Προς το περιεχόμενο

mobo για athlon 2800?

georgemarios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετε,

εχω ενα πισι με αθλον 2800 ξπ και με μητρικη Asrock K7Upgrade-600

Θελω να την αντικαταστήσω γιατι εχει μονο 2 σλοτς για ραμ και εχω ενα περισσευουμενο τσιπ των 256 που καθεται και με κοιταει θλιμενο.... χωρια που η ποιοτητα της ασροκ δεν .... τελος παντων.

Εχετε να μου προτεινετε κατι γυρω στα 60 ευρω? Α, πρεπει οπωςδηποτε να εχει SATA

Δημοσ.

Gigabyte 7N400 pro2. Έχει 2 ata controllers, serial ata, 6usb, 3firewire κλπ κλπ. Την έχω εδώ και 2 χρόνια και είναι αψεγάδιαστη.

Μόνο μειονέκτημα ότι δεν σηκώνει overclocking...

Δημοσ.

an 8es kati sta8ero me default xronismus MSI K7N2 DELTA ILSR thn dulevw aprovlimatista edw kai kairo , twra an skeytese na klokareis ke ligo to mixanima su me klista ta matia ABIT NF7-S REV2 H DFI LAN PARTY NF2 ULTRA B alla to na vreis ta dio teleytea ine komataki diskolo ;)

Δημοσ.
@sboo

αυτό εδω λες; καλό αλλά μου πευτει ακριβουτσικο

@aGka8l

για αυτό μιλας; (πραγματι για τα αλλα δυο δε βρηκα κατι)

Αυτό εδώ πως σας φαινεται; Ομολογω οτι ειμαι λιγο ασχετος με χαρντγουερ...

αυτό ακριβώς λέω, αλλά πρόσεξε γιατί το link που έχεις δείχνει την παλιά έκδοση (rev. 1.0). Η πιο πρόσφατη είναι η rev2.0 . Τώρα για την τιμή, κάποιος είχε στις αγγελίες μία ολοκαίνουργια, μέσα στο κουτί της με 50?. Αν προλάβεις είναι τρομερή ευκαιρία!!!

όσο για την άλλη Gigabyte που λες δεν τν έχω ακούσει ποτέ,το chipset όμως που χρησιμοποιεί είναι χειρότερο από της 7Ν400 αλλά και της MSI...

Δημοσ.

εννοεις τις αγγελιες του insomnia που δε μπορω να δω λογω λιγων posts?

αν μπορουσες να κανεις τον κοπο.....

αλλιως, δε βρισκω σε καποιο απο τα e-shops που κοιταξα το συγκεκριμενο...

Δημοσ.
Εχετε να μου προτεινετε κατι γυρω στα 60 ευρω? Α, πρεπει οπωςδηποτε να εχει SATA

Gia kainouria kai me eggyhsh 8a vreis mono sto Plaisio (an vreis) to Albatron KX18DS Pro/ProII. Exei kapou 59 eurw an 8ymamai kala, nForce2 Ultra400 kai 2 SATA.

Ta proanafer8enta ksefeygoun apo ta 60 eurw kata poly (PANTA gia kainourio sou milaw, oxi gia metaxeirismeno h' Refurbished/RMA stock unit)!

Δημοσ.
Gia kainouria kai me eggyhsh 8a vreis mono sto Plaisio (an vreis) to Albatron KX18DS Pro/ProII. Exei kapou 59 eurw an 8ymamai kala' date=' nForce2 Ultra400 kai 2 SATA.

Ta proanafer8enta ksefeygoun apo ta 60 eurw kata poly (PANTA gia kainourio sou milaw, oxi gia metaxeirismeno h' Refurbished/RMA stock unit)![/quote']

σχεση με την Gigabyte 7N400 pro2 ειναι καλυτερη;

Δημοσ.

Idio chipset exoun alla diaforetika extras. Eixa gia ena mikro diasthma to 7N400Pro2 kai einai ontws asteri. Apo thn allh, to KX18DS Pro/II einai eksisou sta8ero kai oikonomikotero. Sthn idia timh, na protimhseis to 7N400Pro2. Otan omws exoume na kanoume me diaforetikh timh (100 kanonika to ena kai 60 to allo KAINOURIA), tote to Albatron sou erxetai fthnotero kai value for money.

Mia allh lysh einai na soutareis ton AMD pou exeis kai na metaveis se Socket939 me kati isxyrotero kai me mia plh8wra mhtrikwn ki epeksergastwn sto xwro. Yparxei kai h lysh toy Sempron fysika kai Socket754 (me Sempron 3100+ ~3300+ 64bit) pou einai poly kalh epilogh kai value for money.

Δημοσ.

δεν εχεις αδικο για την γενικη αναβαθμιση, αλλα επειδη σε κανα-δυο μηνες υπολογιζω να παρω λαπτοπ...... καταλαβες.

για τωρα, απλα θελω να αξιοποιησω το τριτο 256αρι τσιπ ραμ που εχω και καθεται

Δημοσ.
Την mobo την πουλά ο χρήστης Voorhees. Στείλτου ένα pm και τελείωσες...

Συνεννοηθηκα μαζι του και η μητρικη ειναι καθ' οδον. Thanks sboo για τη βοηθεια :wink:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εβαλα τελικα την 7N400 pro2 αλλα εχει προβλημα με το ενα απο τα τσιπς της ραμ (512MB nanya). Οταν το βαζω μονο του δε μπουταρει καν. Τα αλλα 2 (kingston & transcent, 256 εκαστο) ειναι μια χαρα...

Υπαρχει καμια λυση ή πηγα για μαλι και βγηκα κουρεμενος (απο 768 κατεβηκα στα 512, κλαψ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...