kavaliotis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Παιδες εχω τα Creative Inspire 5.1 5300 και εχω το εξης προβλημα. Το ΕΝσυρματο χειριστηριο των ηχειων μου κανει κατι κουλα, εκει που ειναι σταθερη η φωνη ξαφνικα πηγαινει τερμα, μετα πεφτει, γενικα παιζει η ενταση. Το ανοιξα μια φορα να το καθαρισω αλλα τιποτα. Μετα ενας φιλος μου εδωσε και εριξα ενα σαν υγρο σε μορφη σπρευ που καθαριζει τον ενισχυτη απο την κιθαρα του και εδειξε οτι εφτιαξε για λιγο καιρο αλλα παλι μου το κανει. Το ερωτημα μου ειναι, μπορω να το αλλαξω με καποιο τροπο? Υπαρχουν γνησια ανταλλακτικα ή θα πρεπει να το παω καπου να το δουνε?
qspock Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Βγαλε και ξαναβαλε τα παντα πισω απο το woofer αν δε το εχεις κανει ηδη. Αν το κανει παλι, μπορεις να απευθυνθεις στο καταστημα οπου τα αγορασες. Αν ειναι μεσα στην εγγυηση να κοψουν το λαιμο τους να βρουν αλλο. Ανταλακτικα υπαρχουν, πουλαει η Creative (δες στο site της) αλλα αν βρεις εδω στην Ελλαδα χαιρετισματα. Παραγγελεια μονο.
billpeppas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Αν στείλεις ένα email ή μιλήσεις μέσω LiveChat @ Creative Europe Tech Support, πιθανότατα θα σου στείλουν τζάμπα νέο remote. Έχουν πολύ καλό service @ Creative Online. Try it.
kavaliotis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Παιδια στο site της Creative δεν μπορεσα να βρω replacement για το wired remote control. Καποιος να βοηθησει ως προς το που μπορω να το βρω? Ειναι αυτο που εικονιζεται στην φωτογραφια (βασικα αυτα ειναι και τα ηχεια που εχω, τα Creative Inspire 5.1 5300.)
dkaris Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Παέδες εγώ έχω το αντίστοιχο 6.1 και αντιμετώπισα τα ίδια προβλήματα. Σε επικοινωνία με την Creative μου είπαν πως δεν έχουθν εξουσιοδοτημένο service στην Ελλάδα και θα πρέπει να το στείλω Δουβλίνο!!!!!!!!!! Γενικότερα πάντως μπυ είπαν πως αν είχα εγγύηση κάτι θα έκαναν. Μύλος με λίγα λόγια.....αυτή την στιγμή το remote το έχω δώσει σε έναν γνωστό μου ηλεκτρονικό μπας και καταφέρει τίποτα.......
billpeppas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Παιδια στο site της Creative δεν μπορεσα να βρω replacement για το wired remote control. Καποιος να βοηθησει ως προς το που μπορω να το βρω? Ειναι αυτο που εικονιζεται στην φωτογραφια (βασικα αυτα ειναι και τα ηχεια που εχω' date=' τα Creative Inspire 5.1 5300.) [img']http://www.techspot.com/reviews/hardware/inspire5300/2.gif[/img] Δεν κατάλαβες τι εννοούσα man, μην ψάχνεις να αγοράσεις από το site replacement. Μπές σαν να έχεις locale "United Kingdom" ( ώστε να λειτουργεί το LiveChat ) [ Live tech support chat ] και πες τους το πρόβλημά σου. Συνήθως σου απαντάνε: Ok sir, may I have your addy ? Ok, yes, it is......... Και σου στέλνουν δωρεάν replacement. Έχει συμβεί πολλές φορές και σε πολλούς...και μερικοί μάλιστα ήταν και εκτός του χρόνου εγγύησης.
androu Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Επειδή αρχισε και τα παίζει και εμένα μερικές φορές το ανοίγω και δεν ανάβει το φωτάκι... κατάφερες τίποτα? ΤΙ έκανες? αν μπορείς να με διαφωτήσεις!
kavaliotis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Εμενα δεν ειχε προβλημα με το φωτακι ή οτιδηποτε, απλα "πεταγοτανε" αποτομα η μουσικη... Τελικα το πυκνωτακι κατι ειχε, δεν ειχε να μου το αλλαξει (το πηγα σε ενα τεχνικο) και μου το καθαρισε με ενα σπρευ, μου πηρε 4 ευρω και εφυγα
godlike Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Τα ίδια και σε μένα. Μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτό το πράγμα. Θα δοκιμάσω και εγώ να το ανοίξω.
androu Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 1 φορά πετάχθηκε και εμένα.. Ωστόσο ψάχνω την απόδειξη και δεν την βρίσκω αν κ εχω περάσει τον χρόνο.. Αν συνεχίσει μπορεί να το περάσω απο κανένα τεχνικό να το δεί...
soko Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Επειδή και εγώ έχω ένα σχετικό πρόβλημα, επικοινώνησα με e-mail και μου δώσανε RMA number για να το στείλω στο Δουβλίνο. Το Live Chat δεν το βρίσκω στο site της Creative, μπήκα στο αγγλικό και δεν βλέπω κάπου link, έψαξα πολύ..
tex439 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Και σε μένα το ιδιο πρόβλημα υπάρχει, πολύ σπαστικό πράγμα. Αν βρει κάποιος λύση ας μας πει και εμάς
giankyr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 creative... eixa ta 6700 kai apo to skatowired-remote ta ftysane 2 fores. thn prwth phgane me thn eggyhsh kai dior8w8hkane thn deuterh mou zhthsane 90 eura kai fysika tous eipa kalo pasxa giati ta eixa parei 115! to problhma eixe ws ekshs: kai tis 2 fores xamhlwnane mona tous sta kala ka8oumena ki h entash epanerxotane mono otan kounousa to remote (emena auto mou leei oti ftaiei to remote). diapistwnw meta apo thn prwth episkeuh oti mou dior8wsane to problhma pou ekane ta hxeia na mh leitourgoun (oti kahke entos) kai oxi thn aitia (to skatoremote). opote ksanaemfanisthke to problhma me pio gorgous ry8mous kai paizei na ekapse 1500 pragmata ekei mesa..
soko Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Μου έχει ξεμείνει εντελώς αχρησιμοποίητο remote control της Creative (δεν ξέρω καν αν δουλεύει ), πήρα ένα για τα δικά μου (T5900) αλλά έχω άλλο ένα, αυτό που έχουν τα P5800, ταιριάζει για πολλά άλλα μοντέλα, ακόμα και στα δικά μου, απλά δεν έχει το καλώδιο για την είσοδο Line-In που έχουν τα δικά μου, μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί χωρίς αυτήν. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει προσφορά με PM.
Αλέξανδρος Σγουράκης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Εχω και εγώ τα 5300 και μου κάνει τις αυξομειωσεις στην ένταση μονοομως οταν το εχω χαμηλα Αν η ενταση ειναι απο το 1/4 και πανω ολα ΟΚ Μάλον ειναι προβληματικοί οι ροοστάτες απότι φαινεται γενικώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.