Προς το περιεχόμενο

Sensible Soccer announced

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φοβάμαι πως δεν πρόκειται να κερδίσει ούτε τους παλιούς χρήστες, που σε τέτοιες περιπτώσεις έχουν διογκωμένες προσδοκίες με βάση τις προϋπάρχουσες κατασταλλαγμένες εντυπώσεις και συναισθήματα, ούτε τους νέους που κινούνται πλέον σε άλλο "γραφικό" μήκος κύματος.

Δημοσ.

allo ena review oxi kai toso timitiko gia to paixnidi, alla ti na kanoume, etsi einai auta...

http://www.pro-g.co.uk/xbox/sensible_soccer/review.html

basika stin ekdosi gia xbox iparxoun megales elipsis stin texniti noimosini... ginontai xontra la8i apo pleyras anipalwn paiktwn...

px kanei plagio o antipalos kai sou tin dinei esena les kai einai simpaiktis sou... lol

i kanei plagio o antipalos paiktis kai o simpaiktis tou, tou tin 3anadinei prin autos mpei sto gipedo... lol

genika mperdeuonte me tin mpala oi paiktes

kai genika pasxei sto gameplay...

kai gia on-line MP oute logos....

as prosexan....

Δημοσ.

Τι να πω ρε παιδιά... Εμένα πάλι με τρέλανε! Από την στιγμή που το πήρα δεν έχω σταματίσει!!! Θυμίζει παλιές καλές εποχές!!!

Δημοσ.

Auto se trelane!!!

To FIFA se trelane!!! (blepe ipografi sou)

Se ligo 8a mas peis oti to Pro Evolution 5 einai mapa!!!!

:mrgreen:

Plaka kanw...

Basika egw 3ekinisa me kick off apo tote pou kikloforise se amiga kai den epai3a poli to sensible mias kai 8ewrousa kalitero to kick off.... alla otan ena paixnidi bgainei en eti 2006 kai oi devs oi idioi to sigkrinoun me to PES kai to FIFA tote to pane firi firi na autoktonisoun stin periptwsi pou den desei to pragma....

Distixws oi prosdokies einai poli megales gia tous palious, opws eipe o filos parapanw kai oi neoi mallon den 8a elkistoun afou to PES5 einai pia katestimeno....

Δημοσ.

Το πήρα σήμερα από τον θείο όλων...τι είναι αυτό το πράγμα ρε παιδιά??? Το Kick Off το πρώτο είναι σκάλες ανώτερο από αυτό το αίσχος, αυτό το πράγμα μας πάει πάνω από 15 χρόνια πίσω. Delete to*rent γρήγορα να μην πιάνει και χώρο στο δίσκο...

(μέγας οπαδός όλων των Kick Off αλλά και των Sensible Soccer, ειδικά του S.W.O.S., επίσης μεγάλωσα με Match Day Ι και II).

Δημοσ.
επίσης μεγάλωσα με Match Day Ι και II).

Pou to 8imi8ikes?

Μatch Day 1.... to eixa pai8anei to paixnidaki!!!! ston cpc...

Mexri kai filo agwnws ka8omouna kai egrafa meta apo ka8e paixnidi me fantastika onomata paiktwn poy ebgaza apo to mialo mou kai fantastikes perigrafes twn gkol!!!! lol

Tin 8imasai tin mousiki pou eixe? lol

Ti liwsimo to match Day!!!!! e?

Sto 8ema mas

Ti akribws se xalase sto SC2006?

Balta me alfabitiki seira :mrgreen:

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις έτσι? "Τι με χάλασε στο SC2006"? Για γραφικά και ήχο δεν συζητάω καν, γιατί δεν στοχεύει εκεί το παιχνίδι. Αλλά το gameplay μου φάνηκε χειρότερο ακόμα κι από κάτι ποδοσφαιράκια που κυκλοφορούν για κινητά (υπερβάλω και λίγο έτσι? ). Μιλάμε για το ίδιο παιχνίδι που είναι κάπου 300ΜΒ ή έχω κατεβάσει κανένα demo και δεν ξέρω τι γίνεται?

(Match Day, λιώσιμο δε λες τίποτα φίλε, θυμάμαι το γκολ από πλάγιο, το τακουνάκι που είχε στο ΙΙ, τη δύναμη στο σουτ, το φοβερό κύπελλο με τα knockout παιχνίδια στο MD I, το πρωτάθλημα στο ΙΙ και τις φωνές των φιλάθλων όταν πλησίαζε η μπάλα την περιοχή...τι να λέμε τώρα. Πάντως δεν είχα φτάσει σε σημείο να κρατάω φύλλο αγώνα, απλώς έπαιζα όλη μέρα. Αυτό και το Fernando Martin Basket σε ένα ΖΧ 48άρι. Και σε φίλους που είχαν 6128 οι κωλόφαρδοι!)

Δημοσ.

Τι να πω ρε παιδιά, γούστα είναι αυτά! Προσωπικά πάντα έβαζα παραπάνω το sensible από το kick off... Μου φενόταν πιο λογικό σαν παιχνίδι!

Δημοσ.
...Και σε φίλους που είχαν 6128 οι κωλόφαρδοι!)

Αχέμ...μάλλον μιλάς για μένα. :mrgreen:

Νοσταλγός του Match Day κι ο ίδιος, αλλά αν έβλεπα κανένα remake του, το πιθανότερο είναι να την έκανα γυριστή. Ο δε Jon Ritman (ο εμπνευστής και προγραμματιστής της Spectrum έκδοσης) είχε αποκηρύξει την Amstrad version μια και δεν την επιμελήθηκε ο ίδιος. Ο Ritman κρύβεται πίσω κι από το μεγαλειώδες Head Over Heels.

Δημοσ.

kai egw to ebala kai stenaxwrh8hka polu, einai kat eme aisxos...

to gameplay opws eipe o nzeppos einai opws einai podosfairakia pou paizoun sta kinhta...ta graphics allo pragma (alla den ta perimena kai kalutera), games sta kinhta exoun kalutera apo to SC2006 :(

ena terastio krima apo emena...

kai to game mono 300mb :?: einai dunaton :?:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...