babyboy Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 δεν ειναι σατυρα, αυτο προσπαθω να εξηγησω. διαβασε καλυτερα αυτα που εγραψα, και τα post του Λευτερη, δεν προσπαθω να πεισω κανεναν, αλλα σατυρα ειναι να καυτηριαζεις κατι εξυπνα, οχι να βριζεις. Και δεν ειναι αναγκη να χρησιμοποιησεις συγκεκριμενες λεξεις για να βρισεις, μπορεις να απαξιωσεις, να προσβαλλεις, πολλα μπορεις... Δεν ειναι σκεπτικο το ¨αν σεν σας αρεσει αλλαξτε σταθμο¨, γιατι και του Ψαριανου προφανως δεν του αρεσει η Ελλαδα, ας μεταναστευσει. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν δεχομαι να με προσβαλλει καποιος ο οποιος εχει δημοσιο βημα. Και επιτελους ελεος, καταλαβετε οτι ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ο επιχειρηματιας που θα επιτρεψει σε εναν τετοιο ανθρωπο να προσβαλλει ολη σχεδον την Ελλαδα; Γι΄αυτο εχει προβλημα ολος ο σταθμος, και οχι το συγκεκριμενο ατομο. Δεν ειμαι θρησκος, ουτε κανενας κολλημενος, αλλα δεν μπορω να δεχομαι χωρις σκεψη οτι μου σερβιρουν. Ελευθερια ειναι να μπορεις να εκφραζεις τις αποψεις σου, ΟΧΙ να λες οτι σου κα....σει ρε φιλε, αλλιως θα αφηναμε και τους επειδιξιες ελευθερους στο δρομο, δεν ενοχλουν κανενα, ετσι; Απλα δειχνουν καποια σημεια του σωματος τους. Δεν θεωρω καθολου προσβλητικο το Μητσικωστα, τον Αναστασιαδη, τον Πανουση, κανεναν απο αυτους, γιατι οντως κανουν σατυρα. Αλλα οπως εγραψα και πιο πανω, μαλλον εχουμε μπερδεψει τη σατυρα με το σιχτυρισμα και τον αφορισμο των παντων.
yiah Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 babyboy απορω πως αποδεχεσαι τον πανουση και εχεις τετοια αποψη για τον ψαριανο (που ηταν και συμμαθητες), μη ξεχανμε πως ο ψαριανος αυτοσχεδιαζει οποτε δεν εχει χρονο για αυτολογοκρισια, και μπαινει σε εναν ρολο, αυτον τον αφοριστικο κλπ που αναφερατε. απλα τονιζει τα ακρα για να περιγραψει μια κατασταση, τα οποια μερικες φορες μπορει να ειναι και αληθεια.
icedale Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Απο τον Πι και απο τον Πες ποιόν να διαλέξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.