unpistevable Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 τελικα αποφασισα να παρω Laptop και κατεληξα σε αυτα εδω http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1712 http://my-shop.ath.cx/eshop/catalog/product_info.php?products_id=11367 εσεις τι λετε?εχει παρει κανεις το πρωτο να πει εντυπωσεις?? tnx
chpetros Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Φίλε έχω το δεύτερο και είμαι υπερευχαριστημένος. Κι εγώ την ίδια απορία είχα αλλά δεν συγκρίνονται αφενός στον σκληρό (το 5400 ταχύτερο), αλλά το κυριότερο είναι η εγγύηση. Το Toshiba έχει παντού αντιπροσωπείες στην Ελλάδα. Το Sony μόνο στο εξωτερικό επιδιορθώνεται. Λένε οτι το Sony είναι πιο όμορφο. Δεν θα το έλεγα γιατί τα έβαλα δίπλα δίπλα και δεν με ενόχλησε καθόλου σαν διαφορά. Για μένα και τα δύο είναι εξίσου όμορφα. Το πήρα πριν ένα μήνα και φάνηκα τυχερός αφού με 1024 μνήμη το πήρα 1610 ευρώ. Τώρα έχει ανεβεί η τιμή του. Καλή αγορά σου εύχομαι
enas1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Ki Egw Sto Toshiba Exw Kataliksei Alla To Provlima Einai I Timi Mipws Kserei Kaneis Ektos Net Poia Magazia Exoun Kales Times Toshiba ;
vageco Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 to sony exw doulepsei me th mish mnhmh...ektos apo logous aisthitikhs den exei kati allo...kai epipleon den exei irda kai bluetooth...
sotris99 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Να ξέρεις ότι οι τιμές των φορητών είναι παγιωμένες. Δηλαδή δεν θα βρεις τρελές διαφορές στην τιμή το πολύ μέχρι πέντε ευρώ... Toshiba προτείνω και εγώ.
enas1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Eyxaristw Gia Tin Apantisi Alla Dystyxws I Eytyxws Exw Idi Vrei Megales Diafores Timis Apo Magazi Se Magazi Tis Taksis Twn 70 Eyrw
debug Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 ρίξε μια ματιά αν βρεις και σε asus καλή ποιότητα, 2 χρόνια εγγύηση, 1 χρόνο εγγύηση μπαταρίας και αν δεν κάνω λάθος συνοδεύονται από mouse/τσάντα μεταφοράς
unpistevable Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 λοιπον παιδια ακουστε!!!ειναι να θελει να σου την σπασει..μπαινω προχθες στον σκρουτζ και κανω ενα γρηγορο search και βλεπω οτι οι τιμες αρχιζουν απο 1500 και πανε 1700...εγω λεω θα το παρω απο ενα μαγαζι με 1600 (1590 για την ακριβεια) επειδη ειναι πιο κοντα μου και ηθελα να το δω και απο κοντα ..μπαινω σημερα και οι τιμες ειναι απο 1500-1710 και το μαγαζι που ελεγα εβαλε και την υψηλοτερη τιμη(120 ευρω σε ενα βραδυ ελεοςςςς)..anyway γνωριζω για την ποιοτητα της toshiba αλλα και για της οθονες της sony...το μοναδικο που με ενοχλει ειναι οτι το service της sony ειναι στο βελγιο... tnx για την ανταποκριση!!
strudel7878 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 λοιπον παιδια ακουστε!!!ειναι να θελει να σου την σπασει..μπαινω προχθες στον σκρουτζ και κανω ενα γρηγορο search και βλεπω οτι οι τιμες αρχιζουν απο 1500 και πανε 1700...εγω λεω θα το παρω απο ενα μαγαζι με 1600 (1590 για την ακριβεια) επειδη ειναι πιο κοντα μου και ηθελα να το δω και απο κοντα ..μπαινω σημερα και οι τιμες ειναι απο 1500-1710 και το μαγαζι που ελεγα εβαλε και την υψηλοτερη τιμη(120 ευρω σε ενα βραδυ ελεοςςςς)..anyway γνωριζω για την ποιοτητα της toshiba αλλα και για της οθονες της sony...το μοναδικο που με ενοχλει ειναι οτι το service της sony ειναι στο βελγιο... tnx για την ανταποκριση!! γιατι δεν παιρνεις ενα Dell που εχει καλύτερη ποιότητα από toshiba και τουλάχιστον ισάξια οθόνη με την sony? και 3 χρόνια εγγύηση με service on site.Ασε που κάνουν αντικατασταση ανταλλακτικόύ αντί για επιδιόρθωση...
Gerrard Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Γιατί δεν κοιτάς και την περίπτωση των hp pavilion? διαθέτουν ποιότητα εξίσου καλή με τους sony και έχουν ακριβώς την ίδια οθόνη με τον vaio, δηλαδή την sony x-black... Συγκεκριμένα κοίταξε τον hp pavilion dv4000... Καλή τύχη.
omafiozos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Έχω το vaio μοντέλο της ακριβώς προηγουμενης σειράς, εδώ και 10 μήνες. Ειναι με μνημη 512. Η οθόνη του είναι μακράν καλύτερη όσων έχω δει κατι που θα διαπιστώσεις και μόνος σου αν τα δεις απο κοντά. Με δουλειά γύρω στο 10ωρο και βάλε μου εβγαλε πρόβλημα. Τηλεφώνησα στο service της sony-vaio (μετά απο συννενοηση στα αγγλικα) την επόμενη μέρα courrier(DHL) παρέλαβε το laptop μου σε θήκη με αφρολέξ και σχετικα που μου έφερε αυτος. Το laptop πήγε στη Γαλλία και γύρισε στα χέρια μου σε 3 μέρες με ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΗΤΡΙΚΗ. Τις ημέρες αυτές έκανα on site παρακολούθηση τόσο της αποστολής (DHL) όσο και της επισκευής του. Και όλα αυτά χωρις πολλές ερωτήσεις και το βασικότερο χωρίς ούτε ενα ΕΥΡΩ. Εχω μείνει εντυπωσιασμένος απο το service, και το προτιμώ απο αυτό των ελλήνικων service (σε γνωστό μου για αντικατάσταση καμμένου επεξεργαστή σε asus, 1,5 μήνα αναμονή ) Πάντως μεταξύ vaio και toshiba ήμουν και εγώ. Φημολογείται οτι τα toshibα είναι λιγότερο επιρρεπή στα προβλήματα. Εγώ πάντως θα ξαναέπαιρνα vaio. Η τελική επιλογή δική σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Ειχα την ευκαιρια να δουλεψω λιγες ωρες με το συγκεκριμενο μοντελο της toshiba και ηταν πολυ δυνατο μηχανημα απο καθε αποψη και πολυ ομορφο Μια ψηφος στο toshiba και απο μενα
abyss Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Ισως και εγώ sony να διάλεγα, λόγω της τιμής του, αλλα ρε παιδιά τόσα λεπτά φορητό , και να μην έχει ένα tv-out.....
magma Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Πρόσφατα ήμουν και εγώ στη γύρα για λάπτοπ (είχα ανοίξει και σχετικό θέμα εδώ). Τα σονυ τα απέκλεισα γιατί στα ίδια χαρακτηριστικά (χωρίς καν BT) είχε 100 ευρώ ακριβότερα. Ήμουν μεταξύ Pavillion (HP) kai M40-236 (Toshiba). Τελικά κατέληξα στο toshiba λόγω αυτόνομης κάρτας γραφικών και γρηγορότερου σκληρού. Και είναι και όμορφο. To ΗP από την άλλη είχε μεγαλύτερο επεξεργαστή (2 GHz) αλλά πιο αργό σκληρό, shared κάρτα γραφικών, 1 χρόνο εγγύηση (έναντι 2 της toshiba) και η 512 μνήμη του ήταν 2*256 (οπότε σε αναβάθμιση έπρεπε να τις βγάλω και τις 2 για να βάλω 1 γίγα) όπως καταλαβαίνεις προτείνω toshiba (αν και δεν μπορώ να μιλήσω για αξιοπιστία γιατί το έχω μόλις 4 μέρες!)
unpistevable Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 πηγα και ειδα και τα δυο laptop απο κοντα..απο εμφανιση ειναι πανω κατω τα ιδια..οντως ομως η οθονη της sony ειναι πολυ καλυτερη και οντως το toshiba εχει καλυτερη εγγυηση και καλυτερο σκληρο.εγω κατα πασα πιθανοτητα θα παρω το sony λογω διαφορας τιμης (σχεδον 150-200 ευρω).παντως ειναι ξενερωτοι που σε ενα τετοιο Laptop δεν βαζουν bt irda και tv-out.ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και καλες μελλοντικες αγορες σε ολους!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.