Xdanger Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 psaxno gia free ocr programa gia megales selides i na xrisimopii katef8ian to scaner, vrika merika sto sourceforge alla psaxno gia to pio plires, opios kseri as pi kapia (ite ga windows ite gia linux)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Κι εγώ ψάχνω για ψηλή, ξανθιά, με πράσινα μάτια και τρομερό κορμί. Δεν νομίζω να βρεις free κάτι καλύτερο από το Finereader 7.0/8.0...
LL_NEO Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Κι εγώ ψάχνω για ψηλή, ξανθιά, με πράσινα μάτια και τρομερό κορμί. Βάλε στον Ομαρ σου ξανθιά περούκα και θα είσαι ΟΚ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Βάλε στον Ομαρ σου ξανθιά περούκα και θα είσαι ΟΚ Απαξιώ να σου απαντήσω. :-P
Dikemou Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Κι εγώ ψάχνω για ψηλή' date=' ξανθιά, με πράσινα μάτια και τρομερό κορμί. Δεν νομίζω να βρεις free κάτι καλύτερο από το Finereader 7.0/8.0... [/quote'] πφφφ... στερεότυπα...
cozzyzz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 vrika merika sto sourceforge alla psaxno gia to pio plires Σου είναι ευκολο να μου πείς πια βρήκες? Εγώ δεν έχω πολλές απαιτήσεις απο το OCR οπότε μπορεί να με βολέψουν.
tornado Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 εγω ψαχνω να βρω ενα ocr που να βγαζει καλο αποτελεσμα. Εχει υποψη του καποιος ενα τετοιο ocr και ας μην ειναι free...??? ΥΓ... μετα παμε και για την ξανθια.
hammel74 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Τα καλυτερα ειναι το readiris και το finereader. Ειδικα το δευτερο το εχω χρησιμοποιησει παρα πολλες φορες και ειναι παρα πολυ καλο. Σε συγκριτικο περιοδικου (δεν θυμαμε ποιο, pc magazine ή pc master), το finereader εβγαινε καλυτερο. στα χειρογραφα δεν ειναι κανενα τοσο καλο, αλλα μπορεις να τα <<μαθαινεις>> να αναγνωριζουν γραμματα.
Xdanger Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Σου είναι ευκολο να μου πείς πια βρήκες? Εγώ δεν έχω πολλές απαιτήσεις απο το OCR οπότε μπορεί να με βολέψουν. p.x. to open OCR an valis na psaksi gia ocr 8a vris polla alla den ine afto pu psaxno
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.