Προς το περιεχόμενο

Add/Remove Programs

tex439

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εδώ και 3 μέρες όταν πήγα στο Add/Remove Programs για να κάνω unistall μια εφαρμογή παρατήρησα ότι τα πρόγραμμα τα μου έχουν εξαφανιστεί από την λίστα και έχουν απομείνει μονο καμια 10ρια,επίσης χάθηκαν και όλα τα hotfixes από τα updates τον windows. Ξέρετε τι συμβαίνει? μήπως πάρχει κάποια ρύθμιση για να μου τα ξανά εμφανιση?

H μήπως κάποιο πρόγραμμα που μπορεί να κάνει αυτή τι δουλειά?

Δημοσ.

Για το hotfixes, αν εχεις sp2 πρεπει να εχεις ενεργοποιημενο το κουτι στο add/remove που λεει "προβολη ενημερωσεων".

ΓΙα να δεις τι εγκατεστημενα προγραμματα εχεις κ' πολλα αλλα χρησιμοποιησε τα εξης:

RegCleaner

ή

Jv16 PowerTools

Δημοσ.

Δεν ξερω :) ρε φιλε. Ειχες καποιο αποτομο shutdown μπς κ΄τα παιξε η εγκατασταση?

Εκανες καποιο restore?

Δες μεσα απο τα προγραμματα που σου 'πα (βρησκουν κ' το κρυφο software που ειναι εγκατεστημενο).

Δημοσ.

Μπας και έχεις το autocad? Κάποια έκδοσή του είχε ένα πρόβλημα (τεράστιο άδειο εικονίδιο που δεν φαινόταν καθόλου) και τα υπόλοιπα προγράμματα φαινόταν αφού σκρόλαρες 4-5 σελίδες παρακάτω με τη λωρίδα κύλισης... Αν ναι, μπορείς να το διορθώσεις με το χέρι από το μητρώο.

Δημοσ.

Freskas: Den ixa oute apotomo shutdown alla oute ekana kapio restore

Dark-Shadow: to exo dokimasi kai auto, Apla mou emfainzi ta programata pou mou emfanizi kai to add/remove ton windows

alkisg: Den Exo To Autocad, Alla an mporis pes tis rithmisis apo to mitrow, Extos kai an ginonete mesa apo to mitrow tou autocad opote apotelesma 0.

Varethika re paidia kathe 2-3 vdomades na kano format gia ena soro provlimata pou mou emfanizonte stadiaka . Eleos pia.... :) :)

Δημοσ.

Οπως θα δεις στο support forum του Zonealarm σίγουρα είναι το Zonealarm AntiSpyware το πρόβλημα:

http://forum.zonelabs.org/zonelabs/search?q=problem+with+add%2Fremove+programs

Κι εγώ την έχω πάθει, με το Zonealarm pro το οποίο έχει AntiSpyware, αλλά βαριέμαι να κάνω φορμάτ και χρησιμοποιώ άλλα μέσα για να κάνω Uninstall, όπως αυτά που γράφει ο freskas παραπάνω και για τα προγράμματα που χρησιμοποιούν το Windows Installer το uninstaller είναι αυτό: http://download.microsoft.com/download/e/9/d/e9d80355-7ab4-45b8-80e8-983a48d5e1bd/msicuu2.exe

Ανδρέας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...