dumbodumby Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 na tous pas kai tipomeni tin photo pou mas edeikses, giati ekei mporei na tyxi na min to parousiasei
Anduril Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Οπως ειπες,λογικα.Αλλα δυστυχως δεν ζουμε σε μια λογικη χωρα i'm afraid.Θα δειξει.Θα παρω ενα τηλεφωνακι το καλυτερο που μπορω να κανω πιστευω για να ξερω.
andrip Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 κι εμένα μια απο τα ίδια. 9800pro καινούργια στο κουτί αυτό το πράγμα μετά απο 5 λεπτά λειτουργίας αλλα εμένα ποτε δεν ξαναλειτούργησε, την πήγα πίσω αλλα το RMA σε RAM SHOP ελεεινό και πήρα πίσω αλλη μετα απο 40 μέρες (γι αυτο δε μ'εχουν ξαναδεί ποτε) αλλα απ'οτι έχω ακούσει απο φίλους το πλαίσιο συνήθως τα αλλάζει μπαμ μπαμ
Λαλάκης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Για δοκίμασε να βάλλεις το agp στο 4x μπας και,γιατί και εμένα κάτι τέτοια μου έκανε.Είναι πιθανόν να είναι πρόβλημα ασυμβατότητας hardware.Δεν χάνεις πολλά σε επιδόσεις.
Directx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Παρόμοια οπτικά προβλήματα μόνιμης όμως υφής είχα αρκετά χρόνια πριν με την Banshee μου, η μνήμη της είχε καίει. Προσωπικά, θα κοίταζα για πρόβλημα υπερθέρμανσης της κάρτας αφού αυτό σου συμβαίνει σε τυχαίες στιγμές.
aristidis_ath Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Πριν πας για την κάρτα φιλε μου, προσπάθησε να βάλεις ένα άλλο monitor αν υπάρχει.
Anduril Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Πριν πας για την κάρτα φιλε μου, προσπάθησε να βάλεις ένα άλλο monitor αν υπάρχει. Τι δλδ λες οτι μπορει να ειναι προβλημα monitor?Δεν νομιζω ρε,εχω μια lcd sony x52 dvi.Και αν κλεισω και ξανανοιξω την οθονη αμα συμβει,δεν διορθωνεται το προβλημα.Αλλα μαλλον ειναι απο την καρτα.Πωπω αντε να βρω και χρονο τωρα να την παω με τα τρεχαματα με τη σχολη.Εχει λιγο καιρο να το ξανακανει παντως.2 μερες δλδ αλλα και τοτε μετα απο μια βδομαδα μου το ξανακανε...Θα δουμε
TonyMontana Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 an eftege to monitor den tha mporouses na pareis screenshot tou provlimatos ..gia karta se vlepw alla dokimase tin kai se ena allo pc prin tin pas pisw...
ekkli Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 μήπως, μήπως λέω, δεν ειναι ss αλλά φωτο απο ψηφιακη καμερα? για να μην πω οτι ειναι κ σονυ η καμερα
Anduril Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Ειναι φωτο απο κινητο ericsson v800,παιδακια
TonyMontana Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Ειναι φωτο απο κινητο ericsson v800,παιδακια pes to re megale
Anduril Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Παιδια θα τρελαθω μιλαμε,δεν παμε καθολου καλα!!!Χθες ξεπατωθηκε να βγαινει αυτη η μ@λ@κι@ στην οθονη και εβγαλα την καρτα γραφικων,την καθαρισα λιγο,(agp slots,κλπ),καθαρισα λιγο και με ενα καθαρο και στεγνο πανακι την agp θυρα της Motherboard και μετα οταν το ξανασυνδεσα δεν ανοιγε το pc!ΑΝοιγε αλλα δεν εκανε boot!Δεν γυριζε καν το ανεμιστηρακι του cpu!Κουναω κανα καλοδιο,@@, ιδια κατασταση να λειτουργουν λαμπακια,να αναβει πρασινο το λαμπακι της mobo,η καρτα γραφικων δουλευε(γυιζε το ανεμιστηρακι της δλδ,αλλα cpu και ψυκτρα τπτ.Βγαζω το καλωδιο που δεινει ρευμα στην ψυκτρα του cpu και το συνδεω σε ενα slot του τροφοδοτικου.Τωρα δεουλευει η ψυκτρα του cpu και δεν ξεκιναει το Pc...Μετα απο κανα 4-5 επαννεκκινησεις του ηρθε και δουλεψε...Μετα απο λιγο(σχεδον μολις με εβγαλε στα windows) μου πεταει την εικονα την περιεργη....μου ηρθε να σπασω το pc...Και ερωτω...μηπως,λεω μηπως, τελικα ειναι προβλημα motherboard????
@phonekiller Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 αχ πόσες φορές μου έχει έρθει να κάνω τόσο μικρά κομματάκια το pc μου μα τόσο μικρά που ποίο μικρά να μην γίνοντε...λολ και η δικία μου γνωμη είναι να αλλάξεις την κάρτα γραφικών σου (δεν νομίζω να έχει πρόβλημα η mobo) σου...στο πλαίσιο είναι απλός τέλεια σε θέματα αλλαγών...σήμερα πήγα και άλλαξα μια μνημη ram που είχα πάρει πριν 1 χρόνο και μου την άλλαξαν κατευθείαν χωρίς 2η συζήτηση (ουτε που την κοίταξαν) τους έχω γυρίσει 2φορές dvd-rom και μια φορά κάρτα tv γιατί απλός δεν μου άρεσε πήγενε αλλαξέ την και άμα θέλεις πάρε και καλύτερη απλός θα πληρώσεις διαφορά ή πάρε πάλι την ίδια και άμα συνεχίσουν τα προβλήματα τότε θα φταίει κάτι άλλο τρέχααααααα
spirosta Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Ακόμα να την αλλάξεις την κάρτα? Άλλαξε την και κάνε και ένα reset στο bios να στρώσουν όλα. Μην το παλεύεις άδικα. Δεν είναι mobo.
Bigi444444 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Ρε παλικάρι γιατί παιδεύεσαι και φοβάσαι;Όλοι σου λέμε ότι είναι κάρτα γραφικώνε.Δεν είδες τη φωτό μου;Ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με σένα.Αφού είναι μέσα στην εγγύηση τι σκας;Μην ταλαιπωριέσαι. Άντε να σου δώσουνε μια άλλη να τελειώνεις με το μαρτύριό σου (γιατί είναι μαρτύριο, το ξέρω αφού μου έχει συμβεί).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.