internet_gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Θέλω στο word & στο excell να φτιάξω ένα έντυπο στο οποίο να είναι κενό το στο σημείο που θα γράφεται το ονοματεπώνυμο. Στο κενό θέλω να βάλω τελείες και όταν συμπληρώνω το ονοματεπώνυμο να γράφεται πάνω στις τελείες!! πώς θα το κάνω?? Ευχαριστώ!
random Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Αν θες "έντυπο" γραψε απλά Ονοματεπώνυμο ........ .......... Αν θες ηλεκτρονική φόρμα, μη βαζεις τίποτα. Τις τελείες γιατι τις βάζουν? Για να γραψεις στο word "ονοματεπώνυμο ........" , να τυπώσεις το χαρτί, και να ερθεις ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ να γραψεις το ονομα διπλα. Οι τελείες ειναι ενας βοηθητικος οδηγός, για μάτια και χέρι για να συνεχίσεις στην ευθεία του τυπωμένου, να μη βγει στραβά. Αν η φορμα θα δοθει ηλεκτρονικά, και το ονομα θα το συμπληρώσει πάλι στο word, δεν χρειαζεται κανενα "οδηγό". ευθεία θα βγει. Αν δεν σε έπεισα, βαλε το σε εναν πίνακα με διαφανές περίγραμμα/border, στις 3 πλευρές, εκτός απο την κάτω που θα βαλεις ενα border, της επιλογής σου, συνεχόμενο ______, ή διακεκομένο _ _ _ _ _
internet_gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 θέλω να συμπληρώνεται ηλεκτρονικά αλλά όταν τυπωθεί να φαίνονται τα γράμματα πάνω στις τελείες! αυτό το θέλω για πολλούς λόγους που δεν μπορώ να αναλύσω τώρα. Γίνεται σίγουρα γιατί το έχω δει σε πολλά έντυπα αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω
chpetros Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 θέλω να συμπληρώνεται ηλεκτρονικά αλλά όταν τυπωθεί να φαίνονται τα γράμματα πάνω στις τελείες! αυτό το θέλω για πολλούς λόγους που δεν μπορώ να αναλύσω τώρα. Γίνεται σίγουρα γιατί το έχω δει σε πολλά έντυπα αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω Θα φορμάρεις την γραμματοσειρά ώστε να έχει υπογράμμιση τις τελείες που θέλεις. Πήγαινε μορφή, γραμματοσειρά και στυλ υπογράμμισης. Ελπίζω να βοήθησα
internet_gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 αυτό το ξέρω απλά θέλω να είναι οι τελίτσες είδη και μετά να συμπηρώνω... για να φαίνεται ποια μέρη του κειμένου είναι κενά.. Δεν γίνεται ε?
alkisg Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Βάλε border με τελείες, μορφή->κελιά->περίγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.