Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για το excel

internet_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω σε ένα κελί να υπάρχει η δύνατότητα επιλογής από λίστα.... ΠΧ να έχω είσάγει εγώ από πριν 10 λέξεις και οταν πατάω το βελάκι που θα είναι δίπλα στο κελί να μου ανοιγει μια λίστα με τις 10 λέξεις και να επιλέγω όποια θέλω.

Ελπίζω να γίνεται.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Γράψε σε μια στήλη τις δέκα τιμές που θέλεις πάνε μενού- εισαγωγή –όνομα- ορισμός γράψε το όνομα με το όποιο θα τις ορίσεις (στο πρώτο νταμάκι επάνω ) τσέκαρε τα κελία που έχεις τις τιμές ( στο κάτω μέρος του παράθυρου ) πατάς οκ μετά πας στο κελί που θέλεις να εμφανίζεται η λίστα επιλεγείς μενού δεδομένα επικύρωση στο παράθυρο που θα σε βγάλει επιλεγείς από την λίστα “λίστα” και στην προέλευση βάζεις =και το όνομα που έχεις βάλει στην λίστα σου.

Και είσαι έτοιμος

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ! και κάτι ακόμα σε παρακαλώ! Αν θέλω η λίστα να έχει 10 ονοματεπώνυμα και όταν πατάω ένα όνοματεπόνυνο να συμπλυρώνονται στα από κάτω κελιά πχ τηλέφωνο στο απο κατω καελί διεύθυνση κλπ κλπ κλπ.

Δημοσ.

Εκει πρεπει να γινεται με συγκεντρωτικο πινακα (νομιζω δεν ειμαι σιγουρος ) και σιγουρα γινεται με vba αλλλά δεν ειμαι ο πλεον καταλληλος να μιλησω σε αυτό τον τομέα.αν και με ενδιαφερει και εμενα αυτο που ρωτας παρολαυτα τετοιου ειδους στοιχεια τα εχω στην access.

Δημοσ.

Αν θέλω η λίστα να έχει 10 ονοματεπώνυμα και όταν πατάω ένα όνοματεπόνυνο να συμπλυρώνονται στα από κάτω κελιά πχ τηλέφωνο στο απο κατω καελί διεύθυνση κλπ κλπ κλπ.

Αυτό

προσπάθησα με πίνακα αλλά δεν έγινε.

τι είναι το vba?

Σε word δεν γίνεται έ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...