NRJ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Γειά σε όλους, Δεν ξέρω αν ταιριάζει περισσότερο στην κατηγορία μουσική ή software εύχομαι να "κάτσει" στο software. Ψάχνω για ένα τρόπο με κάποια εφαρμογή (τύπου QBase) να απομονώσω (όσο το δυνατόν) τα κρουστά από μουσικά κομμάτια έστω και αν απαιτείται πολλαπλή επεξεργασία audio αρχείου. Παρακαλώ αν γνωρίζει κανείς ποιά αφαρμογή κάνει κάτι τέτοιο αλλά και παρακαλώ πως γίνεται (όσο αναλυτικότερα γίνεται). Ευχαριστώ εκ των πρoτέρων, NRJ
chpetros Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Απ ότι ξέρω αυτό γίνεται στα αρχεία τύπου midi και όχι σε wav or mp3 Εσύ τι θες να επεξεργαστείς?
NRJ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Κυρίως wavs... δεν μιλώ για την πλήρη απομόνωση του στυλ έχω όλα τα κρουστά σε ένα κανάλι κ κάνω mute το κανάλι κ αυτά δεν ακούγονται πλέον αλλά για την απομόνωση λόγω διαφορετικών συχνοτήτων. Ουσιαστικά προσπαθώ να καταφέρω να έχω ένα wav (στο τέλος) στο οποίο θα ακούγεται μόνο το beat του τραγουδιού.
subdee Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 επειδή τα κρουστά (αντίθετα με τα φωνητικά) χρησιμοποιούν πολλές διαφορετικές συχνότητες (καμία σχέση μπότα με πιάτο) το βρίσκω δύσκολο έως ακατόρθωτο. εαν μπορείς να αποκτήσεις το κομμάτι σε διαφορετικά κανάλια το κάθε όργανο, όπως ήταν πριν τη μίξη τότε είναι όπως καταλαβαίνεις πολύ απλό. αυτά μόνο μπορώ να πώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.