Προς το περιεχόμενο

Δυνατοτητα σταθερης IP σε ADSL Dynamic?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει δυνατοτητα με καποιο setting στο μοντεμ (speedtouch 530) ή καποιο εξωτερικο προγραμμα (για Win ή Linux) ετσι ωστε να εχω σταθερη IP;

Εκτος της δυνατοητας να αγορασω Dynamic συνδρομη απο τον ISP μου γιατι σαν τιμη τσιμπαει..

Δημοσ.

Το οποιο kafeneio αν δεν κλεισω ποτε το pc & adsl modem θα εχω για παντα αυτη την IP; ή π.χ αν γινει διακοπη ρευματος θα μπορω να εχω μετα παλι την ιδια ip;

Δημοσ.

Η ftp σου αλλαζει και δεν γινεται αλοιως απο οτι ξερω .Απλα το no ip παρακολουθει τις αλλαγες και ενημερωνει καταλληλα ωστε καποιος να συνδεεται σε τυχον ftp σου.Εγω τουλαχιστον για αυτο το χρησιμοποιω. :smile: :smile: :smile:

Δημοσ.
Το οποιο kafeneio[/b'] αν δεν κλεισω ποτε το pc & adsl modem θα εχω για παντα αυτη την IP; ή π.χ αν γινει διακοπη ρευματος θα μπορω να εχω μετα παλι την ιδια ip;

Oxi den tha exeis thn idia IP 99.9999% tha exeis thn idia range alla me to prgge=ammataki pou tha exeis sto upologisth sou tha xanaginei antistoixish sto px greekparot.no-ip.com opote opoios kanei lookup auto to onoma tha pairnei thn nea ip sou !

Δημοσ.
Η ftp σου αλλαζει και δεν γινεται αλοιως απο οτι ξερω .Απλα το no ip παρακολουθει τις αλλαγες και ενημερωνει καταλληλα ωστε καποιος να συνδεεται σε τυχον ftp σου.Εγω τουλαχιστον για αυτο το χρησιμοποιω. :smile: :smile: :smile:

den mas dineis kai emas thn ftp sou! Plaka kano xaxaxa

Δημοσ.

δεν ειναι απαραιτητο , υπαρχει προγραμματακι στο site που το τρεχεις στο pc σου και κανει update την ip σου δηλαδη ενημερωνει το site με την νεα σου ,αν εχει αλλαξει, ip εγω ετσι το εχω

Δημοσ.

Ξεχασα να γραψω οτι τα καινουρια μοντεμ εχουν dyndns υποστηριξη αλλα οχι και τα πιο παλια οπως αυτο που εχω εγω αλλα με αυτο το προγραμματακι (dyndns updater) δεν εχεις προβλημα

Δημοσ.

Κι εγώ χρησιμοποιώ αυτή την υπηρεσία (no-ip) για το dc++ για να μη βάζω κάθε φορά που αλλάζει ip και λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα (Υποστηρίζει το router μου την υπηρεσία).

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...