duende Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 ta xwse kanonika,ton fxaristithika (opws kathe mera)...de tha kleisei etsi eukola o best guys...
The_player Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Παιδια μακαρι να μην κλεισει.Για μενα οι κυρωσεις επρεπε να πεσουν στον Παραγωγο και ενα προστιμο στο σταθμο που τον διατηρει .Αυτο που πανε να κανουν ειναι οτι χειροτερο και δεν πρεπει να περασει ετσι.Απο βωμολοχιες μια χαρα παμε σε τηλεοραση και ραδιοφωνο, Γεωργιου,Μυλωνας,Παπακαλιατης...Sportfm...τωρα τους ξύθηκε το ποδι...Γμτ..Τι να πω ρε παιδια.....Ο σταθμος παιζει μακραν τη καλυτερη ηλεκτρονικη μουσικη....στην Αθηνα.Δεν μπορω οτι ειμαι fun αλλα γενικα μου αρεσε το στυλακι του.Ειναι κρίμα γιατι αυτες ειναι φασιστικες μεθόδοι και μας γυρίζουν 100 χρόνια πίσω...Αυτά τους μάραναν δεν βλέπουν που κάθε περιοδικο στα περίπτερα εχει και μία τσόντα ΔΩΡΟ...? Αει σειχτιρ..(ετσι γραφεται?) Να κλείσουν τη ΝΕΤ και την ΕΤ1 που τους πληρώνουμε εμείς με κάθε λογαριασμό της ΔΕΗ και ας μη τους βλέπουμε...αλλα ναι ξέχασα...αυτοι προβάλλουν το κυβερνητικο..έργο..
yiah Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 τι εγινε ρε παιδια τι φαγωνεστε ολοι με τις τσοντες; το filmnet ειναι καλυτερο; η επειδη ειναι συνδρομητικο ολα καλα; δε μπορω να το καταλαβω αυτο; τι κρυφο-πουριτανισμος ειναι αυτος
kleidokratwr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Το βλέπετε εντελώς μονόπλευρα. Δηλαδή εγώ που έχω τον ραδιοφωνικό σταθμό Β και επιβάλω κόσμιες εκφράσεις στους εργαζόμενους μου είμαι βλάκας; Αν είναι να καταντήσουμε όλοι οι σταθμοί να μπινελικώνουνε μετά θα τους σιχαθούμε και θα λέμε που πάει η κοινωνία και λοιπές ατάκες που τις θυμόμαστε όποτε είναι ανάγκη, ή όποτε δεν μας συμφέρει.. Σε καμία περίπτωση όμως το ΕΣΡ δεν έπρεπε να πάει τόσο ακραία. Εντάξει το ξέραμε οτι είναι άθλιοι, αλλα όχι και τόσο. Ας κλείσουν πρώτα τα bigbrother και λοιπες ριαλιτομλκς και μετά να μας πουν για το τι ακούμε. Βαρέθηκα, πάω να δω τατιάνα να μορφώθώ. Ευτυχώς αυτή είναι ποιοτική και δεν την αγγίζουν.
SupaCoopa Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Τετοιες αποφασεις εκδιδονταν ως τωρα μονο στην Τουρκια. Ειναι δυνατον το 2005 να ασκειται απο ενα κρατος-μελος της ΕΕ και υπερμαχο της ελευθεριας λογοκρισια στην εκφραση της αποψης? Και ομως ο κυβερνητικος εκπροσωπος ουσιαστικα συμφωνησε με την αποφαση αυτη! Φαινεται οτι οι συστασεις και τα προστιμα δεν αποδιδουν στην χειραγωγηση των ΜΜΕ οσο θα ηθελε η ευνομουμενη Ελληνικη Δημοκρατια. Μπορει ο Ψαριανος (του οποιου ειμαι χρονια φανατικος ακροατης) ορισμενες φορες να ξεφευγει απο τα "ορια", ειναι ομως ενας δημοσιογραφος με χρονια στην πλατη του, με οξυ πνευμα και καυστικο χιουμορ, που δεν μασαει τα λογια του και δεν ειναι κολαουζος κανενος μεγαλοδιαπλεκομενου. Και εν πασει περιπτωσει, το να βγαινει αποφαση να ΚΛΕΙΣΕΙ ενας σταθμος για καποια (ας θεωρησουμε) υπερβολικα σχολια ενος δημοσιογραφου, οταν οι παρανομες τσοντες, τα χυδαια reality, τα ψευτο-τηλεπαιχνιδια και οι καθε ειδους Μικρουτσικοι και Τατιανες κατακυριευουν τα ερτζιανά ειναι ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ. Εκτος αν ολα αυτα ειναι υψηλου επιπεδου και προαγουν τον πολιτισμο...
yiah Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 παιδια μη το πατε μακρια σε θεμα περιεχομενου, ποιοτητας και δημοκρατιας κλπ τα ζωα (οχι ολοι μονο τα ζωα) της εκαστοτε εξουσιας δε καταλαβαινουν απο αυτα το μονο που θελουν ειναι να κανουν τη δουλεια ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ! εδω τα "μεγαλα" καναλια δεν εχουν ΑΔΕΙΑ!!!!! τι να λεμε! η κατασταση ειναι γελοια και για γελια με τον καθε μπαρμπα να κανει οτι γουσταρει η οτι του πουν
ΛΕΥΤΕΡΗΣ Λ. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Η εφηβεία μου ξεκίνησε με τη δεκαετία του '80 και τα χρόνια της αθωότητας (της ραδιοφωνικής αλλά και όποιας άλλης), τελείωσαν μαζί της. Έχω ζήσει με όλους τους πιθανούς τρόπους την εξέλιξη του ραδιοφώνου (τόσο ως παρουσιαστής ραδιοφωνικής εκπομπής όσο και ως ακροατής) αλλά και της τηλεόρασης και κουβαλάω την εμπειρία εκείνη που μου επιτρέπει να κάνω τις ακόλουθες κρίσεις / σχόλια: Είναι πια καιρός, η κυβέρνηση να αναλάβει (και όχι μόνο σε επίπεδο media) την πολιτική ευθύνη, την οποία εως σήμερα ανέθεται σε "ανυπόστατες" και "ευνουχισμένες" απο ουσιαστικές εξουσίες και αρμοδιότητες ανεξάρτητες αρχές. Αν και είναι ήδη αργά, ας αναλάβει επιτέλους ο ίδιος ο αρμόδιος υπουργός, την άσκηση της πολιτικής αλλά και την ευθύνη αυτής της άσκησης (δηλαδή το όποιο πολιτικό κόστος). Ας ξεκαθαρίσει επιτέλους 1) το θέμα της ιδιοκτησίας των σταθμών (και όλοι καταλαβαίνουμε τι εννοώ), 2) το θέμα των αδειών και του καθεστώτος ομηρείας σταθμών και εργαζομένων (οι οποίοι με τη σειρά τους αναγκάζονται να "εκβιάζουν" ποικιλοτρόπως την κυβέρνηση) και 3) το θέμα του όποιου ελέγχου της ποιότητας έκπομπών (ΕΣΡ) και των άλλων δραστηριοτήτων (ΓΓ Εμπορίου) των μέσων ενημέρωσης και επικοινωνίας. Ας αναλάβει επιτέλους κάποιος να λύσει αυτό το Γόρδιο δεσμό, ο οποίος είναι γάγγραινα που τρώει τα σωθικά του συστήματος μιας χώρας, βουτηγμένης στην "σχεδόν νομιμοποιημένη" διαφθορά και με κύρια χαρακτηριστικά του λαού της (αλλά κυρίως των πολιτικών της) την ευθυνοφοβία και τη "δουλοπρέπεια" (προς κάθε "κατεύθυνση" και "επίπεδο") Και κλείνοντας, αν και είναι λίγο άσχετο με το υπόλοιπο κείμενο θα ήθελα να παρατηρήσω οτι η τοποθέτηση ανθρώπων σε διάφορα όργανα, επιτροπές κοκ θα πρέπει να γίνεται με τη δέουσα σοβαρότητα χωρίς μικροκομματικά και μικροπολιτικά κριτήρια. Θα πρέπει τα ονόματα που θα στελεχώνουν τα όργανα αυτά, να είναι καταξιωμένα στο χώρο τους αλλά και ευρύτερης αποδοχής. Η παρουσία τους δε να έχει ως επι το πλείστον γνωμοδοτικό χαρακτήρα φέροντας όμως πάντα το ειδικό βάρος που έχουν οι ίδιοι ως οντότητες. Όπως προείπα, η ευθύνη των τελικών αποφάσεων σε τόσο υψηλό επίπεδο όπως αυτό του ΕΣΡ (αλλά και άλλων τέτοιων "ανεξάρτητων" αρχών) πρεπει οπωσδήποτε να είναι πολιτική. Και για να το "ελαφρύνω" λίγο, επιτέλους (όπως θα 'λεγε και ο Χίος), δεν υπάρχουν "άντρες με παντελόνια" σ'αυτό τον τόπο (ο οποίος υποτίθεται οτι είναι γεμάτος "παλλικάρια" και "μάγκες"...) 'Η είχε δίκιο το τραγούδι ... για το "γνωστό" τραίνο....
ΛΕΥΤΕΡΗΣ Λ. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Και κάτι ακόμα....σχετικό με τον Ψαριανό αυτή τη φορά. Αναρωτιέμαι αν έβγαινα εγώ ο Χ άγνωστος και χωρίς παρελθόν, διασυνδέσεις και γνωριμίες και έλεγα απο ένα αντίστοιχο "βήμα" όπως αυτό του Best τα ίδια με τον Ψαριανό, θα την έβγαζα καθαρή ή θα "κόβανε τον κώλο" τόσο τον δικό μου όσο και του σταθμού. Αλλά βλέπεις όπως είναι άλλο να πηγαίνει ο Τζίγγερ στα μπουζούκια πρώτο τραπέζι πίστα με ένα απλό blue jean ("κοίταξε μωρέ τόσο πλούσιος, τόσο γοητευτικός αλλά και τόσο απλός") και άλλο ο Χ Λευτέρης ("που πας ρε γύφτουλα Καραμήτρο με το blue jean πρώτο τραπέζι πίστα"), έτσι "ασκείται και η πολιτική" στο χρηματιστήριο των media. Το "όνειδος των media" ο Αναστασιάδης, έχει υποτίθεται χιούμορ και το προϊόν του είναι "σάτιρα" και ο Ψαριανός κάνει "καυστικά κοινωνικά και άλλα σχόλια" με "το δικό του τρόπο" ενώ αν ο Χ Λευτέρης τολμούσε να αφιερώσει το "Τρελλοκόριτσο" στον Άρη Σπηλιωτόπουλο (όπως ο "Θέμος") θα κατέληγε στον πάγκο με τα αζήτητα των loser του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου. Και για όλους εσάς που άκριτα και ελαφρά τη καρδία λετε για φαινόμενα τύπου Θέμου, Ψαριανού, 090, Καφέ της Χαράς και Σια, "αν δε σ' αρέσει άλλαξε κανάλι" ή "καλά εσύ τι ζόρι τραβάς τώρα", θα ήθελα να σας πω οτι αποτελείτε προσβολή όχι μόνο για τον ελληνικό λαό αλλά και για το ανθρώπινο είδος εν γένει. Εν κατακλείδι θα ήθελα να πω το εξής: Ο Ψαριανός και ο κάθε Ψαριανός βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται είτε γιατί α) "τα φέρνει", είτε γιατί β) εξυπηρετεί "κάποια γραμμή" ταυτόσημη με την πολιτική του σταθμού ή γιατί γ) έχει τις κατάλληλες γνωριμίες και το "όνομα στην πιάτσα" για να μπορεί να συνεχίζει απρόσκοπτα το "θεάρεστο έργο του"... Η τιμωρία για τέτοιες "συμπεριφορές" θα μπορούσε να είναι εξ ίσου δυναμική με την εξής διαδικασία: Προειδοποιήσεις, πρόστιμα αλλά κυρίως αναγκαστική μεταφορά της εκπομπής σε μεταμεσονύκτιες ώρες (και μετονομασία της εκπομπής σε "Όποιος νύχτα περπατεί"), κλείσιμο του σταθμού για μια μέρα με κάθε παραβίαση του κώδικα δεοντολογίας για την οποία θα γνωμοδοτούν σοβαροί άνθρωποι και την οποία θα επιβάλλει ο αρμόδιος υπουργός και μόνο. Ευχαριστώ που με ανεχθήκατε (δις)
ΛΕΥΤΕΡΗΣ Λ. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 λευτερης εχεις ακουσει ψαριανο; Αντιλαμβάνομαι οτι δεν έχεις πρόθεση να με προσβάλλεις, αλλά καταλαβαίνεις οτι -εκ των πραγμάτων- δεν πρόκειται, ούτε και μπορώ να απαντήσω στη μάλλον ρητορική ερώτησή σου. Έχω να σου πω μόνο, οτι ποτέ δεν έχω γράψει κριτική για τραγούδι το οποίο δεν έχω ακούσει τουλάχιστον 100 φορές και ποτέ δεν έχω ασκήσει κριτική σε άνθρωπο δημόσια τον οποίο δεν έχω ακούσει τουλάχιστον 100 φορές. Είμαι υπέρμαχος της διαφοροποίησης μεταξύ μ' αρέσει ή δε μ' αρέσει & είναι καλό ή κακό Το πρώτο είναι δικαίωμα του καθενός και κανείς δεν μπορεί να χαρακτηρίσει καθ' οιονδήποτε τρόπο το γούστο του οποιουδήποτε. Το δεύτερο όμως προυποθέτει γνώση, εμπειρία, οξυδέρκεια αλλά και το απαραίτητο ειδικό βάρος, για να δώσει υπόσταση στην κριτική (πλέον) που ασκείται σε οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Εγώ, αυθαίρετα (καλώς ή κακώς) θεωρώ οτι έχω τόσο το δικαίωμα (και την υποχρέωση αν οχι το καθήκον) όσο και τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά για να ασκήσω κριτική τόσο στην απόφαση του ΕΣΡ, όσο και στο ραδιοφωνικό υποπροϊόν Ψαριανός. Ο συγκεκριμένος ευφυέστατος κύριος, καταστρατηγεί την προς όλους παρεχόμενη δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης των απόψεών του, με τρόπο που δημιουργεί αρνητική εικόνα για όλους εμάς που υπηρετήσαμε και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να υπηρετούμε το μέσον (και ειδικά το talk radio). Επαναλαμβάνω οτι δεν αναφέρομαι στις απόψεις του αλλά στον προσβλητικό, απρεπή και ενίοτε απαξιωτικό προς τους ακροατές τρόπο που "έχει επιλέξει" να εκφράζεται. Αν σου αρέσει ο Ψαριανός είναι δικαίωμά σου. Αν δε σου αρέσει επίσης. Πρέπει όμως σ' αυτό το παιχνίδι να μπουν κάποιοι κανόνες και κάποιος πρέπει να τους εφαρμόσει (βλέπε το προηγούμενο post). Έχω δηλώσει απο την αρχή στη συγκεκριμένη ενότητα την αντίθεσή μου τόσο ως προς τον τρόπο που κάνει εκπομπή ο Ψαριανος όσο και ως προς τη "βλακώδη" απόφαση του ΕΣΡ. Για το αν και κατα πόσο είμαι σχετικός με το "αντικείμενο" δεν μπορώ και ούτε πρόκειται να μπω στη διαδικασία να σε "πείσω". Αν θέλεις απο περιέργεια να μάθεις οτιδήποτε για μένα, τον τρόπο τον γνωρίζεις....
yiah Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 οχι λευτερη δεν ειχα σκοπο να σε προσβαλω, και αν εγινε συγνωμη με παρεξηγησες. σε ρωτησα γιατι απλος στα παραπανω ποστ το γενικευσες αρκετα το θεμα γιαυτο με ολα τα συναρμοδια υπουργεια κλπ
babyboy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Λευτερη εχεις απολυτο δικιο, περιπου τα ιδια θα εγραφα κι εγω! Το spot του Best με το 'fuck you' των Archive το εχετε ακουσει? Στο ονομα ποιας δημοκρατιας βριζεις (εμμεσα, αλλα ολοι το καταλαβαμε, ετσι; ) ενα κρατικο οργανο; Οποιο κι αν ειναι αυτο. Να σημειωσουμε οτι οπως ολοι οσοι ασχολουνται με το ραδιοφωνο γνωριζουν, το να βγεις και να βριζεις, η να ΄πουλας΄αυτο το εξυπνακιστικο=ελληνικο υφος που ολοι φταινε εκτος απο εσενα, και ολοι ειναι μαλακες εκτος απο εσενα, ειναι το ευκολο. Το ραδιοφωνο δεν ειναι τσιφλικι κανενος, ειναι δημοσιο αγαθο, οπως ειναι το νερο, και ο αερας, κυριοι! Ποιος ειναι ο κυριος και με ποια ιδιοτητα μιλαει ετσι; Ως τι; Κριτης των παντων; Και σκεφτειτε λιγο: το ραδιοφωνο και το καθε μεσο ενημερωσης προσφερει κατι. Ειτε αυτο λεγεται ψυχαγωγια, ειτε ενημερωση. Μας ενημερωνει ο κυριος αυτος; Οχι! Αρα; Μηπως ψυχαγωγειστε ακουγοντας τον; Γελατε; Αυτο σας προσφερει; Χαιρεστε με καποιον που το μονο που κανει ειναι να εκφραζει με τετοιο τροπο τις αποψεις του; Εγω λυπαμαι αν συμβαινει αυτο. Αν ειναι ετσι, δεν θα παρεξηγηθειτε φανταζομαι αν γραψω οτι ολοι οσοι ειναι στο φορουμ ειναι ηλιθιοι, και μαλακες, και οτι στο ιντερνετ μπαινουν τα κωλοπαιδα που δεν εχουν γκομενα να γ....σουν! ( κατα το σκεπτικο του Ψαριανου ) Μηπως τωρα με κανουν ban? Να βγω μετα και να το παιζω ¨αντιπροσωπος της αληθειας¨ και επαναστατης; Και οτι με λογοκρινουν; Μη μπερδευετε τη δημοσια προσβολη με τη λογοκρισια, και το οτι ο συγκεκριμενος ειναι ευφυης, γιατι οντως ειναι, δεν του επιτρεπει να λεει οτι του κατεβει!
SupaCoopa Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Υπαρχουν ορια στην ελευθερια του λογου και του τυπου? Τι ειναι σατιρα και τι ειναι προσβολη? Σε τι διαφερει το δηκτικο κοινωνικο σχολιο απο τον υποτιμητικο χαβαλέ? Τι θεωρουμε προγραμμα υψηλης ποιοτικης σταθμης και τι χαμηλης? Υπαρχουν προσωπα και θεσμοι υπερανω κριτικης? Επιτρεπεται να λεγονται "κακες λεξεις" απο δημοσιο βημα? Αν υπηρχε μια και μοναδικη απαντηση στα ανωτερω ερωτηματα, δεν θα ζουσαμε σε ελευθερη κοινωνια αλλα στην Βορεια Κορεα ή στην ΕΣΣΔ του Σταλιν. ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να επιβαλλει ορια στη ελευθερια, γιατι τοτε γινεται αυτοματα ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ειναι ομως ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της πολιτειας οταν πολιτες ενοχλουνται απο καποιους αλλους, οταν νιωθουν οτι το δικο τους κομματι ελευθεριας στην κοινωνια υποσκαπτεται απο την κακη χρηση που κανουν αλλοι, να επεμβαινει. Πως? Κλεινοντας για παραδειγμα εναν σταθμο που παιζει μουσικη και εχει και εναν αμφιλεγομενο παραγωγο να μιλαει μπροστα απο ενα μικροφωνο χωρις γραπτο κειμενο επι δυο ωρες λεγοντας οτι του κατεβει? Εγω ρωταω, ποιοι ειναι επιτελους αυτοι οι κυριοι του ΕΣΡ? Ποιο το παρελθον τους και ποια τα περιουσιακα τους στοιχεια? Τι "πλάτες" και διασυνδεσεις πρεπει να εχει καποιος για να γινει μελος ενος τοσο σημαντικου οργανου? Γιατι τοσα χρονια που τα τηλεφωνοτηλεπαιχνιδια ρωταγαν το μικρο ονομα της Βουγιουκλακη και ο κοσμακης επεφτε θυμα οικονομικου εγκληματος λογω της αφελειας του, εκαναν την πάπια? Γιατι επιτρεπουν στο καθε καναλι να βαλει το μικροφωνο μπροστα στην χαροκαμενη μανα ή τον πολυτραυματια και να τους ρωτησει "πως αισθανεσθε"? Γιατι αφηνουν τον καθε τυχοντα να αποκαλει ενοχο τον κατηγορουμενο ή να συμπεραινει πως οποιος δεν θελει να τους "κανει δηλωσεις" εχει κατι να κρυψει? Γιατι ενα δημοσιο φιλι μεταξυ ανδρων ή γυναικων τους ενοχλει περισσοτερο απο την επαναλαμβανομενη και εσκεμμενη διαστρεβλωση της αληθειας ή απο την δημοσια εκμεταλευση ατομων με μειωμενη αντιληψη? Στην ομορφη πατριδα μας και στις τρεις εξουσιες παρουσιαζονται οικονομικα και σεξουαλικα σκανδαλα ενω οι θεσμοι ξεφτιλιζονται με τα ιδια τα εργα και τις ημερες τους. Στην ομορφη πατριδα μας η ραδιοφωνια και η τηλεοραση λειτουργουν εν πληρει ΑΝΑΡΧΙΑ ελλειψει νομικου πλαισιου ή θελησης εφαρμογης του, ενω η διαπλοκη κινει κατα γενικη ομολογια τα νηματα και η διαφθορα ειναι απλως αποδεκτη. Στην ομορφη πατριδα μας, θεωρουμε επικινδυνους και προσβλητικους τον Μητσικωστα, τον Αναστασιαδη και τον Ψαριανο και κοινωνικους λειτουργους την Πάνια, τον Μικρουτσικο και τον καθε συμπλεγματικο "ρεπορτερ". Δεν εχω καταληξει αν ειναι τραγικο ή αστειο...
yiah Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 το να βγεις και να βριζεις, η να ΄πουλας΄αυτο το εξυπνακιστικο=ελληνικο υφος που ολοι φταινε εκτος απο εσενα, και ολοι ειναι μαλακες εκτος απο εσενα, ειναι το ευκολο. δεν νομιζω οτι ειναι ευκολο, και δε βγαινει καθε μερα και αρχιζει να βριζει αδιακριτως, τον εχετε παρεξηγησει τον ανθρωπο! δεν ειναι κανας παππους που του τελειωσανε τα ψυχοφαρμακα! ποτε δεν ειπε οτι ΔΕΝ ειναι μαλακας! Το ραδιοφωνο δεν ειναι τσιφλικι κανενος, ειναι δημοσιο αγαθο, οπως ειναι το νερο, και ο αερας, κυριοι! Ποιος ειναι ο κυριος και με ποια ιδιοτητα μιλαει ετσι; Ως τι; Κριτης των παντων; μονο οι συχνοτητες ειναι του κρατους οχι και τα λογια του καθενα! και δηλαδη αυτο ειναι το προβλημα; αν ηταν σε συνδρομιτικο ραδιοφωνο δεν θα σας πειραζε; Αν ειναι ετσι, δεν θα παρεξηγηθειτε φανταζομαι αν γραψω οτι ολοι οσοι ειναι στο φορουμ ειναι ηλιθιοι, και μαλακες, και οτι στο ιντερνετ μπαινουν τα κωλοπαιδα που δεν εχουν γκομενα να γ....σουν! ( κατα το σκεπτικο του Ψαριανου ) Μηπως τωρα με κανουν ban? Να βγω μετα και να το παιζω ¨αντιπροσωπος της αληθειας¨ και επαναστατης; Και οτι με λογοκρινουν; αν το πιστευεις αυτο ειναι δικαιωμα σου να το πεις! τωρα για τα λογια που ειπες (οχι δε θα σπασω κουπες) αλλα θα κλεισει το forum, κατα την ΕΣΡ λογικη και παιδια μη ξεχνατε οτι ο ανθρωπος χρησιμοποιει την ΣΑΤΙΡΑ!!!! αν δε εχετε προθεση να καταλαβετε το χιουμορ του, ενταξει, αλλα αυτο δε λεει κατι, απλα δε σας αρεσει αυτο που κανει!
giorgos th. Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 edo kleinei o best ki eseis plakoneste...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.