Προς το περιεχόμενο

Sensible Soccer announced

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

lol... και εγώ το ελπίζω... ελπίζω να έχει και κανά τρελό multiplayer με 22 παίχτες ταυτόχρονα!!!

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
lol... και εγώ το ελπίζω... ελπίζω να έχει και κανά τρελό multiplayer με 22 παίχτες ταυτόχρονα!!!

LOL!!! Ναι και να δίνουν δώρο με το παιχνίδι και μία dsl 8mbit στον καθένα για την έλλειψη lag :-P :-P :-P

Δημοσ.

sensible2.jpg

To sensible soccer υπάρχει σε πολλά abandoware sites έπαιξα ένα ματσάκι στο γραφείο και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι το ίδιο εθιστικό με τότε...

Δημοσ.

Mατσάκι στο γραφείο, mIRC στο γραφείο, μια χαρά σε βλέπω!!!! Να σου στείλω κανα βιογραφικό να υπάρχει?? :D :D :D

Updates κάνε μόνο! :D

Δημοσ.

Paidia einai to paixnidi poy ipirxe k sth konsola Jaguar(Arage thimatai kaneis auth th paixnidomixani)?

Mipws eixe mia omada Tough Guys poy eixe mesa Tsaki Chan, Bruce Lee, Sbatzeneiger kai mia alli omada poy eixe ton jimi Hendrix? Pls....peite mou oti einai auto....

Δημοσ.
Paidia einai to paixnidi poy ipirxe k sth konsola Jaguar(Arage thimatai kaneis auth th paixnidomixani)?

Mipws eixe mia omada Tough Guys poy eixe mesa Tsaki Chan' date=' Bruce Lee, Sbatzeneiger kai mia alli omada poy eixe ton jimi Hendrix? Pls....peite mou oti einai auto....[/quote']

Sorry αλλά δεν είναι αυτό...

PS: sorry για το διπλό post... μαμακία μου :?

Δημοσ.

Κι όμως αυτό είναι... ;)

Αν θυμάστε το SS είχε κάποιες "custom teams", τις οποίες είχαν επανδρώσει όποιοι μπορείτε να φανταστείτε...

Εντάξει, κι εγώ προτιμούσα να πάιζω με τις κανονικές (εθνικές ή συλλόγους), αλλά επειδή τυχαίνει να έχω την εν λόγω έκδοση, αν θυμάμαι, ανάμεσα στις πολλές τρελές ομάδες, υπήρχε και μια με "Dead Rockers" (αν θυμάμαι καλά, έχουν περάσει κάπου 8-9 χρόνια!), στην οποία υπήρχε κι ο Hendrix κ.λπ.

Δημοσ.

Mipos kserei kapoios kanena kalo site gia updates me tous kainourgious paiktes 05-06 gia tin ekdosi "Sensible World of Soccer 96/97" gia PC? Ypirxe to SWOS working group me arketa meli pou eftiaxnan patch gia to 2005 (eixa arxisei na kano update to file me tis ellinikes omades) alla kanane hack to site kai apo tote einai akoma under construction.

Episis yparxei kapoia kali elliniki selida? Skeftomai an vro xrono kata ta xristougenna na arxiso mia. (Exo arxisei na vrisko selides gia links)

Δημοσ.

Χαχαχαχα 2 παιδιά από την παρέα μου παίζουν Sensible ακόμα (ο ένας δεν έχει παίξει άλλο ποδοσφαιράκι ποτέ) και μάλιστα ο άλλος έχει πάρει το παγκόσμιο κύπελλο με 17 από τις 24 ομάδες (προσφάτως με τη Βολιβία :D ).Έχουν σπάσει πληκτρολόγια αυτοί οι 2...

Δημοσ.

Κατέβασα το παλιο καλό Sensible Soccer απο το abandonia.com αλλά όταν πάω να το παίξω μου λέει not enough memory. Είχα να το δω αυτό το μήνυμα από τον 486 με τα 4ΜΒ RAM. Τότε έκανα κάτι ταρζανιές στο autoexec.bat και στο config.sys, αν θυμάμαι καλά, αλλά τώρα με 512 MB τι κάνουμε?

(Αυτό είναι πρόβλημα! Να μην μπορείς να παίξεις παιχνίδι του 1992 στο PC του 2005 λόγω... μνήμης!!! lol )

Δημοσ.
Κι όμως αυτό είναι... ;)

Αν θυμάστε το SS είχε κάποιες "custom teams"' date=' τις οποίες είχαν επανδρώσει όποιοι μπορείτε να φανταστείτε...

Εντάξει, κι εγώ προτιμούσα να πάιζω με τις κανονικές (εθνικές ή συλλόγους), αλλά επειδή τυχαίνει να έχω την εν λόγω έκδοση, αν θυμάμαι, ανάμεσα στις πολλές τρελές ομάδες, υπήρχε και μια με "Dead Rockers" (αν θυμάμαι καλά, έχουν περάσει κάπου 8-9 χρόνια!), στην οποία υπήρχε κι ο Hendrix κ.λπ.[/quote']

Υπάρχει περίπτωση να μπορέσουμε να μεταφράσουμε το SS ή κάποιο rom του για να έχουμε και στο psp αυτό το ποδοσφαιράκι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...