Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με zipαρισμα!!!

geokok1981

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το 7-zip και ενώ όλα λειτουργούν κανονικά όταν πάω να συμπιέσω έναν συσκεκριμένο φάκελο με εικόνες βγάζει μηνυμα "Η παράμετρος είναι εσφλμένη". Το ίδιο αν πάω να συμπιέσω όλο το folder των windows, "οι εικόνες μου".Με άλλα folders ασχέτως περιεχομένου και αρχεία δεν έχω πρόβλημα.

Έλεγξα τις ιδιότητες του φακέλου αλλά και των αρχείων με έναν άλλον επίσης με εικόνες που συμπιεζόταν όμως και είναι πανομοιότυπες.

Ακόμα και αν πάρω μια εικόνα και την αποθηκεύσω αλλού δεν μπορώ να την συμπιέσω....(ξαναλέω πως με άλλες εικόνες του ίδιου φορμα δεν έχω πρόβλημα..).

Για βοηθείστε γιατί έχω βαρέσει μπιέλες....

Δημοσ.

Λοιπόν μια και είδα τρομερό ενδιαφέρον για το θέμα και ακόμα κλαίω από συγκινηση για τα τρις εκαομμυρια post που έγιναν είπα να αναφέρω πως με zip genius ούτε γάτα ούτε ζημια....Αν πάντως κάποιος ξέρει γιατί το 7zip φρίκαρε με κάποιες εικόνες ας πει από ακαδημαϊκό ενδιαφέρον και μόνο.....

Δημοσ.
κλαίω από συγκινηση για τα τρις εκαομμυρια post που έγιναν.....

Μάλλον ο κόσμος αφησε το Ζιρ και χρησιμοποιεί το Rar. Καιρός να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Αν θέλεις διεύθυνση αγοράς στείλε μου pm για να σου πω...

Δημοσ.
Μάλλον ο κόσμος αφησε το Ζιρ και χρησιμοποιεί το Rar. Καιρός να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Αν θέλεις διεύθυνση αγοράς στείλε μου pm για να σου πω...

Ti???Ε όχι και να πληρώσω για να συμπιέζω μια φορά στις δέκα μέρες και να γλυτώσω λίγο χώρο!!!Δεν κάνω "βαριά" χρήση. Τα free μια χαρά με δουλεύουν....

Να πληρώσω.....τς τς τς.... :razz:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...