth0 ή network card ή κατι τετοιο ε?

Τώρα αν θέλει drivers δεν έχω ιδέα ούτε καν για ποιους drivers να ψάξω αλλά και αν τους βρω πως μπαινουν αφου τρέχει από cd??

Για το pcmcia αφου είναι ο card reader δεν με νοιαζει γιατι δεν το χρησιμοποιώ. Απλά βαζω nopcmcia και οκ.

Tες πα δες αυτα μπας και βοηθησουν και οταν βάλω το knoppel (γιατι ΘΑ το βαλω. Μου αρεσε πολυ οτι είδα στο knoppix) το συζηταμε. Αν εν τω μεταξύ σου έρθει καμια ιδέα από οτι είπα ....εδω γυρω θα ειμαι...πες και βλεπουμε..

post-30283-129062926036_thumb.jpg

Δημοσ.

Ωραίος, man! - κάνεις καλές ερωτήσεις και δίνεις και καλό feedback για τα περαιτέρω, οπότε θα προσπαθήσω να σε πάω λίιιιγο παρακάτω γιατί ασχολείσαι κι είναι κρίμα να σε αφήσω στον δρόμο τώρα που τα βρήκαμε! - ελπίζω μόνο να μπούνε κι άλλοι στο κόλπο γιατί οι ιδέες μου όπου νάναι τελειώνουν ;-)

Πάμε λοιπόν...

# Για τον ήχο...

Μάλλον έχεις κάποιο παλιό Knoppix ή δεν θυμάσαι καλά την έκδοση του kernel. Το Knoppel 0.5 έχει τους 2.4+2.6, το 0.6 μόνο τον 2.6 - εξίσου αποτελεσματικές και οι 2 εκδόσεις όπως ελπίζω να διαπιστώσεις ;-)

# Για το δίκτυο...

Με πιάνεις λίγο αδιάβαστο καθότι μέχρι στιγμής δεν έχω ανεβάσει Knoppel σε δίκτυο με dhcp παρά μόνο σε δίκτυο που δίνεις καρφωτές IPs... Στον wizard που σου ανέφερα σίγουρα θα απαντήσεις ότι έχεις dhcp και όποιες πληροφορίες σου ζητήσει από κει και πέρα πιστεύω ότι θα τις δεις στο πολύ εύστοχο print screen που μου επισύναψες παραπάνω :-)

Υπόψη ότι το Knoppel έχει και wizard για ασύρματες κάρτες δικτύου - δες κι εκεί τί παίζει.

# Για το broadcast...

Σε συμβουλεύω να το αγνοήσεις μέχρι να δεις τί γίνεται με την ρύθμιση της κάρτας δικτύου σου μέσα στο γραφικό περιβάλλον του Knoppel - άν δεν δεις προκοπή δώσε feedback μήπως σε βοηθήσω περισσότερο.

# Για drivers...

To 0.6 δεν αναγνώρισε την κάρτα δικτύου που έχω στο pc της δουλειάς μου (Broadcom?-κάτι??). Μέσα στο forum του Knoppel ένας χριστιανός είχε το ίδιο πρόβλημα και είχε ποστάρει link για τους drivers ΚΑΙ οδηγίες εγκατάστασής τους - έπεσα κι εγώ στην περίπτωση! Το Knoppel 0.5 δεν είχε τέτοιο πρόβλημα. Η όλη ιστορία είναι ότι με το που ανεβαίνει ένα livecd οφείλει να συμπεριφέρεται σαν να είναι εγκατεστημένο αλλά πρέπει να κάνεις κι εσύ κάποια πράγματα για να δουλέψεις - εγώ π.χ. κάθε φορά που ανεβάζω livecd αφιερώνω 5-10 λεπτά στο να το κουρδίσω λίγο συν να τρέξω π.χ. τις 5 εντολές που χρειάζονται για την κάρτα δικτύου ή για να φτιάξω την dialup σύνδεσή μου - δεν είναι κόπος ούτε βαριέμαι να το κάνω όταν ξέρω ότι μετά μπορώ να σερφάρω χωρίς να φοβάμαι ότι θα κολλήσω κανένα φρέσκο virus... [ALERT!-anti-MS-mode:ON] ή ότι θα φάω στην μάπα το επόμενο Sasser/Blaster και θα τρέχω για format... ή ότι θα μου την πέσει η MS επειδή (ήμαρτον!) ο Media Player ζητάει να κατεβάσει τα περιεχόμενα ΚΑΘΕ μουσικού cd για να μου τα δείχνει (....επειδή εγώ είμαι μ*λ*κας και δεν ξέρω να τα βρω άν τα χρειάζομαι.......) και ταυτόχρονα θα θέλει να μου δώσει τα τελευταία 50 mb από security updates χωρίς να μου ανατινάξει το pc άν ενδώσω στο WGA ActiveX component που ντε-και-καλά πρέπει να εγκαταστήσω για να μην μου πάρουν online-παρτ**ζα το pc!!!

(moderator, ντρέπομαι για το λεξιλόγιό μου παραπάνω - υπόσχομαι ότι δεν θα επαναληφθεί - αλλά κάπου έπρεπε να τα χώσω σήμερα μετά από ένα service που είδα!)

(...Αντιλαμβάνεσαι, πιστεύω, ότι υπάρχουν κάποια πλεονεκτήματα όταν σερφάρεις χωρίς MsWin...)

[end-of-ALERT!-anti-MS-mode:OFF]

(Εννοείται ότι τους drivers τους κατεβάζεις 1 φορά και τους ακουμπάς στον δίσκο σου ή σε κάποιο usb-flash, έτσι?)

Οι drivers είναι λίγο ζόρικοι όταν έχουμε καλομάθει στα setup.exe, όπως είναι περίεργες και οι εγκαταστάσεις προγραμμάτων σε Linux - τόσο καιρό ασχολούμαι κι ακόμα είμαι γκαβός ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που προκύπτει τέτοιο θέμα!

# Κάτι σημαντικό που ίσως δεν ξέρεις

Αν μπεις online και κατεβάσεις κάποια αρχεία τα οποία θέλεις να κρατήσεις μετά την έξοδό σου από το livecd, θα πρέπει να κάνεις mount read/write κάποιο fat/fat32 partition του δίσκου σου, να χρησιμοποιήσεις flashάκι, να τα κάψεις σε cd ή να τα ακουμπήσεις σε κάποιον δικτυακό φάκελο. Τα τοπικά NTFS partitions είναι read-only από όσες διανομές Linux γνωρίζω.

# PCMCIA

Ειλικρινά δεν έχω ιδέα πώς μπορεί να παίξει... Μακάρι να είσαι πιο τυχερός με τα Knoppel ή/και το Slackel και να το αναγνωρίσουν.

*ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ θα δεις και το Slackel κάποια στιγμή αφού πήρες φόρα - σου εγγυώμαι ότι θα ενθουσιαστείς!!!*

Δημοσ.

Λοιπόν κατεβασα το Knoppel 0.6 αλλά δεν προλαβαινω να το βάλω σημερα οποτε παμε για αυριο.

Οσο για την εκδοση του knoppix το θεμα είναι οτι είναι η 4.02 που είναι η τελευταια νομιζω....δεν θα επρεπε να λεει οτι εχει παλιο kernel (για τον ηχο λεω..) ε??? τες πα ...ελπιζω να εχεις χρονο αυριο για μεγαλες δουλειες...ελπιζω να postaro με τον πιγκουινο μεχρι το σαββατο :grin:

Και αμα γυρισω με το καλο θα παω να παρω ενα pc που θα είναι linux ready ....αντε θα βαλω και win έτσι για να μην κλαινε.....

Παρεπιπτόντως μπορεί να σε ενδιαφέρει το ότι η IBM, Red hat, sony και πολλές άλλες μεγάλες εταιρειες έκανα κάτι σαν οργάνωση για προώθηση πατεντών δωρεάν ώστε να προωθήσουν λύσεις που τρέχουν ...ποιον άλλο, τον Tux!!!

Δημοσ.

Κακά μαντάτα έχω......

Το έβαλα το knoppel. Βασικά και το knoopix να είχα και να δουλεύαμε σε αυτό δεν θα έιχε διαφορά γιατί είναι σχεδόν πανομοιότυπα.

Τα προβλήματα είναι ακριβώς τα ίδια και εδώ.

Ήχος: ποιός??......με /sbin/lsmod δείχνει μια γραμμή που λέει κάτι για ac97 και κάμποσα άλλα.

Ιντερνετ: και πάλι ότι γινόταν με το knoppix. Βέβαια εδώ σε δουλεύει και λίγο γιατί καθώς κλείνει σου λέει ότι απενεργοποιεί και την κάρτα δικτύου eth0....χαζεύοντας πήγα να ενεργοποιήσω τις ρυθμίσεις για dsl και μου έβγαλε ότι η μόνη συσκευη που βρήκε ήταν η eth0 και να συνέχιζε ρυθμίζοντας αυτήν.....άρα την βλέπει (χαζή ερώτητση...υπάρχει περίπτωση να βλέπει κάτι άλλο για κάρτα??πχ το μόντεμ??..μπα...)

USB stick: έβαλα το φλασακι για να σώσω καμια οθόνη και να την βάλω εδώ....το διάβασε αμέσως το ανέβασε σαν sda1 και...αυτό ήταν,,,δεν έσωνε τίποτα σε αυτό ...ολο fail έλεγε...

Δεν το κόβω να κάνω προκοπή.....Οποιος μπορεί ας βοηθησει ρε παιδια.....δεν θέλω τίποτα σπουδαια...τα 3 αυτά και ας μην έχω ούτε bluetooth ουτε wifi ουτε card reader....αλλά αυτά τουλάχιστον είναι βασικά....πριν από 2-3 χρόνια είχα δοκιμάσει το mandrake και δεν έβλεπε μοντεμ ..ολοι λέγανε οτι αν είχα ethernet θα το εβλεπε 100% ..τωρα έxω σύνδεση μέσω lan και πάλι τζίφος....Δηλαδή εγώ πότε θα βάλω Linux....?

Ας βοηθήσει κάποιος!!!!!! :sad:

Δημοσ.

...Ηρεμία + υπομονή pls. - έχουμε ακόμα ιδέες...

# USB stick

Είναι σίγουρο ότι το φλασάκι δουλεύει ΚΑΙ ότι είναι φορμαρισμένο σε fat16/fat32?

Οι απαντήσεις για να πας παρακάτω πρέπει να είναι ΝΑΙ!

Πάμε τώρα παρακάτω...

Μόλις το συνδέσεις εμφανίζεται το εικονίδιο sda1 (όλα καλά).

---Κάνεις διπλό κλικ επάνω για να το κάνει mount και να το ανοίξει για να δεις τα περιεχόμενά του. Τέλος, κάνεις επάνω στο εικονίδιο δεξί κλικ και στις Ενέργειες του λες "Αλλαγή σε εγγραφή/ανάγνωση" - απαντάς ΟΚ στο μήνυμα που βγαίνει - μετά μπορείς να σώσεις εκεί ό,τι θέλεις.---

[---ό,τι υπάρχει ανάμεσα στις παύλες ισχύει και για τα τοπικά fat16/fat32 partitions του δίσκου σου---]

Η διαδικασία αυτή δουλεύει έτσι σε όσα pc έχω σηκώσει Knoppel - απλά πρέπει να ασχοληθείς για 30 δευτερόλεπτα με το εικονίδιο αφού για λόγους ασφαλείας το Knoppel κάνει mount ό,τι δίσκο βρίσκει σαν read-only (προστατεύει έτσι τα τοπικά δεδομένα όχι μόνο από intenetικές ενοχλήσεις, αλλά κυρίως από δικούς μας λάθος χειρισμούς!).

# Ηχος

Με το που ξεκινάει έχει κάποιες επιλογές με τα πλήκτρα F2, F3. Γράψε στην αρχή λοιπόν:

knoppix26 alsa

και δες τί γίνεται.

[Για την επιλογή knoppix26 δεν είμαι σίγουρος - μπορεί να είναι knoppix - θα το δεις στις οθόνες F2,F3. Την επιλογή alsa μου την είχαν δώσει στο forum του Knoppel και την χρειαζόμουν κι εγώ για τις εκδόσεις 0.4+0.5]

# Κάρτα δικτύου

Αν έχεις κατεβάσει την 0.6 πόσταρε ώστε την επόμενη φορά που θα μπω online να σου γράψω επακριβώς τα μενού που θα πας - άν έχεις την 0.5 θα βρεις τον wizard στις επιλογές του Knoppel για την ρύθμιση κάρτας δικτύου.

Περιμένω νέα σου - ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ!

Δημοσ.

Λοιπόν.....(θα σκάσω αν δεν το φτιάξω...)

1. Το φλασάκι στα win λέει σύστημα αρχείων FAT....άρα είναι σε fat..

2. Για τον ήχο την εντολή που μου είπες θα πρέπει να μπει μαζί με την knoppix nopcmcia αλλιώς δεν θα μπουτάρει. Ποια είναι η σωστή σύνταξη και για τις δύο μαζί??

3. Το knoppel είναι στην τελευταία έκδοση 0.6.

4. Συμπληρωματικό για το δίκτυο. Στα win έπρεπε να δηλώσω και κάποιο συγκεκριμένο όνομα υπολογιστή και ένα workgroup για να μπώ. Αυτά είναι πχ ο αριθμός του δωματιου και η εστια που μενω αλλά μπορεί να μην είναι τοσο σημαντικά γιατί απο οτι έχω δει ο καθενας τα έχει γραψει διαφορετικα (πχ Ο2 εγώ OP2 ο άλλος και γενικά οτι γουσταρει ο καθενας έβαζε)

5. Αν τα καταφέρω με το φλασακι πες μου τι οθονες θες να σου ποσταρω (και πως τις βλέπω ε?)

6. Απορία : όταν το κλείνω (shutdown/restart ) το laptop φτάνει μέχρι εκεί που λεει shutdown complete (ή κάπως έτσι) και μένει εκεί. Μόνο με τo power button μπορώ να το κλείσω μετά.Eίναι φυσιολογικό αυτό?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...