Προς το περιεχόμενο

ELEOS!Ti einai auto??

Anduril

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια τον τελευταιο καιρο εχω ενα πολυ περιεργο προβλημα στο pc...Πριν κανα μηνα ηταν το πρωτο περιστατικο.Τι γινεται?Εκει που κανω το οτιδηποτε στο pc(μα παιχνιδι,μα internet,μα βιντεο,ακομα και εκκινηση των windows) ξαφνικα η εικονα γινεται ετσι!

DSC00393.JPG

Μολις πατησω το reset απο τον πυργο τα παντα επανερχονται στο φυσιολογικο μεχρι να μου ξαναγινει αυτο.Η καρτα γραφικων να τονισω οτι ειναι καινουρια!3 μηνες(και αν) την εχω.Και μιλαμε εντελως random το ποτε θα συμβει.Μπορει να συμβει σε 1 ωρα,μπορει και 15 λεπτα απο το boot.Ειχε σταματησει να συμβαινει σε καποια φαση(ειχα πχ 6-9 ωρες το pc ανοιχτο καθε μερα για κανα 4ημερο και δεν συνεβαινε καθολου), οποτε λεω τελος.Αλλα πριν απο 2 μερες ξαναρχισαμε...Τι σκατα μπορει νμα φταιει?Εχω αρχισει να τσατιζομαι πολυ με αυτο το θεμα.Δεν δικαιολογηται.Ειναι δυνατον να τα εχει παιξει καμια μνημη ή mobo?Τα φωτα σας παρακαλω!

Δημοσ.

Ειναι κατα πάσα πιθανότητα η κάρτα γραφικών σου, ίσως κάποιο πρόβλημα στις μνήμες της. Αφου όπως λές είναι καινούργια και δεν έχεις βάλει χέρι σε χρονισμούς μνήμης/πυρήνα για να δικαιολογεί τέτοια φαινόμενα την επιστρέφεις από εκεί που την αγόρασες.

Δημοσ.

Το καλωδιο ειναι οκ.Το ιδιο και το agp slot.Το pc δεν κρασαρει,οχι.Μπορω να καταλαβω κινηση Mouse.Drivers δεν δοκιμασα να αλλαξω,πρεπει να κατεβασω καινουριους.Λετε να ειναι η καρτα ρε παιδια?Τι να πω...Και γιατι για το λιγο καιρο να μην εκανε καθολου προβλημα ενω ετρεχα κυριως παιχνιδι τον περισσοτερο χρονο που λειτουργουσε το pc?

Δημοσ.

Χμμμμμμ, τι μου θυμίζει αυτό, τι μου θυμίζει;

Α, ναι!Αυτά που μου 'βγαζε και μένα η ολοκαίνουρια τότε 9800pro μου!Κάρτα γραφικών είναι φιλαράκι, μην το κουράζεις.Στείλε την για αλλαγή.Δεν έχει καμία σημασία πόσο καινούρια είναι η κάρτα.Πρώτη φορά ακούτε για προϊόν ελαττωματικό εξ' αρχής;Πάντα θα πρέπει να περνάει δηλαδή κανας χρόνος για να τα παίρνει ο διάολος;Εμένα πάντως από την πρώτη ώρα που τη δούλευα σε παιχνίδια (μόνο), όταν έκανε και εμφάνιζε άσπρο στο φόντο, σε μεγάλο βαθμό, έτρωγε τη φλασιά που βλέπετε...

farcry20040523215535840qx.th.jpg

Δημοσ.

Πωπω ρε παιδια με ξενερωσατε τωρα :P αντε να τρεχω τωρα στο πλαισιο στη στουρναρη...Παιζει να μου την αλλαξουν αμεσως(dream on,dreamer ε?) η θα μεινω για κανα μηνα χωρις καρτα γραφικων μεχρι να την στειλουν στην αντιπροσωπια,να την τσεκαρουν,να δωσουν το ok,κλπ,κλπ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...