Προς το περιεχόμενο

sony vaio ή toshiba?

unpistevable

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν κάτοχος ενός vaio, έχω να πω ότι στους 7 μήνες που το έχω, κάηκε το τροφοδοτικό. Επικοινωνώ με την Sony Hellas στην Ελλάδα και μου δίνουν το τηλέφωνο στο Βέλτιο (free-call). Τηλεφωνώ, το σηκώνει Ελληνίδα τηλεφωνήτρια, κάναμε και ένα registration στα γρήγορα, της εξήγησα το πρόβλημα και μου είπε ότι σε 4 μέρες θα είναι εδώ άνθρωπος να μου αντικαταστήσει το καμμένο τροφοδοτικό. Και φυσικά όλα πήγαν ρολόι. Αφήστε που η εξυπηρέτησή τους, ΔΕΝ παίζεται! Μέχρι και το κινητό μου κράτησαν και με πήραν για να με ρωτήσουν αν όλα πήγαν καλά!! Κατά τα άλλα είμαι ευχαριστημένος σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Εντάξει, του λείπουν μερικά πραγματάκια, όπως bt ή υπέρυθρες, αλλά, ρε παιδιά, φορητός είναι! Όχι Desktop. Την δουλειά του να κάνει με τις παρουσιάσεις του, το ασύρματο δίκτυό του, τις εκτυπώσεις του και άντε και κανένα παιχνιδάκι. Τίποτα παραπάνω. Αλλιώς θα τους ακριβοπληρώναμε τους φορητούς! ;) :)

Δημοσ.

Και κάτι άλλο.. Και η οθόνη του (X-black) αλλά και η μπαταρία του ΔΕΝ συγκρίνεται με κανενός! 5,5-6 ώρες στο νερό! :)

Δημοσ.

πηρα ενα τηλεφωνο στην sony hellas και μου ειπαν οτι γενικα η πολιτικη της sony για τα notebooks ειναι να πηγαινουν ολα βελγιο(oχι μονο απο ελλαδα) και οτι θελει το μεγιστο 7-10 μερες...και με αυτα που λετε και εσεις ολα οκ!!!!εγω εχω κανει μια προπαραγγελια και σε πεντε δεκα μερουλες θα το εχω....Οποτε μια χαρα το sony ...μην το γρουσουζεψω κιολας!!!tnx guys!!!!:))))

Δημοσ.
οντως το toshiba εχει καλυτερη εγγυηση και καλυτερο σκληρο.εγω κατα πασα πιθανοτητα θα παρω το sony λογω διαφορας τιμης (σχεδον 150-200 ευρω).!!!

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τη λογική σου. Μαζοχιστής είσαι;;;

Δημοσ.

λες?:P!λοιπον οντως η τοσιμπα εχει καλυτερη εγγυηση και πιο γρηγορο σκληρο αλλα η σονι εχει μεγαλυτερη μνημη,καλυτερη οθονη και πιο καλη καρτα γραφικων...και ειναι και 200 ευρω πιο φθηνο..οποτε καλυτερα σονι ε?!!

Δημοσ.

Τελικα ρε παιδια, γιατι η toshiba δεν βγαζει κανενα laptop με καλη οθονη? Τοσο παλια και καλη εταιρια και οι οθονες της ειναι μετριες?

Δημοσ.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τη λογική σου. Μαζοχιστής είσαι;;;

Φίλε συγνώμη έχεις δίκιο. Νόμιζα πως η Σονι έχει ακριβότερα.

Δημοσ.

σημερα αγορασα το sony fs315s και (μην το γρουσουζεψω κιολας) ολα ειναι μια χαρα εως τελεια..λιγο εκνευριστικη η αρχη λογω του οτι δεν εχει δισκους ανακτησης (αλλα πρεπει να τους φτιαξεις μονος σου) αλλα ολα καλα!!!tnx σε ολους για τα post και τις εμπειριες-αποψεις!!

Δημοσ.

Είμαι κι εγώ ανάμεσα σε FS315S και M40-237...για έναν απλό χρήστη που ασχολείται με φωτογραφιές,ιντερνετ και κάνα κείμενο στο word ποιο θα ταίριαζε καλύτερα? Θα την καταλάβω τη διαφορα του 5400rpm εναντι 4200 στο σκληρό?θα με ενοχλήσει???έχουν μεγάλη διαφορα στην οθόνη?(έχω δει το sony...καταπληκτική οθόνη!!!...δεν έχω δει το άλλο...ματ οθόνη έχει το Toshiba?...θα απογοητευτώ αν τα βάλω διπλα διπλα?).

Ευχαριστώ!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

paidia kai ego skeftomai gia to sony to FS-315S... tha ithela na mou pei kapoios eite ek peiras eite exontas diavasei an o skliros pou einai stis 4200 tha exei megalh diafora apo enan stis 5400 se efarmoges grafeiou kai photoshop kai mporei kai kanena paixnidi

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...