senios4 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Ρε guys help! Αγοράζω καινούργιο PC. Σκέφτομαι Athlon 64 3200+ ή 3500+. Μητρική έχω σχεδόν καταλήξει στην MSI K8N Neo4-FI. Δέχεται PCI express Καρτα γραφικών. Τώρα έχω μια AGP Radeon 9500 pro. Πείτε καμιά καλή πρόταση είτε nVidia είτε ATi. Harcore gamer δεν είμαι. Δεν ξεσκίζομαι στα fps. Αλλά παίζω κάθε μέρα (και πολύ) WoW και θέλω να τρέχει στο full! Λεφτά δίνω μέχρι 250 euro. Θα πάρω και οθονίτσα ΕΙΖΟ s1910 και με την καρτούλα μου το μηχάνημα θα είναι κορυφή!
billpeppas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Στους 240 ευρωπουλαίους, μακράν η καλύτερη κίνηση... Sapphire Radeon X800GTO2 Αν κάνεις search στο insomnia εδώ με keyword "GTO2" θα καταλάβεις πως γιατί , κλπ... έχει αναλυθεί πολύ το θέμα αυτό. Φυσικά μιας και αναφέρεις WOW, εννοείται κάποιος AMD Athlon 64 3200+ ή και μεγαλύτερος ( και το overclocking δεν μας χαλάει ) και 1GB RAM at least ( εγω για το gaming pc είμαι πλέον στα 2GB )
S2Katana Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Off Topic:Σε σχεση με τα 2 GB, βλεπεις καποια ουσιαστικη διαφορα στις επιδοσεις?Εγω ειμαι στο 1GB και ενδιαφερομουνα να προσθεσω και αλλη μνημη
senios4 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Αυτή όμως που λες κυκλοφορεί Ελλάδα; Δεν τη βρίσκω κάπου. Μόνο την απλή GTO και όχι τη 2 βρίσκω...
billpeppas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Αυτή όμως που λες κυκλοφορεί Ελλάδα; Δεν τη βρίσκω κάπου. Μόνο την απλή GTO και όχι τη 2 βρίσκω... Δεν έκανες το search που είπα μάλλον... πλήττει από βαρεμάρα ο κόσμος μου φαίνεται... Άντε, στο χέρι όλα τα θέλετε http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=122598&highlight=GTO2 P.S. @ S2Katana : θα το κοιτάξω διεξοδικά από εβδομάδα ( μάλλον θα βγάλουμε και αρθράκι )...πρός το παρόν δεν είχα χρόνο για testing τέτοιου είδους ( εκρεμούν πολλά reviews... )
S2Katana Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 @Βillpeppas: Οκ, αναμενω τα αποτελεσματα των τεστ σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.