Προς το περιεχόμενο

asxhmh apikonhsh console sth vga toy pc

IKARIWTHS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia exw mia karta grafikwn 6600gt pou yposthrizei video in,e loipon syndesa mesw ayths to xbox sto pc,edw arxizoun ta perierga kai oi erwthseis:

me pio programa tha dw to shma tou xbox sto pc?(video in)

ebala to media player classic kai eida omws h kinhsh htan argh kai epipleon exana kai 10cm apikonhshs(den eblepa olo to katw meros ths othonhs)

opoios to exei epixhrhsei as mou pei ti ekane kai pws giati de bgazw akrh

Δημοσ.

Δοκίμασε με το dscaler. Έχει δυνατότητα να πάρει σήμα από οποιαδήποτε πηγή και έχει αρκετά φιλτρα και ρυθμίσεις για να φέρεις την εικόνα όπως την θέλεις.

Να ξερεις πάντως οτι το σήμα tv ακόμα και με svideo δεν συγκρίνεται με τίποτα με αναλύσεις vga. Το pal είναι 320x200 περίπου χωρίς scaling

Δημοσ.

Αν η κάρτα σου έχει WDM driver τότε το dscaler θα έπρεπε να δείχνει την είσοδο και να την επιλέξεις.

Δυστυχώς δεν έχω vivo καρτα για να ειμαι 100%

Δημοσ.

Δοκίμασε και το WinDVR αν μπορείς.

Για το DScaler, έκδοση 4.1.8.

Αν έχεις βάλει σωστά τους drivers wdm, τότε από menu Source->Nvidia WDM... ktl επιλέγεις το video in της κάρτας γραφικών.

Δημοσ.

Και η 4.1.11 το ίδιου μενού έχει περίπου. Μήπως δεν έχει εγκατασταθεί σωστά το TV-IN;

Εχεις βάλει drivers για το TV-In-Out;

Με το media player classic, πως μπόρεσες και είδες εικόνα.

Ομολογώ πως δεν το έχω εγκατεστημένο. Μάλιστα πήγα να το κατεβάσω από το link που έχει στα αρχεία της Insomnia αλλά δε δουλεύει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...