mjmj Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Εχει δουλεψει κανεις απο το κινητο του το google search σε wap browser? http://www.google.com/xhtml Δινω ελληνικη λεξη για αναζητηση(nokia εχω), αλλα μου επιστρεφει αποτελεσματα σε ακαταλαβιστικα. Δοκιμασα στα preferences του google να αλλαξω τη γλωσσα απο ελληνικα σε αγγλικα αλλα τοτε δεν εβγαλε καν αποτελεσματα. Το εχει δοκιμασει κανεις? Γιατι δεν βγαζει σωστα ελληνικα? Σημειωση: Σχετικα url: http://mobile.google.com/faq.html#mobile1
scarface Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 ego to xrisimopio sinexia alla distixos oxi gia ellinika giati meno kai ameriki kai to kinito mou den exei kan ellinika alla genika doulevei para para poli kala...
mjmj Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Ναι φιλε μου ειναι τρομερο αλλα εφοσον υποστηριζει ελληνικα δεν καταλαβαινω που κολαει το πραγμα. Η ιδια σελιδα σε browser υπολογιστη, δουλευει τελεια με ελληνικα.
getty Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 ego to xrisimopio sinexia alla distixos oxi gia ellinika giati meno kai ameriki kai to kinito mou den exei kan ellinika alla genika doulevei para para poli kala... Αλήθεια πόσο κοστίζει το GPRS στην Αμερική (for the record)?
deathlok Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Αλήθεια πόσο κοστίζει το GPRS στην Αμερική (for the record)? den sas ftanei i klapsa pou exoume gia to adsl stin ellada thelete na anoiksoume kai alli pligi tora (bebea borei kai na eimaste pio ftini giati to kinito to exei latrepsei o ellinas)
migel Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Καλησπέρα. Λογικά κάτι γίνεται στο Encoding , της σελίδας . Δοκίμασε στο Encoding να αλλάξεις σε Unicode ( UTF-8 ) .
antonis_wrx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 νομίζω ότι από wap δεν μπορείς να γράψεις ελληνικά και δεν είναι θέμα google, κινητού αλλά των δικτύων...
mjmj Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Οποτε ελληνικο search στο Mobile google...παπαλα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.