Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με SONY CPD-E220E

tdlabr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά από μια αλλαγή (από τον Η/Υ του αδερφού στο δικό μου) η οθόνη ανοίγει και αφού μπεί στα Windows κλείνει μόνη της και το λαμπάκι λειτουργίας αναβοσβήνει.Αν πρόσπαθήσεις να την ανοίξεις δεν ανοίγει.Πρέπει να βγεί από την κάρτα γραφικών και μετά να την ανοίξεις όπου και πάλι κλείνει μετά από λίγα sec.

Ξέρει κανείς τίποτα?????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To λαμπάκι τι χρώμα έχει?Πράσινο ή πορτοκαλί?

Χωρίς να είναι συνδεδεμένο στο pc,πάτα το power on και μετά off.

Αμέσως πάτα προς τα δεξιά το κουμπί του menu για 2 δευτερόλεπτα και πες μας τι δείχνει.

δείχνει 4 χρώματα λευκό, κόκκινο, πράσινο, μπλέ.Η οθόνη αν δεν είναι συνδεδεμένη παραμένει ανοικτή αν την συνδέσω θα ανοίξει και σε 2-3sec θα κλείσει.Το λαμπάκι εχει πορτοκαλί χρώμα

1) Μήπως έχεις μεγάλο refresh rate που δεν το αντέχει η οθόνη σου;

-> Δοκίμασε στο safe mode των windows

2) Μήπως έχει στραβώσει κάποιο pin από το βύσμα σύνδεσης με το PC;

Όταν ανοίγω την οθόνη χωρίς να την έχω συνδέσει, δεν σβήνει.Όταν την συνδέω σβήνει.Τέλικα μου έχει κοπεί ένα pin από το καλώδιο.Κατάφερα να "κολλήσω" κάποιο άλλο αλλα πάλι τα ίδια.

Μήπως ξέρει κάποιος να με βοηθήσει?

Δεν αλλάζει το καλώδιο? Η μπαίνει μέσα στην οθόνη χωρίς βύσμα?

Μπες σε safe mode και άλλαξε τις ρύθμίσεις μήπως είναι το refrash rate που είπε και ο kostg. Μου κάνει εντύπωση ότι το κάνει μόνο μόλις μπει windows.

Μπαίνει μέσα στην οθόνη χωρίς βύσμα.Την άνοιξα και είδα ότι το καλώδιο συνδέεται σε μία πλακέτα με δύο κλίπ (παρόμοια με αυτά του ρεύματος του drive δισκέτας).Μπορώ να τα αλλάξω και εγώ αλλα είναι σίγουρο ότι φταίει το καλώδιο?

Το καλώδιο κάνει 70ευρώ στη SONY.Να το δοκιμάσω αξίζει?

Το refrash rate δεν είναι το δοκίμασα

1) Μήπως έχεις μεγάλο refresh rate που δεν το αντέχει η οθόνη σου;

-> Δοκίμασε στο safe mode των windows

Αυτό είναι το πρόβλημά σου. Μπες σε Safe Mode με υποστήριξη VGA και άλλαξε το refrech rate. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, βάλε την οθόνη στο PC που ήταν πριν και κατέβασε το refresh rate από εκεί. Μετά βάλε την οθόνη στο PC σου και αφού μπει στα Windows, "παίξε" με τα refresh rates και δες μέχρι που αντέχει.

Sam.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...